Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Без Мићка и Млађе против Металца

Срђан Мијаиловић
Срђан Мијаиловић
Срђан Мијаиловић

Црвена звезда ће на сутрашњој утакмици против Металца бити ослабљена за два стартера. Шеф струке Роберт Просинечки неће моћи да рачуна на Срђана Мијаиловића и Филипа Младеновића због суспензије након добијеног четвртог, односно шестог жутог картона у Шампионату.

Очекује се да Младеновића замени Петковић, а Мијаиловића повратник Миливојевић, који је против Радничког одрадио своју суспензију те се враћа у тим.

И даље је неизвестан Никола Микић, међутим већ данас ћемо знати више детаља о његовој повреди након конференције за медије. У случају да и даље капитен не буде могао да игра, вероватно ће стартер поново бити Марко Вешовић.

Утакмица против Металца се игра у суботу од 18 сати.

Повезане вести

2 comments

Djolle апр 6, 2012 at 11:16

Ma ok, Petko je solidan i protiv Metalca će da odradi posao, ni zadnji vezni nije problem ali desni bek može da bude problem ako Mikić ne bude mogao da igra (a ne verujem da će igrati) s obzirom da je Vešović nestabilan i odigra kako mu se ćefne, jednu dobru pa jednu lošu…Ali opet, igramo protiv Metalca i to na Marakani mora da se dobije sa Bajkom driblerom na desnom beku 🙂

Reply
? апр 6, 2012 at 08:59

Jel ce mikic biti spreman za derbi ?

Reply

Leave a Comment