Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мимовић: Сарадња са Милојевићем је одлична

Неко је током пролећног дела сезоне скренуо пажњу на себе је Огњен Мимовић за кога верујемо да ће се наредне сезоне у потпуности афирмисати у дресу Црвене звезде.

Значило ми је искуство из претходних шест месеци. Свиђа ми се какво смо пролеће одиграли, као и рад под командом тренера Милојевића. Тренинзи и приступ, заиста је све на врхунском нивоу – почео је Мимовића.

Осврнуо се потом брзоноги бек на припремни период који је у току.

– Веома је напорно, али имамо све услове да се одморимо и опоравимо. За сада све функционише сјајно. Тренинзи су комбиновани, тако да буде и тог сувог трчања које не волимо, али и доста игара са лоптом које су занимљиве. Имали смо програм који смо требали сви да испоштујемо на паузи, и колико видим, сви јесмо, тако да смо већ спремни дошли на припреме. Лично сам тренирао и на паузи, тако да нема проблема, али верујем да ћемо све сви одлично спремити за нову сезону.

Иако тек у августу пуни 20 година, на припремама је и много млађих играча од Мимовића.

– Сматрам себе младим играчем, али да, имам шестомесечно искуство у првом тиму Звезде и трудим се да омладинцима и кадетима који су сад прикључени будем на услузи. Наравно, дајем и савете ако проценим да треба.

Када је реч о наредној сезони, верује да ће бити још успешнија.

– Даћемо све од себе да направимо добре резултате у Европи. Наравно и да освојимо дуплу круну.

За крај, говорио је Мимовић о слободном времену.

Немамо га баш много, тако да апелујем на тренере да нас попусте мало. Шалим се наравно, успевамо све да постигнемо, па и да добро одморимо – уз осмех ће Мимовић.

The post Мимовић: Сарадња са Милојевићем је одлична appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment