Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – И млађи пионири бољи у дербију

Млађи пионири Црвене звезде су у дербију прошлог кола славили над вечитим ривалом на гостовању на Телеоптику резултатом 0:2. Млади и талентовани стручњак – Славиша Шуша је и више него задовољан виђеним, те је имао само речи хвале за своју генерацију.

Црвено-бели су одлично ушли у меч и већ у шестом минуту повели поготком Вука Југовића, а добром игром су до краја првог полувремена очували предност од 0:1. Наставили су изабраници Славише Шуше да нападају и у наставку сусрета, а други погодак је виђен у 68. минуту, када се у стрелце уписао Лав Радојевић.

Дерби као дерби увек доноси драж код деце и једва смо чекали да одмеримо снаге са црно-белима у пролећном делу сезоне, посебно што смо играли на гостовању, те смо имали мотив више. Пре свега смо желели да кроз игру и развој дођемо до жељеног резултата и победе, што се на крају и остварило. Посебно ме радује што смо у пољу били знатно квалитетнији, где смо из боље игре долазили у велики број шанси. За даљи развој утакмице је доста утицао рани погодак Вука Југовића у шестом минуту. Пред сам крај смо дошли до новог гола, када је сјајним ударцем мрежу затресао Лав Радојевић и утисак је да смо у најбољим тренуцима долазили до погодака. Морам да истакнем да је Партизан био равноправан противник и да је имао своје шансе, али је пресудио наш приступ и квалитет игре, што ме изузетно радује. Победа нам је одличан подстрек за наставак рада пред нове изазове – речи су Славише Шуше.

За Црвену звезду су наступили: Живојиновић, Паповић, Арсенијевић, Масев, Мијушковић, Рајић, Матановић, Васиљевић, Југовић, Трпевски, Радојевић, а играли су још: Грујић, Јевтић, Лазић, Вајић, Радивојевић, Ђорђевић, Обрадиновић.

The post Иза југа Маракане – И млађи пионири бољи у дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment