Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Роби: „Видимо Пауљевића у Звезди“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Роберт Просинечки, после седме узастопне победе овог пролећа, био је задовољан резултатом, али не и, како је посебно истакао, игром против Хајдука из Куле на нашем највећем стадиону.

– Када се победи са 3:0, требало би да буде све у реду, али нисам задовољан! На вечерашњој утакмици је било добрих ствари, али и лоших, које хитно треба да исправимо. Гости из Куле су имали чак три стопостотне шансе, а у појединим делови меча су били, ако не бољи онда, бар егал. У суштини не могу бити задовољан, али ово је наша седма пролећна победа, шеста у првенству, а 3:0 је леп резултат. Ако би се само то гледало, могло би се помислити да је овде све бајно и сјајно, али нисмо још на потребном нивоу, на коме свакако можемо да будемо и на томе треба још пуно да радимо – рекао је Просинечки.

На новинарско питање да прокоментарише игру одличног десног бека Куљана Бранка Пауљевића, Просинечки је одговорио:

– Пауљевић игра јако добро већ дуги период и једна је од наших жеља. Видимо га у нашем клубу у блиској будућности.

Просинечки је похвалио принудног десног бека Марка Вешовића, рекавши да су његове две асистенције биле врло битне. Ипак, највише замерки је имао на грешке у одбрани, али и у везном реду. Додуше, изванредни леви бек Младеновић, двојица штопера Тошић и млађани Крнета, уз Вешовића, први пут су чинили тзв. одбрамбену линију.

Нисмо имали ритам који негујемо, а то је да стално имамо лопту у поседу и нападамо. То није добро функционисало. У другом полувремену смо добили на брзини, уласком Касалице и Миливојевића, па и Димитријевића, који је такође био добар и зато смо у том делу игре оставили бољи утисак, али на наредним мечевима свакако морамо да будемо још бољи – закључио је Роберт Просинечки.

Повезане вести

47 comments

Prasici апр 1, 2012 at 11:33

Prodajem prasice,povoljno!

Reply
Luka апр 1, 2012 at 11:31

Problem je u igracima ne u Robiju..Igraci, jeste da se trude, dobacuju lopte stalno, ali to izgleda kao da hoce da se otarase lopte odma pustaju neki dug pas i on neuspesno prodje. Falili su nam igraci kao Kasalica, Vesovic, Milunovic, Milivojevic,Mladenovic..To su igraci koji se ne plase lopte, Zato smo i u drugom poluvremenu onako dobro odigrali.cim je usao Kasalica..Lazovic me brine!

Reply
Zarko апр 1, 2012 at 10:06

Nije problem u igračima već u sistemu igre koji je Robi postavio. Sistem u kome se dominacijom smatra vraćanje lopte unazad i njeno držanje na našoj polovini, pas od jednog metra do sledećeg igrača, gde većina ostalih bez lopte stoje…Sve sporo.. Sa ovakvim sistemom možemo protiv lošijih ekipa da pobedjujemo, ali i sa malo boljim ekipama, a u Evropi naračito, imaćemo velikih problema. Ako nam prošlo proleće i jesen, pa čak i sada iako pobedjujemo nisu dovoljan nauk onda ne znam šta više treba. Izgubićemo dragoceno vreme sa pogrešnim sistemom ali će tad već biti kasno.

Reply
Ariljac апр 1, 2012 at 09:26

Svaka cast na realnom komentaru Robi.Drago mi zbog Borhe i zbog Vesovica…A o bombi Mladenovica da nepricam…Pauljevic odlican,vidi se da odskace od drugih pa kad prodamo Kapitena znaci on dolazi,ovo sto novinarcici malog kluba pisu da dolazi kod njih to je ono-sto je babi milo…Ove godine imamo,hvala Bogu,odlicnu realizaciju sansi a ne ko prosle 100 sansi 1 ili nijedan gol..Nego nekako smo tanki u defanzivi,mnogo nam stvaraju sansi protivnici cak i kad se povucemo delujemo nesigurno to mi se nesvidja a nemoze se reci da igraci netrce..Misljenja sam da se Radakovic lepo nadogradio na Zirojev sistem i da im je nabio snage dosta…Nizemo polako sve,jos jsd da nanizemo i KRAJ!! NAPRED ZVEZDA!!

Reply
radan апр 1, 2012 at 02:42

Pauljevic je kidalica,bolji od svih nasih bekova sem Mladenovica(decko objasnio neke stvari,extra igrac)…tako da lupajte minuse ako hocete slobodno hehehe

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 1, 2012 at 02:28

Ljudi,sada sam procitao na stranom sajtu da Robi odlazi!!!

Aprililili :))) Oprostite mi,morao sam 🙂 Napred Zvezdo

Reply
Alex Krycek апр 1, 2012 at 02:09

Kad sam video kako je Pauljevic gurnuo Kasalicu, svog bivseg saigraca i druga, ne mogu a da se ne zapitam da li je on Zvezdas…

Reply
CZovac апр 1, 2012 at 01:29

Branko jeste dobar igrac, ali svi klipovi koje pokazujete ovde, su ipak snimljeni u nasoj ligi, a svi znamo kakva je ona!
Neka se nastavi trend, kupovine najboljeg kod nas zajedno sa izbacivanjem mladih igraca iz nase skole, uz dva-tri stranca (pojacanja) to je dobitna stvar, makar za nase uslove, i koje kolo LS ili LE!
Pre svega moramo da igramo kao tim, to mora da bude nasa najveca snaga, ali tim gde svaki pojedinac moze da odluci mec , naravno u nasu korist!

Reply
CZovac апр 1, 2012 at 01:29

Branko jeste dobar igrac, ali svi klipovi koje pokazujete ovde, su ipak snimljeni u nasoj ligi, a svi znamo kakva je ona!
Neka se nastavi trend, kupovine najboljeg kod nas zajedno sa izbacivanjem mladih igraca iz nase skole, uz dva-tri stranca (pojacanja) to je dobitna stvar, makar za nase uslove, i koje kolo LS ili LE!
Pre svega moramo da igramo kao tim, to mora da bude nasa najveca snaga, ali tim gde svaki pojedinac moze da odluci mice , naravno u nasu korist!

Reply
Milan апр 1, 2012 at 00:26

E sad ako Prosinecki kaze da nevalja onda ne valja, a meni lupate minuse ovde iz nedelje u nedelju kad napisem da ne igramo dobro i da vezni red uopste ne ucestvuje u odbrani ekipe…Zvezda igra slabo i to je kraj price.

Reply
Čiča апр 1, 2012 at 00:40

Слажем се са тобом у потпуности.Одбрана није лоша, али у модерном фудбалу у одбрани мора да игра цео тим, нарочито везни ред. А наш везни ред је слаб у фази одбране. Чињеница је да нам сваки противник створи барем 3 чисте шансе, али овог пролећа, неком срећом их не искористе.Бојим се да нас срећа неће стално пратити

Reply
DSDS апр 1, 2012 at 01:32

Истина је да све ове мечеве добијамо на суви квалитет, разлику у играчима, а да нам игра варира. Данас је Мићко пресекао много контри, као и Тошић, па и Крнета, а њихови шпицеви нису тог квалитете и искуства да постижу погодак сваку повољну шансу.
Младеновић је једним пројектилом одлучио меч, а не екипа..
Ипак , постоји оправдање за лошију игру.
Од почетка пролећног дела , наш клуб није одиграо ни један меч у идентичном саставу , а тим је пун младих, нових , неискусних играча.
Колико се сећам, овде је било милион коментара типа “ ПУСТИТЕ КЛИНЦЕ ДА ИГРАЈУ, ОНИ ЋЕ ИГРАТИ СРЦЕМ“…“титула је изгубљена, уигравајмо тим за сл сезону“ ..
А када је тај млади тим почео да показује резултате, и одличан квалитет, свима су апетити порасли…
Само лагано, имамо најперспективнији тим у последњих 7 година и зато не смемо ми да будемо ти који ћемо им унети немир…

Reply
Milan апр 1, 2012 at 02:54

Ma prijatelju ja sam pisao ovde 1000 puta da to nista ne valja i da vezni red ne ucestvuje u odbrani . Idite na snimak i pogledajte sanse Partizana u derbi kupu , pa sanse Smedereva na Marakani , Borca pa sad Hajduka …Za to je najmanje kriva zadna linija i to sam ovde pisao 100 puta i dobijao 100 minusa . E pa sad ako Robi kaze , kao sto rekoh lupajte svi pluseve . Iskreno iznenadjen sam da on prizna da ova igra ne lici na igru jedne ozbiljne ekipe i drago mi je sto ovo nije ono cemu tezi . U modernom fudbalu cela ekipa mora da igra odbranu a pogotovo u formaciji 4-3-3.

Reply
DS :) апр 1, 2012 at 00:07

Sta ce nam Pauljevic .. mi vec imamo odlican tim 🙂 ,uostalom nebi igrao pored kapitena Mikica 🙂

Reply
van basten мар 31, 2012 at 23:53

mislim da je pored svih zelja da dodje pauljevic bitno i to za koga on navija.
ako neko zna neka kaze.

Reply
lukank мар 31, 2012 at 23:39

branko bi se odlicno uklopio u zvezdi,kako je samo lomio groblje proslo kolo, brzi je,jaci ima bolji dribling od mikica, koji je koristan, ali prilicno limitiran. Ajmo buco reaguj!

Reply
Ja volim Zvezdu мар 31, 2012 at 23:29

Pauljevic je kaparisan odavno jos zimus samo ceka da Mikic ode 😀 Ista prica kao i za Milivojevica i Mladenovica,Maksimovica pa i Kasalicu koji su po novinarima vec bili clanovi groblja ali jb..g nasi su 😀 ipak se institucija ne odbija zarad nekog malog kluba iz Beograda..

Reply
Nikola мар 31, 2012 at 22:35

Kaparisati Pauljevica odmah…

Reply
Бранимир апр 1, 2012 at 00:36

Монументално!

Reply
Беране ЦГ мар 31, 2012 at 22:33

Sad da krene za Baskiju,u autu pored njega bi bio Ljorente.A tek Pauljevica dovodi.Za takvog igraca,skocio bi i u zaledjenu reku.

Reply
gorance , svi za vesketa kao beka мар 31, 2012 at 22:32

vidim da me neki kvotuju sa rsb-a, da bre braco, vesovic je potencijal samo takav, danas 2 ass, kida covek , trci , na desnom beku njegova brzina ima neki smisao, kad je desno krilo covek ne zna nista, ovako ispred sebe ima 80m i trci , veske, trci, vesk , trci trci

dobar je veske kao bek,

nije los pauljevic, samo kazem da je veske veske, desni bek je veske

Reply
lieutenant dan апр 1, 2012 at 00:55

run veske,run… 🙂

Reply
Alex Krycek апр 1, 2012 at 01:56

danas 2 in the ass??

Reply
zokinho апр 1, 2012 at 03:04

prvi ubacaj vesovica danas sa desne strane zavrsio iza gola i na tribini…Robi baca nesto na klupi i vice „u p*** ***“…vesovic trcii li trci, ali ovo je fudbal, ne trkaci maraton…covek drvo, lopta se odbija od njega kao da je to poenta…

Reply
Беране ЦГ мар 31, 2012 at 22:30

Pauljevic je nas.Ima li neko koga stefanovic nije mogao da dovede?! 🙂

Reply
Бранимир апр 1, 2012 at 00:35

Има. Костић је остао неостварена жеља.

Reply
Dejan Tesic апр 1, 2012 at 01:12

Kostic i Trajkovic iz Vojvodine… pa i Medojevic…

Reply
CZV мар 31, 2012 at 22:22

Na levom beku Mladenovic na desnom Pauljevic,ijaooo pa protivnici ne bi znali koju stranu da pokrivaju,da li tandem Mladenovic-Milunovic ili Pauljevic-Lazovic (Miric).Danas je na poluvremenu Paseko igrao sa Cavom da im lopta ne padne,i Cava pimpuje i samo nabaci sebi loptu na rame u stilu Ronaldinja,drzao je tako loptu desetak sekundi,a Paseko mu je aplaudirao,dobar je Cava da smiri igru,da udje u zadnjih 15,20 minuta.

Reply
zokinho апр 1, 2012 at 03:06

cava legenda, ali bas za zadnjih 25 min igre…smiren je, neplasi se uzeti loptu i povuci, samo da ne zabrlja nesto driblinzima na nasoj polovini…

Reply
Simpaticni brko мар 31, 2012 at 22:16

I sad cemo mi na svaku vijest da pesemo DA PAULJEVICA OBAVEZNO MORAMO DA DOVEDEMO! Bicemo toliko uporni pa ce Stefanovic pravo za Kulu. 😀

Reply
era мар 31, 2012 at 22:16 Reply
urke мар 31, 2012 at 23:18

opasan igrac, kratak korak, brz, stabilan i dobar u duel igri. Pogledajte 9 minut ovog snimka.

Reply
micko мар 31, 2012 at 22:12

Pogledajte na RSB forumu ovog kralja:

„pauljevic je slab u napadu, nema nikakav centarsut, u dve sanse gde se nasao , jako slabo je sutirao
brz jeste i sodlino jak u duel igri
po meni, vesovic daleko bolji od njega na mestu desnog beka, danas je vesovic jedno cak izblokirao sut igraca hajduka iz jako dobre sanse, to meni govori da ima potencijala u njemu za odlicnog desnog beka, naucice kako da se oduzimaju lopte bez faula“

Reply
Dante мар 31, 2012 at 22:07

Meni se cini da je vec sredjena stvar za Pauljevica! Ne bi Robi pricao da ga zeli da vec nije postignut dogovor. Nego malo Robi je*be grobare! 😀

Reply
Marek Hamsik мар 31, 2012 at 22:14

hahahahaha nisi morao zvezdicu da stavljas 😀 nisi nista sakrio 😛 a i tacno je sto si napisao ja se slazem 😀

Reply
Dante мар 31, 2012 at 22:15

Ali izgleda kao da jesam! 😉 😀

Reply
CzvBoys мар 31, 2012 at 22:04

Pa fala Bogu da je tako.Od kada je Robi zimus sastavio spisak želja i radio na svakom dovodjenju igrača u naš klub mi smo pokupili ono najbolje iz Srbije i sve što je hteo dobio je,isto tako je radio i Dzajić..zato je i imao rezultate.Čim se Robi tu umeša igrač je sigurno naš. Ovi mladi momci pokazuju da možemo da se oslonimo na njih jer njihovo vreme tek dolazi.Ja sam siguran da će Robi opet na leto dovesti ono najbolje što će biti na tržištu a ovaj mali Pauljević je sigurno igrač koji bi bio pojačanje.Zato Robi LEGENDO,imaš našu podršku jer znamo da radiš sve za dobrobit Zvezde.Hvala ti,veliki si.

Reply
crni_redstar мар 31, 2012 at 21:57

ja cele jeseni i zime kukam na ovom sajtu za pauljevica,pregledao sam sve njegove snimke i cesto odem na transfermarket da pogledam da nije slucajno produzio ugovor,posto mu istice za par meseci…nadam se iskreno da ce zavrsiti kod nas,mogli smo da ga kaparisemo na zimu ,a mozda smo to i ucinili ko zna…hajduk se nista ne pita,samo on,na njemu je da odluci…ako ne uspemo da ga dovedemo onda petkovica iz ofke. samo da podsetim da su nam grobari ukrali volkova,ali smo mi kasnije doveli 10 x boljeg igraca na istoj poziciji,plus dosta mladjeg i brzeg! mladenovic izrasta u pravog majtora!a i on je mogao da zavrsi kod njih pu pu daleko bilo! jedan apel ako citaju ovo iz zvezde,uspeh je dosao kad smo mlade i najbolje igrace iz nase lige doveli u zvezdu,tako treba nastaviti,ne treba nista prepustiti groblju!

Reply
Alex Krycek мар 31, 2012 at 21:49

Miric je igrac za zadnjih 10 minuta, kao i Dimitrijevic…Milunovic danas nevidljiv, Lazovic mnogo bolji po krilu…vezni red je inace ceo izgledao vrlo lose…

Reply
Secam se pobeda мар 31, 2012 at 22:07

Vezni red ima problema kada u njemu nije Milivojevic. Ne zato sto su ovi drugi losi, dobri su oni svi ali on ima to lidersko u sebi. Sa njim dobijamo i na cvrstini. Dimitrijevic pruza partije ispod svog nivoa ali ne treba tek tako da se odricemo takvog igraca.
Miric jos uvek gleda da pre svega ne pogresi ali ce sve biti mnogo lakse kada prodje malo vremena.
Lazovic je uvek bio bolji na krilu.

Reply
Bane мар 31, 2012 at 22:09

Bravo Alex na komnt.. Ja samo ne vidim swrhu Miricevog dolaska. A’ Paseca drzi na klupi Strasno!! Nemoze da mu da makar 20min.. da odigra.

Reply
Alex Krycek апр 1, 2012 at 01:58

nisam rekao da ne vidim svrhu Miricevog dolaska. naprotiv

Reply
Secam se pobeda мар 31, 2012 at 21:38

Na danasnjem mecu sam video jos jednog koji ce biti vrhunski. Krneta igra tako pametno i zrelo.

Reply
nikola мар 31, 2012 at 21:35

mladenovic odlican kao i uvek,kao i mijailovic,borha dao dva gola ali mnogo gresaka kod dodavanja!

Reply
Marek Hamsik мар 31, 2012 at 21:34

tako je Robi! Odbrana koja je sacinjena od desnog veznog, mladog Krnete ne moze da igra na vrhunskom nivou. Mora da bude kikseva ali najbitnije su pobjede. Kada se uigramo siguran sam da nece biti problema. I nemojmo vise da trazimo d aigra Asamoa, Pašeko ili Jankovic. Trazili smo pobjede i to smo dobili, ne mozemo sad i da trazimo da neko igra. Kada se dokazu igrace. Ja zadovoljan zato sto je ovo sedma pobjeda u nizu i treba napomenuti igrali smo bez Evandra, Mikica, Maksimovica…

Reply
M.V.P мар 31, 2012 at 21:29

Kakav bi to bekovski tandem bio, levo Mladenovic, desno Pauljevic…vrh 🙂

Reply
Spiritus мар 31, 2012 at 21:21

Realno

Reply

Leave a Comment