Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Mаксимовић: „Једва чекамо да меч почне“

Никола Максимовић
Никола Максимовић
Никола Максимовић

Зимско појачање Црвене звезде Никола Максимовић у тандему са Душком Тошићем показао се као добитна комбинација. Бедем испред нашег гола све је чвршћи из меча у меч, о чему говори и податак да су наши противници током пролећа само два пута пронашли пут до Бајковићеве мреже.

– Очекује нас озбиљан противник, који због нешто лошијих партија у последње време има велики мотив да баш против нас покаже да је криза резултата пролазна. Раднички сам упознао и јесенас док сам играо за мој бивши клуб. Знам да ретко губе бодове на свом терену, а најбољи стрелац нашег првенства Дарко Спалевић, управо је из редова нашег сутрашњег ривала. Ипак, ми смо у доброј форми, и идемо по сва три бода – оптимиста је млади дефанзивац црвено-белих.

Млади репрезентативац Србије из наших редова, упознат је и са свим врлинама и манама нападача Крагујевчана и очекује да он и Тошић као и цела екипа из утакмице изађу као победници.

– Највећа опасност бар на папиру нам прети од Спалевића. Ради се о квалитетном и искусном играчу који је одличан у ситуацијама један на један и изузетно је опасан када прими лопту у шеснаестерцу. Верујем да ћемо успети да га задржимо што даље од нашег гола, ући ћемо максимално мотивисано и концентрисано у меч, и надам се осујетити све њихове покушаје – истакао је Макса, и додао да су он и његови саиграчи претходних дана посебну пажњу обратили на прекиде.

– Током претходних утакмица добро смо скакали, дали смо неколико голова из прекида, а нисмо примили ниједан. Знам да је Раднички на нашем стадиону дошао до бода после корнера, али неоптерећујем се тиме, до сада смо добро функционисали у том сегменту игре и нема разлога за страх. Напротив, једва чекамо да меч почне – закључио је Никола Максимовић.

Повезане вести

8 comments

CzvBoys апр 3, 2012 at 18:07

Svi u napad.

Reply
Sabre апр 3, 2012 at 17:39

Samo se ti decko koncentrisi da ne napravis neki glup kiks i ostalo nema da brines. 3-4 komada im uvaljujemo, bez problema.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 3, 2012 at 16:24

Makso,nadam se da si se lepo odmorio,osvezio i da ces sutra biti na potrebnom nivou.Vazno je da damo gol vise i tako pobedimo.Tako smo do sada igrali,ofanzivno i napadacki i zato smo imali po koju rupu u odbrani.A sto se tice stoke i Vose,nista se tu ne zna bez obzira sto je Vosa u rezultatskoj krizi,oni stvaraju sanse ali ih ne realizuju.Sada ce igrati na kontru a Abubakar je pokazao da zna da im ga mune!Vazno da mi odradimo posao jer samo tako cemo imati pravo da se nadamo necemu.Napred Zvezdo

Reply
ZVEZDAN апр 3, 2012 at 15:58

Mali manje price vise rada jos uvek vas posmatramo jos se nista nezna pamet uglavu……

Reply
Raka Delija апр 3, 2012 at 13:59

Očekujem pobedu u Kragujevcu,a sa druge strane gajim i neku nadu da će Vojvodina bez obzira na to što igra katastrofalno uzeti bar bod na vojnoj livadi.

Reply
DSDS апр 3, 2012 at 14:05

Плашим се да без прекаљеног стрелца из Голубинаца, Бране Илића , Војводина не може да да гол Партизану , ипак, надам се да ће ме демантовати неко од њихових играча.

Reply
fringe апр 3, 2012 at 23:36

Nema nista od Vojvodine. Partizan moze da kiksne samo protiv timova koji se bore za opstanak.

Reply
delija86 апр 3, 2012 at 13:43

Makso napravi bedem 🙂

Reply

Leave a Comment