Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Бутулија: „Формирање УО следеће недеље, финансијер на видику“

Игор Бутулија
Игор Бутулија
Игор Бутулија

Нови председник РК Црвена звезда Игор Бутулија најавио је у изјави за „Журнал“ да ће следеће недеље бити формиран Управни одбор клуба.

„У овом тренутку је овако, следеће недеље ћемо изабрати Управни одбор. Захваљујем скупштини што ме је изабрала да вршим ову функцију“, рекао је Бутулија и истакао да ће се сада много конкретније посветити клубу.

„Повукао сам се од јавности, али сам о свему водио рачуна са Ненадом. Сваке недеље смо гасили пожар. Сад ћу много конкретније да радим, биће онако како приличи Црвеној звезди, водиће се мирна политика. Радује нас напредак ове деце.“

Бутулија је изјавио и да постоје назнаке да ће клуб добити адекватног финансијера, као и да проблема између њега и Ненада Перуничића никада није било.

Повезане вести

7 comments

nenad апр 9, 2012 at 08:28

NEVEROVATNO !!!! Šta je, bre ovo. Je li Zvezda njihova prćija. Čega su se dotakli, sve su upropastili, a sad idu dalje. Njihov rezon, način rada, rukovođenje i stručno znanje oko vođenja tima i vaspitanja mladih je za čistu 0, a oni se samo rotiraju. Njihovi kriminalni poslovi su svima poznati. KO IH DRŽI I TOLERIŠE IM TAKVO PONAŠANJE MORA DA ODGOVARA. Dok se oni vežbaju i iživljavaju ovde, mladi rukometaši beže u normalne evropske klubove.

Reply
Darko апр 6, 2012 at 18:13

Butulija je legenda kluba to stoji, al’ koliko vidim „vedri i oblaci“ u Zvezdi! Butulija je Booog 🙂

Reply
Anka апр 6, 2012 at 15:33

Butulija prekini da mlatis praznu slamu i vodis politicku demagogiju! Licno o tvom dolasku na mesto predsednika smatram da se radi o onoj cuvenoj sjahao kurta da uzjase murta! (oporostite na izrazu) Iznesi ti konkretno sta imas nameru da uradis i koga da dovedes, umesto da mlatis. Sta je sad Perun? I direktor i trener! Stvarno covek ne zna sta da misli?!?!?! Daj Boze da gresim, u svemu ovome, al retko kad gresim! Boze pomozi nam!

Reply
Zemunac апр 6, 2012 at 12:56

Sada je i definitivno otpala mogucnost da se u klub vrati Blazo Cabarkapa sa kojim je Zvezda tri puta uzastopno bila prvak.Sa njim na mestu predsednika ( ulozio bi kao i u predhodnom mandatu svoja licna novcana sredstva ) i povratkom u klub legende kao sto je Jovica Cvetkovic i jos nekih ozbiljnih ljudi Zvezda bi se vratila na stare staze slave. Ali neko ocito ne zeli da Zvezdi krene pa su brze bolje izabrali nesposobnog Butuliju koji je clan i uo fk i tamo nicim ne doprinosi napretku Zvezde.Po ceo dan ga mozete videti u kaficu red star na zapadu.

Reply
SHERIFF апр 6, 2012 at 12:45

Mi veca imena u ovom sportu nemamo meni je drago da su Perun i Butulija u klubu i verujem da drzava koci sponzore,sve je to mafija…Samo napred velikani,borite se protiv drzavnog projekta,zovite i Skrbu da pomogne!

Reply
Ariljac апр 6, 2012 at 16:08

Nego sta i treba svi da pomognu!Nadam se da ce nesto biti od ovoga…NAPRED ZVEZDA!!

Reply
Mimi апр 6, 2012 at 11:42

samo da se ova sezona sto pre zavrsi..a za sledecu zavrnuti rukave naci spoznore i dovesti dobre igrace..dosta je bilo vise brukanja zvezdinog grba….

Reply

Leave a Comment