Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Сјајном атмосфером пркосимо киши

Фудбалери Црвене звезде су након јутарњег, данас одрадили и поподневни тренинг, који је шефу струке – Владану Милојевићу послужио на додатном уигравању, као и тактичким замислима, које ћемо први пут имати прилике да видимо 28. јуна када наш клуб игра пријатељски меч против Младости из Лучана.

Поподневни тренинг је добио једног непожељног, али ових дана врло честог госта, а то је киша, која ни овог пута није омела наше фудбалере да изађу на терен и покажу колико су жељни такмичарског фудбала и Звездиних навијача.

Као и сваки пут до сада, све је започето активацијом, како би се играчи што боље припремили за напоран ритам који је присутан сваки тренинг од доласка на Златибор. Састојала се из два дела, први су чинили полигони, који су фудбалери морају да прођу, док је други био увежбавање пас игре у паузи од поменутог првог дела.

Након тога, присутни играчи су се поделили у две екипе, по позицијама уз постављене манекене. Владан Милојевић је овог поподнева фокус у потпуности бацио на тактику и уигравање појединих замисли стручног штаба на челу са њим. Како је време бивало све лошије, фудбалери су били приморани да напусте терен, али судећи по њиховим осмесима, ништа их неће омести да и ове сезоне обарају рекорде и обрадују наше навијаче.

The post Сјајном атмосфером пркосимо киши appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment