Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Отворен Звездин камп у Београду

У Медија центру стадиона „Рајко Митић“ је званично отворен летњи камп Црвене звезде, путем којег ће најталентованији играчи постати део црвено-белог тима.

На теренима наше фудбалске академије је почео први Звездин камп у Београду. Прва од две смене кампа данас је кренула са радом, а током наредних пет дана 70 малишана узраста од осам до 16 година ће радити под тренерском палицом наших најбољих младих стратега.

Таленти који су одлучили да надограде фудбалско знање на Звездином кампу до краја радне недеље ће радити по посебно креираном програму који, осим два тренинга дневно, предвиђа и богат пропратни садржај, у виду Маракана туре, панорамског разгледања Београда…

По почетку јединственог пројекта директор Омладинске школе ФК Црвена звезда – Никола Јелић је деци пожело добродошлицу и нагласио да ће најталентованији стећи привилегију да постану чланови Омладинске школе Црвене звезде.

Желим вам добродошлицу на Звездин камп. Такође, хтео бих да после боравка на Маракани будете бољи него у тренутку када сте дошли, да научите много нових вештина и дриблинга. Они најбољи ће бити накнадно позвани у наш клуб. Након завршетка свих кампова подвлачимо црту, разговарамо са свим тренерима и упућујемо вам позив. То би требало да вам буде подстрек за рад и у вашим клубовима. Ако не успете ове, да наредне године дођете поново на камп. Увек ћемо вас пратити и у нашој сте бази података. Надам се да ће вам бити угодно и да ћете се лепо осећати у црвено-белим бојама, као и да ћете понети незаборавне успомене са кампа. Црвена звезда је највећи клуб у региону и организује кампове широм света, а најмасовнији је у Београду. Надам се да смо вашим доласком добили још бројнију армију навијача. Желим вам много здравља и да слушате ваше тренере – истакао је Никола Јелић.

Подсетимо, прва смена кампа ће трајати до 24. до 28. јула, а друга смена је од 1. до 5. јула.

The post Отворен Звездин камп у Београду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment