Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лазаревац прославио долазак дупле круне

Летњи караван Црвене звезде наставља промоцију освојене дупле круне у сезони 2023/24, као и трофеја Лиге шампиона. У оквиру добро познате акције под слоганом “Звезда је моја породица“ наша експедиција је посетила и обрадовала навијаче из Лазаревца.

Црвено-бела фан зона је по доласку Звездиног аутобуса постављена на градском тргу. Одмах нас је дочекао велики број малишана, који су са поносом носили обележја нашег клуба. Дечаци, али и девојчице, су истицали да су љубав према Звезди наследили од родитеља, а такође су причали о томе ко су им омиљени играчи. Тако смо неретко чули имена попут Глазера, Иванића, Хванга, Катаија и многих других првотимаца.

Пут за чланство је био незаобилазна станица уочи фотографисања са три пехара, који су засијали у Лазаревцу. Широм улица града се могла чути звездашка музика, која је само додатно пропратила комплетан амбијент на данашњем дружењу. Пуни утисака, након одлично проведеног времена, наша делегација је напустила Лазаревац са жељом да и наредне сезоне заједно прославимо успехе Црвене звезде.

Звездаши, сутра се дружимо у Смедереву!

The post Лазаревац прославио долазак дупле круне appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment