Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Пешић кажњен због изјава

Пешић у разговору са судијама, фото "Новости"
Пешић у разговору са судијама, фото "Новости"
Пешић у разговору са судијама, фото "Новости"

Шеф стручног штаба Црвене звезде Светислав Пешић кажњен је због изјава на рачун судија након утакмице против Радничког, коју је наш тим изгубио са 81:80. Наш тренер ће морати да плати казну од 100.000 динара, одлука је директора КЛС-а Предрага Бојића.

„Пешић је кажњен због изјава у медијима и коментарисања суђења сходно члану 61 Е Пропозиција такмичења“, стоји у саопштењу КЛС-а.

Повезане вести

7 comments

Бранимир апр 6, 2012 at 18:49

Има да буде онако како ја кажем. Ко друкчије каже, тај клевеће и лаже…
Када ће се већ Србија ослободити партизанштине?

Reply
Anka апр 5, 2012 at 15:58

evo ga jedan od problema kao i u fudbalu uneseno u ZAKON TJ. STATUT SAVEZA, ako se GLAS TRENERA NE MOZE CUTI, KO BI ONDA SLUSAO NAVIJACE! Pi, GADI MI SE…slusajno sam uhvatil na sosu snimak meca Radnicki – Partizan ono nije sudjenje ono je lakrdija, nista nije bolje ni na ostalim mecevima. Na tom mecu videla sa ogromna razlika izmedju Belosevica koji je internacionalni sudija i ne hvata se za pistaljku posto poto da dodeli tehnicku vec recima opominje ovi ostali ko italijanski sudija Fakini i onaj Portorikanac (namerno ih pominjem jer su bili glavni akteri bruke na SP u Turskoj, u polufinalu Srbija-Turskom)! U nasem sportu mnogo toga je uruseno, cekaj te kad krenu privatizacije to je izgleda POSLEDNJI CIN da uniste ono sto je jedini svetli obraz ove zemlje SPORT!

Reply
MILAN KG апр 5, 2012 at 15:17

koja je grobarska pede…. onaj tegeltija prica mi komsija koji je bio na utakmici radnicki partizan kaze da je ovaj smrad gledao preko neta partizan vojvodina i da je skakao ko lud kad je partizan pobedio popizdeoje kad je video da smo dobili vizuru a kad je markovic ubacio kos za pobeduumalo nije umro koji je to bolesnik podzavam ljude koji ga zovu i vredjaju ga samo napred je… tegeltiju grobarsku p…………

Reply
lpool апр 5, 2012 at 13:27

ahahahahahaha kakve budale 😀 Jos je lepse kad nas ne vole al mi ipak pobedimo 😀

Reply
Spiritus апр 5, 2012 at 13:08

Mogu da ti pu*e Kari bre !!!

Reply
Бранимир апр 6, 2012 at 18:46

— пуше…

Reply
Gvozden апр 5, 2012 at 12:46

Oštre na nama… u svim sportovima… ali, kako kažu u Maratoncima – ko na nas krene iz mesta je najeb’o!

Reply

Leave a Comment