Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Алексинац поставио рекорд овогодишњег каравана

Караван Црвене звезде је стигао у Алексинац, град који је познат по великом броју навијача нашег клуба, који су по први други на фантастичан начин угостили делегацију Звезде.

Правим спектаклом је обележено трочасовно дружење, с обзиром да су најватренији навијачи нашег клуба имали неколико прелепих пиротехничких перформанса, којим су бојили небо изнад фан зоне црвено-белим бојана, док су се Звездине песме ориле, а стационирали смо се на пешачком делу улице Књаза Милоша. Обострано одушевљење владало је у Алексинцу, а велики број породица са својим малишанима чекали су у реду да се сликају са пехарима титуле шампиона државе, Купа Србије, али и Купа европских шампиона, који је изазвао бројне осмехе, али и покренуо чувене приче о славној генерацији нашег клуба из 1991. године. Звезда је велика породица, а то је и доказао Алексинац, који је километрима далеко од Београда, али му је црвено-бела боја у срцу и живи и дише за Црвену звезду. Најмлађима су се допале наше фудбалске игрице, те се испоставило да је тим сегментом на одличан начин „проширен“ наш караван.

У великом стилу како су нас дочекали, тако су нас и испратили становници Алексинца, који су нам помагали са паковањем реквизита чиме заслужују да их Звезда чешће посећује, а то је била и њихова закључна порука нашој делегацији.

The post Алексинац поставио рекорд овогодишњег каравана appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment