Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Далсио нови играч Црвене звезде

Фудбалски клуб Црвена звезда наставља да вредно ради у актуелном прелазном року, а данас је у просторијама стадиона “Рајко Митић” двогодишњи уговор са опцијом продужетка на још једну сезону парафирао Далсио Гомеш, који је задужио број 22.

Веома сам срећан што сам овде и што ћу моћи да допринесем екипи. Црвена звезда је велики, сјајан клуб, увек се бори за све трофеје, а ја сам ту да помогнем. Драго ми је што ћу имати прилику да поново сарађујем са Владаном Милојевићем, он је мој тренер, али и пријатељ. Упознат сам са клубом, с обзиром на то да имам неколико пријатеља који су играли у Звезди, као што су Бен, Дауда и Томане. Испричали су ми доста тога о Црвеној звезди. Не волим много да причам о себи, желим да говорим на терену – истакао је Далсио.

Далсио Гомеш је рођен 22. маја 1996. године у Алмади (Португал). Висок је 186 центиметара и каријеру је започео у Белененсешу, а затим је наступао за Бенфику Б. Репрезентативац Гвинеје Бисао је 2017. године променио средину, када је позајмљен шкотском Ренџерсу. Уследио је период каријере који је провео у Грчкој, прво је носио дрес Панетоликоса, потом Јоникоса, а последњи клуб чије боје је бранио је Апоел из Никозије. Далсио се најбоље сналази у улози централног везног фудбалера, али може да покрива више позиција на средини терена.

The post Далсио нови играч Црвене звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment