Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Звездини каратисти шампиони Европе!

Каратисти Црвене звезде остварили су изузетне резултате на 27. Европском првенству у фудокан каратеу које је одржано у Термама Олимија у Словенији од 17. до 19. маја.

Мушка сениорска екипа Црвене звезде у саставу Ненад Станковић, Филип Михајловић, Милорад Марковић и Братислав Стаменковић освојила је златну медаљу и титулу шампиона Европе у борбама!

Јуниорска екипа у саставу Аљоша Петровић, Андреј Станић и Михаило Шмит освојила је сребрну медаљу у катама, док су сребро освојили и сениори у дисциплини кобудо у саставу Милош Станић, Саша Дошић и Виктор Станић. Звездини пионири су такође освојили вицешампионске титуле и у мушкој и у женској конкуренцији. Мушка екипа у саставу Сергеј Ивковић, Урош Милић и Теодор Давидовић је освојила 2. место у борбама, баш као и женска екипа у саставу Дуња Ђурић, Јелена Кочовић и Вера Милосављевић.

У појединачној конкуренцији црвено-бели су освојили три титуле шампиона Европе. Ветеран Милош Станић је освојио залто у дисциплини кобудо, Милорад Марковић у сениорској конкуренцији у борбама, а Емилија Антанасијевић у омладинској конкуренцији у катама, а попела се на највише постоље и у екипној конкуренцији са репрезентацијом Србије.

Сребрне медаље освојили су Саша Дошић у сениорској конкуренцији у дисциплини кобудо и Виктор Станић у кадетској конкуренцији у истој дисциплини. Са бронзаним одличјем окитио се јуниор Андреј Станић у катама.

Звездине каратисте на Европском првенству у Словенији предводио је трофејни тренер Игор Гајић.

Спортско друштво Црвена звезда честита каратистима и каратисткињама, стручном штабу и менаџменту Карате клуба Црвена звезда на још једном изузетном успеху и освојеним медаљама на најјачем континенталном такмичењу!

The post Звездини каратисти шампиони Европе! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment