Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Тактички обриси Звездине игре

Фудбалери Црвене звезде су од 10 часова одрадили преподневни тренинг, уједно једини који данас имају на програму.

Знали су наши првотимци да их очекује изузетно напоран рад, али је владала добра атмосфера током комплетног тренинга, с обзиром на чињеницу да су знали да их очекује слободно поподне. Нешто више од 90 минута задржали су се на терену изабраници Владана Милојевића, а време их је овога пута послужило, јер није било снажних падавина.

На самом почетку добро познате вежбе активације су одрадили црвено-бели, а акценат је био и на снази и издржљивости. Широке лепезе реквизита су припремили кондициони чланови стручног штаба, како би наше момке припремили за даљи део тренинга. Уз доста препрека одрађено је и истрчавање деоница, а потом се прешло на главни део тренинга.

Уследила је популарна игра “у кругу”, а и сам Владан Милојевић је учествовао у тренингу са својим пуленима. Након доста смеха и добре енергије стигли смо до самих тактичких детаља, јер су на терену у том тренутку већ били припремљени манекени, а црвено-бели су се по линијама тима поставили на терену.

Фокус је био на завршници и нападима по боку, а могли смо да видимо прегршт квалитетних центаршутева и добру реализацију играча Црвене звезде. Након 20 минута интензивног рада, стручни штаб је смањио димензије терена, те је игра на два гола означила последњу етапу данашњег рада.

The post Тактички обриси Звездине игре appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment