Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Игор Бутулија председник РК Црвена звезда

Бутулија и Перуничић
Бутулија и Перуничић
Бутулија и Перуничић

Прослављени играч нашег клуба и до јесенас тренер, Игор Бутулија, нови је председник РК Црвена звезда.

Оставку је поднео председник УО Добривоје Главоњић, који се повукао због приватних обавеза, док је Ненад Перуничић директор клуба.

Ове одлуке донете су у четвртак на Скупштини клуба, када је усвојен и нови статут на основу Закона о спорту.

 

Повезане вести

24 comments

nenad апр 9, 2012 at 07:59

NEVEROVATNO !!!! Šta je, bre ovo. Je li Zvezda njihova prćija. Čega su se dotakli, sve su upropastili, a sad idu dalje. Njihov rezon, način rada, rukovođenje i stručno znanje oko vođenja tima i vaspitanja mladih je za čistu 0, a oni se samo rotiraju. Njihovi kriminalni poslovi su svima poznati. KO IH DRŽI I TOLERIŠE IM TAKVO PONAŠANJE MORA DA ODGOVARA. Dok se oni vežbaju i iživljavaju ovde, mladi rukometaši beže u normalne evropske klubove.

Reply
miki апр 6, 2012 at 00:13

SAMO NAM JE ON JOS FALIO

Reply
Djolle апр 6, 2012 at 00:04

Ja sam nešto ubeđen da će Butulija biti dobar rukovodilac. Nema potrebe niko da mi upućuje teške reči sad ker samo pretpostavljam a videćemo da li sam u pravu. Za mene i sam odlazak Glavonjića već nešto znači. Samo, šta je sa trenerom? Zašto sve uvek napola radimo? Ajde bre već jednom da sve definišemo, da imamo i glavu i rep, jedino u takav klub sponzori hoće da ulažu. Dajte trenera, nemojte da ovo pstane uzaludan trud!

Reply
SHERIFF апр 5, 2012 at 23:36

Podrska legendama…Nadam se da je ovo novi pocetak,a ne kozmeticka promena.

Reply
radan апр 5, 2012 at 22:21

ma bez novca nema rezultata ili da namestamo kao groblje u tole super ligi

Reply
radan апр 5, 2012 at 22:21

ma bez novca nema rezultata ili da namestamo kao groblje u tole super ligi

Reply
radan апр 5, 2012 at 22:20

Ma bez novca nema nista

Reply
Goran апр 5, 2012 at 22:09

Ovi ko Putin i Medvedev, samo menjaju mesta. Jbt, uništiše klub a nikako da daju fotelju. Gde je tu moral?

Reply
Zemunac апр 5, 2012 at 21:52

Tek sad nam nema spasa.

Reply
DSCU апр 5, 2012 at 21:48

SJASI KURTA DA UZJASE MURTA!!!!!! STRASNO!

Reply
DSCU апр 5, 2012 at 22:15

Hahahahaha, smesni ljudi, lupajte mi minuse koliko hocete, Butulija je jedna bitanga obicna, koga niko ne postuje! Sta ocekujete da ce sada on da nam kao klubu otvori neka vrata negde! Smesno 🙂

Reply
Spiritus апр 5, 2012 at 21:45

Valjda je vreme da bude bolje . Gore od ovoga ne moze !

Reply
DS апр 5, 2012 at 21:37

E sad ce da nam bude bolje 😛

Reply
czv апр 5, 2012 at 21:36

Vi navijaci koji kritikujete nosite se!Ako ne verujete u ovu Zvezdu bezite odavde..Caki ti mnogo znas o Butuliji I Perunicicu!Butulija nije bio u zvezdi 6 meseci!A od kad je bio suspendovan lose stvari su se desavale!Mucnite malo glavom pre nego sto tu pricate nebuloze!Napred Zvezdo ja verujem u vas!Cvetka ili Roganovica za trenera i mozda vratiti jednu legendu da igra da se mladi momci uzdizu uz legendu…Moze Zikica Milosavljevic veliki delija!

Reply
Igor апр 5, 2012 at 21:43

Ja ih kritikujem, hvala na savetu, ali necu da se nosim. Dok Butulija i Perunicic nisu dosli bili smo prvaci, sada smo neznam ni ja koji, u regionalnoj ligi nas ponizavaju, a igraci nas napustaju zbog dugova. Ovo sto rade Butulija i Perunicic nema ni u amaterskim klubovima. Njih dvojica se ponasaju kao da je Zvezda njihovo vlasnistvo. Cuj, Butulija, dobije suspenziju pa Perunicic postaje trener. Sada Perunicic postaje direktor, a ovaj predsednik. To je kao da Djura Frizurica iz malog kluba bude trener, pa opet predsednik, pa direktor… Smesno….

Reply
nenad апр 9, 2012 at 08:18

Mućni Ti malo glavom i ne deli nama lekcije. Butulija nije dobrovoljno ili zbog više sile odsustvovao, nego je suspendovan, kažnjen zbog svog prostačkog i nedoličnog ponašanja. A ako imaš čime da mućneš, setićeš se da su do tada gubili utakmice na svim nivoima i da mu je uporno neko drugi bio kriv. I ne pričamo o njihovim igračkim sposobnostima, to je davno završeno, pričamo o našoj deci koju oni upropastiše, a time upropastiše RK Zvezda. Tako stoje stvari i ne zatvaraj oči veliki DELIJO.go

Reply
Milan апр 5, 2012 at 21:27

Бутулија и Перуничић се само ротирају,а ни један ни други не знају ни један од та два посла.Свака част за играчке каријере,али нама треба неко способан.

Reply
Žile апр 5, 2012 at 21:18

Ajd sad da te vidimo kao predsednika 🙂 .Jovica Cvetković ili Vuk Roganović za trenera,ne igrati seha ligu više(mada ako ne igramo evropu sledeće sezone,sa normalnim terminima mogla bi se odigrati još jedna godina),ako već nema para ne dovodite više po deset igrača nego pustite našu decu i pamet u glavu.

Reply
Ehej апр 5, 2012 at 21:26

Ma vec smo ga videli ove godine…

Reply
Ariljac апр 5, 2012 at 21:17

KONACNO!!! Prvi korak je napravljen ka stabilizaciji jer konacno imamo i predsednika i direktora koji su tu a ne stalno odsutni.Vidim i SD se ukljucilo KONACNO,cim je Todorov prisustvovao…Sada jak trener bilo mlad bilo iskusan pa polako sa ovim momcima i nek se ugledaju na prelazni rok u FK da pokupuju mlade i perspektivne plus par iskusnih!FENIKS SE UZDIZE!!!

Reply
Ehej апр 5, 2012 at 21:26

Sta pricas brate?! Kakav crni feniks sa butulijom na celu?!

Reply
Ariljac апр 5, 2012 at 21:38

Pa verujem da ce se bolje pokazati na mestu predsednika kluba i necu da ga gledam kroz prizmu trenera,kome su ako cemo posteno sudije ukrale trofeje prve godine… 😉

Reply
caki NCZ апр 5, 2012 at 21:16

CESTITAMO!!!i ako nije problem gospodine Butulija uvalite nas u jos veca sranja ako je moguce!!!!

Reply

Leave a Comment