Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Глазер се прикључио, шампиони јачи и од кише

Фудбалери Црвене звезде су успешно привели крају и пети дан припрема на Златибору, а након првог тренинга са изузетно високим интензитетом, други је послужио за увежбавање тактичких замисли нашг шефа струке – Владана Милојевића.

Кишовито време није утицало овог поподнева на наше првотимце да пруже максимум и покажу колико су жељни Маракане и Звездиних навијача. Тренинг је као и јутарњи започео вежбама активације, које су трајала вро кратко, пошто се акценат овог пута у потпуности бацио на игру са лоптом.

Након краћег вежбања, прешло се на већи терен где се започело са вежбањем пас игре. У зависности коју позицију имају на терену, фудбалери су били подељени у групе и имали различите вежбе, током којих су вежбали кључне секвенце ради побољшања паса и завршнице.

Поделио је затим Владан Милојевић играче у две екипе, те су започели рад на тактици у игри на два гола. Док су на крају, заслужено добили вољно и имали прилику да одиграју партију на скраћеном терену уз ограничен број додира.

Такође, вреди напоменути да је Звезда од данас јача за неизоставног члана црвено-белог тима и првог чувара мреже – Омрија Глазера. Он је данас радио тренинге у теретани, док се очекује да ће већ сутра бити на располагању тренеру Милојевићу и на осталим тренинзима

The post Глазер се прикључио, шампиони јачи и од кише appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment