Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездиних 10 бонуса за светлу будућност клуба

Фудбалери Црвене звезде су рутински савладали Напредак у Крушевцу резултатом 0:4, а главни утисак утакмице су наши бонуси. Наиме, Владан Милојевић је меч почео са седам фудбалера рођених 2002. или касније, а затим је у игру увео још тројицу.

Од првог минута је Милојевић на терен послао: Ивана Гутешу, Огњена Мимовића, Насера Ђигу, Виктора Радојевића, Николу Кнежевића, Јована Шљивића и Уроша Сремчевића, а у наставку игре смо видели Николу и Јована Митуљикића, као и добро познато лице – Косту Недељковића.

Никола је уписао прве такмичарске минуте ове сезоне, док су његов брат близанац Јован, као и Гутеша дебитовали за Црвену звезду, јер су до сада играли само пријатељске мечеве. Првенац у Звездином дресу уписао је Сремчевић који се до краја меча још једном уписао у стрелце, али је пажњу на себе скренуо и Кнежевић голом и асистенцијом.

Нема сумње да би шансу добили и дечаци рођени 2007. године – Вељко Милосављевић и Андрија Максимовић, али су тренутно са репрезентацијом Србије, као и Адем Авдић који је повређен. Не треба заборавити ни да су бонуси Марко Стаменић и Владимир Лучић за које је ово била сезона афирмације, те да је минуте уписао и омладинац Вељко Вукојевић.

The post Звездиних 10 бонуса за светлу будућност клуба appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment