Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Акценат на офанзиви и завршници

Фудбалери Црвене звезде су наставили са припремама за почетак сезоне, а након јучерашњег поподнева, током ког су добили вољно од нашег шефа струке, жељно су дочекали први изазов, од два колико им следи данас.

Један тренинг паузе је добро утицао на изабранике Владана Милојевића, који су овог јутра орни дочекали први изазов данас. Треба истаћи да стручни штаб није штедео играче, те је током 90 минута виђен висок интензитет и вежбе до крајњег напора издржљивости.

Све је започело тренирањем на мањем терену са реквизитима намењеним за активацију, како би били спремни за један јак и напоран тренинг. Дочекали су их затим справе и тегови за вежбе снаге, као и еластичне траке, а чинило се након неког времена да фудбалери жељно ишчекују игру са лоптом.

Када је на ред дошао главни део тренинга, радило се доста на побољшању нападачких способности и унапређењу завршнице, а Милојевић је као вежбу користио игру три на два. Други део тима је сачекао полигон, морали су један по један да пролазе препреке, одскок на баланс лопти, да би после прођених манекена, одиграли дупли пас и дотерали завршницу до савршенства.

На крају напорног тренинга их је сачекало истрчавање дужина, што им је веома тешко пало након свих активности, судећи по лицима играча. Ипак, осмеси и шала који не изостају ових дана на Златибору, говоре да код црвено-белих влада сјајна атмосфера и да жељно ишчекују почетак сезоне. Поред свих играча, одвојено је тренирао двојац који жели што пре да се врати на терен, а у питању су Владимир Лучић и Адем Авдић.

The post Акценат на офанзиви и завршници appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment