Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Без навијача ови успеси не би имали смисла

Звезда је победом на најлепши могући начин обележила освајање 35. укупно, а седме у низу шампионске титуле. Славили смо пред више од 36 хиљада људи резултатом 2:1, а шеф стручног штаба Владан Милојевић је задовољан црвено-белом журком.

Понос и срећа. Живели смо и радили за ово. Заслужено смо освојили титулу. Имали смо за противнике добре екипе, али је био присутан озбиљан ниво игара и резултата са наше стране. Лепо је што смо вечерас победили и што смо освојили нову дуплу круну. Хвала нашим навијачима, јер без њих ништа од овог не би имало смисла – почео је Милојевић.

Вратио се Милојевић током зимске паузе и донео звездашима пролеће без пораза.

– Рекао сам и кад сам отишао из Звезде да хоћу да клуб зна да увек може да рачуна на мене. Кад год сам потребан Звезди, бићу ту. Био сам уверен да ћемо освојити титулу, и говорио сам играчима да морамо да победимо сваку утакмицу. Гледали смо само себе, а не табелу. На сву срећу, освојили смо титулу.

Опростио се Милојевић данас од Драговића, Милуновића и Поповића.

Тешко ми је, јер се везујем за људе, али то је професионални спорт. Много тога су дали Звезди и тога смо сви свесни. Остаће увек у мом срцу и желим пуно среће и њима и његовим породицама. Где год да оду, желим им да буду најбољи и да имају Звезду у срцу – закључио је Милојевић.

The post Милојевић: Без навијача ови успеси не би имали смисла appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment