Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пожаревац поново доказао да је Звездин град

Традиционални караван нашег клуба под називом „Звезда је породица“ је започео четврту туру, а овог пута црвено-бела делегација је посетила град који је познат по армији наших навијача – Пожаревац.

По самом доласку присталице из овог града су наговестиле да смо радо виђен гост и дочекали нас песмом „Деца смо овог града“. Бакљада, транспарент и стихови најпознатијих песама су нешто што ће сви присутни вечно памтити, као и цео град Пожаеравац, који је био обојен у црвено – беле боје.

Поново су трофеји из нашег музеја намењени шампиону Србије, освајачу Купа и онај највреднији – шампиону Европе били најзанимљивији млађој популацији, те су сви жељно ишчекивали тренутак да их додирну и сликају се са њима.

Неизоставна је била наша фан зона, која сваки пут обрадује наше најмлађе посетиоце, који забораве на време и препусте се чарима различитих игара. Осмеси и песме су нешто што се увек ставља у први план кад су малишани са нама, те је изузетно лепо видети колику заправо базу навијача има наш клуб у овом граду.

The post Пожаревац поново доказао да је Звездин град appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment