Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Спајић: Навијачи, дођите у суботу да заједно славимо

У суботу од 19 часова нас очекује прослава Звездине титуле, а Урош Спајић, стрелац победоносног поготка у финалу Купа Србије зове навијаче да дођу у што већем броју на стадион.

Изузетно смо срећни због нове дупле круне, али већ у суботу нас очекује велико славље. Пре свега, желим да победимо ту утакмицу, а онда и да навијачи дођу у што већем броју. Судећи по атмосфери из Лознице, не сумњам и очекујем фешту и праву црвено-белу прославу. Била је ово дугачка сезона за све нас, али сам пресрећан и поносан на то што смо показали да смо без конкуренције најбољи тим у Србији – почео је Спајић.

Осврнуо се потом Звездин командос на утакмицу против Војводине.

Драго ми је што смо победили и испунили оно зацртано, а то је освајање дупле круне. Изузетно ми је драго што сам постигао гол, и знам да је тај погодак имао тежину. Сваки гол у Звезди ми значи и то је посебна емоција за мене. Надам се да се ту нећу зауставити, и видели сте и колико сам га емотивно прославио са нашим навијачима. Ипак, свестан сам да ми је примарни задатак да браним гол, и мислим да Драговић и ја имамо ту добру хемију и да сјајно функционишемо. Стабилизовали смо се, ретко примамо голове и то све даје резултате, иако се и одбрана и напад играју тимски и зависе од свих играча на терену. У сваком случају, позивам звездаше да у суботу од 19 часова дођу на Маракану – подвукао је Спајић.

The post Спајић: Навијачи, дођите у суботу да заједно славимо appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment