Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Први Звездин тренинг на Златибору

Фудбалери Црвене звезде су одрадили први тренинг на припремама на Златибору, а шеф стручног штаба – Владан Милојевић је имао прилику да се упозна са играчким квалитетима нових појачања, као и свих који ће конкурисати за минуте наредне сезоне.

Црвено-беле је дочекало изузетно пријатно и лепо време на Златибору, где ће од 19. до 29. јуна одрадити прву фазу припрема за сезону 2024/25. Иза нас је први тренинг Звездиних првотимаца, на ком стручни штаб ни у једном тренутку није штедео наше фудбалере. Имао је прилику Милојевић да на делу види новопридошле играче, као и оне који су прошлу сезону провели на позајмицама.

Очекивао се лаган ритам, али је Владан Милојевић јасно ставио до знања да од фудбалера очекује максимум од самог старта припрема. Прилику да виде како изгледа тренинг са сениорском екипом су по први пут имали и наши кадети Ђорђе Ранковић, Алекса Василић, Василије Костов, као и Сава Радановић који је рођен 2009. године, а сви они су се одличним играма прошле сезоне наметнули за припреме са првим тимом Звезде.

Одушевила је наше сениоре игра са лоптом током већег дела тренинга, а судећи по осмесима и гестикулацијама свих фудбалера, може се приметити да у тиму влада сјајна атмосфера. Већ сутра, наш тим очекују два тренинга и наставак припрема све до 29. када ће се вратити за Београд.

Црвена звезда ће одиграти и једну контролну утакмицу, а противник ће бити Младост из Лучана. Утакмица је на програму 28. јуна,

The post Први Звездин тренинг на Златибору appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment