Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милуновић: Срцем заувек на Маракани, нека Звездине титуле прате моје године

Вечерас се од Црвене звезде опростио и фантастични Немања Милуновић који је са много емоција то доживео.

Не знам шта да кажем, кнедла ми стоји у грлу… Ипак, лепо се завршава моја прича са Црвеном звездом, са медаљом на грудима. Прослављам титулу, дуплу круну овде са мојом породицом, са звездашима. Само онај ко је прошао ово што сам ја у Звезди може да разуме какав је ово осећај. Хвала Богу на свему, мојој породици, Звезди, предивним навијачима. Цео дан не могу да се фокусирам на утакмицу, размишљам о четири и по године проведене овде. Правим ретроспективу у глави и присећам се свега. Било је ту много лепих тренутака, дупих круна и волим да цитирам ону песму – „Године пролазе моје“. Е па, 31. маја пуним 35 година, исто онолико колико и Звезда има титула, тако да мом вољеном клубу желим да прати ритам мојих година – у свом маниру ће Милуновић.

Заувек уз своју Звезду, нема сумње.

Пратићу Звезду увек, наравно. Ко год један дан проведе овде, види колико је Звезда моћна и заволи је још више. Најлепши део моје каријере… Освојио сам трофеј у мојој држави, мом клубу, представљао Звезду, шта више рећи. Недостајаће ми играчи и навијачи. Сад кад сам улазио на терен ми се вратио онај осећај као кад сам први пут изашао на Маракану. Буквално су ми се ноге стисле. Хвала Звезди и најбољим навијачима на свету на годинама подршке – емотивно ће Милуновић.

The post Милуновић: Срцем заувек на Маракани, нека Звездине титуле прате моје године appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment