Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Професор на терену и следеће сезоне у црвено-белом!

Освајач трипле круне са Црвеном звездом и један од најбољих кошаркаша које је ова земља имала, Милош Теодосић продужио је уговор са вољеним клубом, и носиће црвено бели дрес и у сезони 2024-2025!

Останак лидера ове екипе на терену и у свлачионици представља огромно појачање за КК Црвена звезда за који је Милош претходну сезону одиграо са великим успехом, али и мотивацијом и жељом да помогне клубу и тиму у сваком смислу!

„Суве“ бројке које је остварио наступајући у четири такмичења, не могу да дочарају утицај који је Звездина четворка имала у претходној сезони на терену и у свлачионици. Завршнице свих такмичења у којима је помогао да наш клуб осваја трофеје, почев од Купа Радивој Кораћ у Нишу који је одиграо на једној нози, завршнице АБА лиге или појединих утакмица Евролиге (МВП 16.кола Евролиге са Макабијем) показале су зашто је за КК Црвена звезда од изузетне важности да има Милоша Теодосића, лидера, Звездаша и играча таквог квалитета и у наредној сезони…

Милош Теодосић (рођен у Ваљеву, 21.03.1987.године) је током своје пребогате клупске каријере освојио чак 19 међународних и националних клупских трофеја са клубовима у Србији, Грчкој, Русији, Итаљи… играјући за ФМП, Олимпијакос, ЦСКА, Виртус и Црвену звезду са којом на нашу велику част и задовољство наставља сарадњу и за наредну сезону!

КК Црвена звезда Меридианбет наставља са активностима у прелазном року и благовремено ће обавештавати јавност о наредним потезима искључиво на клупским платформама и налозима.

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Професор на терену и следеће сезоне у црвено-белом! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment