Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКлупска дешавањаРукомет

Андрић:“Васпитна мера према Звезди је деловала“

Vojislav Andrić

Рукометаши Црвене звезде јуче су у Шапцу одиграли нерешено са домаћом Металопластиком, али свакако много више од освојеног бода на тешком гостовању све је обрадовала чињеница да наш клуб није остао без бодова услед неизмирених обавеза.

Поводом новонастале ситуације  јавности се обратио и Војислав Андрић:

– Звезда је платила играче. Свака васпитна мера делује. У суштини, Звезда је платила део дуга, али је истовремено постигнут договор са играчима да се остатак одложи до 10. априла када је заказан састанак Управног одбора Рукометног савеза Србије. Путем електронске поште сам добио сагласност свих играча којима се дугује.

Андрић има и решење за будуће сличне случајеве:

– Предложићу промену Регистрационог правилника. Залагаћу се да се клубовима не одузимају бодови због неисплаћених обавеза, већ да такми клубови не могу ни да стартују у шампионату. Сви играчи би до 30. јула морали да обавесте регионалне центре о дуговањима клубова, а сви случајеви би били решавани у августу и септембру, односно пре старта такмичења. Тиме би клубови који имају дуговања остали без лиценци за такмичење.

Овим је дефинитивно јасно да РК Црвена звезда неће за „зеленим столом“ испасти у нижи степен такмичења, али остаје отворено питање да ли ће уопште наредне сезоне моћи да се такмичи уколико дуговања не буду измирена.

Повезане вести

7 comments

Armija5 апр 1, 2012 at 16:44

Ovaj lik mi je inače bio profesor i moram reći da je osvedočeni Zvezdaš (ne znam odakle ljudima ideja da je tudjmanovac, lično sam komentarisao njegovo odelo i manžetne iz Red Star shopa na jednom predavanju), ali i čovek koji strogo drži do principa i pravila… Ne znam zašto urlate na njega kad se naši igrači žale ovom organu usled neisplaćenih obaveza… Da pomenem da ovo nije fudbal i da rukometaši nemaju astronomska plaćanja, dovoljno je da jedna ili dve plate kasne i igrači su u problemu… Umesto što se urla na ljude koji sprovode zakon i pravila, treba da se urla na one koji su rukometni klub doveli u ovu situaciju, ma šta rukometni klub, celo naše SD! Da se ovo dešava komšijama svi bi likovali i govorili kako je to po propisima… malo realnosti i objektivnosti samo…

Reply
CAKI ncz апр 1, 2012 at 15:34

zadrigla svinjo komunjarska!!!!

Reply
Žile апр 1, 2012 at 15:18

Naravno da sam protiv Andrića,Marjanovića i ostale bagre na čelu rukometnog saveza,ali stavite se u poziciju naših bivših igrača.Ljudi žive od toga,ugovori su značajno manji nego u fudbalu ili košarci i onda iz kluba vam kažu nemamo vama da platimo,a dovodi se desetak igrača na početku sezone.Neko rešenje mora da se nadje,ali to svakako nije oduzimanje bodova ili oduzimanje licenci za takmičenje.Mislim da bi zabrana registrovanja novih igrača,ukoliko nije postignut sporazum o isplati dugovanja,mogla biti rešenje.

Reply
Gile delija апр 1, 2012 at 14:29

U svim sportovima sekta je postavila svoje ljigavce-placenike. Doci ce i njima kraj.

Reply
Marko апр 1, 2012 at 13:09

Pogledajte samo ovog lika. Ko nama preti majko bozija.

Reply
Pop апр 1, 2012 at 12:36

Pa vrati sad bodove stoko.

Reply
exe апр 1, 2012 at 12:14

Mrs bre lopino odvratna tudjmanovska.

Reply

Leave a Comment