Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Три златне медаље за Звездине стонотенисере на Првенствима Србије

Млади стонотенисери Црвене звезде остварили су одличне резултате на државним првенствима за млађе категорије и освојене су три златне медаље.

Првенство Србије у јуниорској конкуренцији одржано је 11. и 12. маја на којем су црвено-беле освојиле златну и две бронзане медаље. Шампионка Србије у конкуренцији парова постала је Теодора Суџум која је до злата дошла заједно са Јаном Хавела из Баната. Бронзане медаље освојиле су Душица Тодоровић у појединачној конкуренцији и Миња Владимиров у конкуренцији мешовитих парова са Бориславом Рајићем из Академије 2018.

Првенство Србије за млађе кадеткиње је одржано такође 11. и 12. маја на којем је Мила Роп освојила две медаље. У појединачној конкуренцији се окитила бронзаном медаљом, а у паровима са Леном Савичић из екипе Угриновци је освојила 2. место и сребрно одличје.

На Првенству Србије за кадете које одржано 18. и 19. маја шампион државе у појединачној конкуренцији постао је Никола Миладиновић, док је Теодора Суџум освојила 2. место и сребрну медаљу. Теодора је освојила титулу шампиона у паровима заједно са Мајом Вањо из Славије 96, а Никола је у пару са Николом Врањанцем из екипе Пинг Понг освојио бронзану медаљу.

Честитамо нашим младим стонотенисерима и њиховим тренерима на одличним резултатима и освојеним медаљама!

The post Три златне медаље за Звездине стонотенисере на Првенствима Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment