Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лесковчани поздравили Звездин караван

Црвена звезда је наставила велики летњи караван под слоганом „Звезда је моја породица“, а након посете Врању, наша делегација допутовала је у Лесковац.

Одмах по доласку, дочекао нас је велики број малишана, који су са нестрпљењем чекали да се фотографишу са пехарима и направе незаборавне успомене. Недуго затим, постављена је и наша фан зона. Убрзо се испред пулта за чланство створио велики број навијача, који су изразили жељу да у виду чланске карте озваниче љубав према црвено-белим бојама. Да је љубав према Звезди ствар кућног васпитања, показао је и велики број звездашких породица, које су са најмлађим члановима дошле како би уживале у дружењу. Делије из Лесковца су више пута током трочасовног дружења изразиле велико задовољство поводом посете вољеног клуба њиховом граду, али и нагласиле да овакве акције много значе свим заљубљеницима у црвено-беле боје. Посебно су се становницима Лесковца допале наше игрице са головима.

Наша експедиција ће већ сутра наставити своје путовање по југу Србије, када ће посетити Ниш. Овим путем вас позивамо да и сутра будете део још једног звездашког дружења у периоду од 18 до 21 час.

The post Лесковчани поздравили Звездин караван appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment