Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Снага у фокусу тренинга црвено-белих

Фудбалери Црвене звезде су другог дана припрема на Златибору одрадили први од два тренинга, колико је данас на програму. Први је био заказан за 10 часова, међутим готово петнаест минута пре заказаног времена наша екипа је већ стигла и почела да се припрема за тренинг.

Црвено-беле су дочекали у потпуности постављени реквизити на мањем терену хотела “Палисад”. Један део терена је био резервисан за активацију и вежбе које су припремиле наше играче за оно што их је очекивало у наставку рада, а то је потпуни фокус на снази. Уследиле су вежбе кружног типа, с обзиром на то да су у групама од по три играча наши фудбалери када добију звучни сигнал отпочињали са радом вежбе, које је детаљно испланирао наш стручни штаб. Оне су биле фокусиране на снази, те су тако укључивале разне врсте тегова, баланс и фитнес лопти, препона и степера. Сви играчи су више пута прошли кроз рад на свакој групи мишића.

Изузетно топло време на Златибору није зауставило првотимце Црвене звезде, те су потпуно фокусирано одрадили остатак тренига. Након 45 минута рада ових изузетно напорних вежби наши фудбалери су се преселили на већи терен, где је на програму било истрчавање читаве дужине терена. Црвено-бели су уз неопходно освежење издржали и тај напор, а у поподневним часовима очекујемо да се на терену поново ради са лоптом, као и да уживамо у сјајним потезима изабраника Владана Милојевића.

The post Снага у фокусу тренинга црвено-белих appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment