Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Панчев: Верујем у дуплу круну, управа ради одличан посао

Легендарни фудбалер нашег клуба и члан шампионске генерација која је 1991. године покорила Европу – Дарко Панчев је говорио о 35. титули нашег клуба и још једној успешној сезони Црвене звезде.

Управа одлично ради – Звездан Терзић, као и Митар Мркела. Чујемо се с времена на време. Задовољан сам начином на који раде, пуно тога зависи од њих. Желим да похвалим државу, која доста помаже и Звезди и Партизану, реч је о клубовима који су два највећа спортска бренда у Србији. Управо та помоћ доприноси да имају боље резултате и мирнији рад – истакао је Дарко Панчев.

Искористио је прилику Панчев да честита Звезди освајање 35. титуле, али и да похвали наш тим.

Пратим Црвену звезду свакодневно. Нисам сумњао у Звездин тим, знао сам да ћемо и ове године бити прваци. Имамо много бољу екипу од Партизана, као и од ТСЦ, који су били најозбиљнији противници. Звезда је заслужено и још једном доминантно освојила титулу. Честитам свима на успеху, желим им да тако наставе. Надам се да ћемо освојити и дуплу круну, очекује нас меч против Војводине за неколико дана. Играчи морају бити концентрисани, не сме бити опуштања, очекујемо од њих још један трофеј.

Говорио је некадашњи нападач Црвене звезде и о предстојећем финалу Купа Србије.

– Звезда је фаворит. Нама се десило да смо се опустили у сезони када смо били прваци Европе, тада смо поражени у финалу. Сматрам да ова генерација Звездиних играча неће поновити нашу грешку, верујем да ће максимално озбиљно припремити утакмицу и у том случају немам дилему да ће подићи трофеј.

Осврнуо се Панчев и на Звездино учешће у европским такмичењима.

Звезда приказује феноменална издања, како на домаћој сцени, тако и у Европи. Нисмо имали среће када су у питању групе европских такмичења, увек смо за противнике имали најбоље тимове у том тренутку. Сигуран сам да ће се и срећа окренути на нашу страну у једном моменту и да ћемо играти нокаут фазу такмичења. Резултати су задовољавајући, чак на нивоу Европе, мислим да се ради добар посао и само нека наставе тако – закључио је Дарко Панчев.

The post Панчев: Верујем у дуплу круну, управа ради одличан посао appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment