Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевићево инсистирање на поседу

Овог преподнева од 10 сати фудбалери Црвене звезде су истрчали на терен хотела “Палисад” и одрадили још један изузетно напоран тренинг који је трајао 90 минута.

Изабраници Владана Милојевића су на мањем од два терена одрадили активацију, а као и обично дочекао их је намештен терен са свим реквизитима. По изласку на главни, уједно и већи терен, настављано је загревање у паровима.

Потом су се црвено-бели поделили у две групе и кренули са радом на поседу лопте. Захтев је био да екипа што дуже задржи лопту у својим ногама, док је други тим имао задатак да освоји посед. Рад са лоптом је прекинут на кратко како би се истрчале потребне деонице. Наши првотимци су и овај део тренинга схватили такмичарски, јер су радили у паровима, па је тако владала сјајна атмосфера.

Уследила је кратка пауза за освежење, а потом даљи рад са лоптом. Голови су постављени на центар терена, док су фудбалери били подељени у три групе са тимовима по седам играча. Акценат је био на организацији игре и поново поседу лопте.

За сам крај овога пута смо видели игру на два гола на терену са краћим димензијама. Такмичарски дух и висок интензитет је био присутан током свих 90 минута, а на крају је победу у завршној фази тренинга остварио тим са плавим маркерима. Вредни су били и наши голмани, који су радили тренинг користећи различите реквизите, међу којима су и лоптице за тенис.

Наши првотимци ће истрчати на терен поново од 18 часова, када ће одрадити и поподневни тренинг.

The post Милојевићево инсистирање на поседу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment