Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Звезда победом против Војводине завршила сезоне

Ватерполисткиње Црвене звезде заузеле су треће место на завршном турниру Дунав лиге у Новом Саду, пошто су у мечу за бронзу победиле домаћу Војводину резултатом 13:10. Црвено-беле су тако победом завршиле сезону у којој су поред ове бронзе освојиле и сребро у ЛЕН Челенџер Купу, а играле су и два финала у домаћим такмичењима.

Војводина је много боље почела меч, па је после шест минута игре водила са 3:0. Међутим, тргла се и Звезда, те је у наредним минутима дошла до изједначења, али је Војводина прекинула налет и поново је дошла до два гола предности (5:3). Међутим, одговор је имала и Звезда, па је преко Христине Илић и Андрее Лазовић поравнала на 5:5, колико је било на полувремену.

Друго полувреме донело је бољу игру београдске екипе и серију од 3:0, за вођство од 8:5. Два пута је Тијана Лукић била прецизна, а једном и Јована Радоњић, па је Звезда тада први пут имала осетније вођство. Пришла је домаћа екипа на гол минуса, али су црвено-беле одбиле налет у завршници трећег периода преко Илић и Лукић (11:8), а све је било решено у прва три минута последње четвртине, када је Звезда повела 13:8.

Црвено-беле су играле у саставу: Радојчић, Лазовић 2, Мојсева 1, Кликовац, Зелић, Јашченко 2, Радоњић 1, Диаз Меса, Илић 3, Миленковић, Лукић 4, Јанковић. Тренер: Драгана Ивковић.

The post Звезда победом против Војводине завршила сезоне appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment