Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Роби и Каду пред Металац

Каду и Просинечки
Каду и Просинечки
Каду и Просинечки

На данашњој конференцији за медије на стадиону Црвене звезде говорили су пред утакмицу са Металцем Роберт Просинечки и Каду Мендеш.

„После ремија у Крагујевцу сви размишљају као да је првенство готово, али ми сутра хоћемо добру и квалитетну утакмицу због Купа и атмосфере у екипи. Металац сигурно жели добар резултат да би се спасао али ми желимо да наставимо победнички низ“, рекао је Роби и наставио:

„Не слажем се са констатацијом да су Борха и Евандро лоши, Борха је све до сада одиграо сјајно, два гола, две асистенције. Ова утакмица прекјуче је била јако тешка и зато нису блистали, а иначе су врло добри играчи и праве превагу. Времена за одмор имамо, у екипи неће бити Млађе и Мићка, али ће изаћи сличан састав као против Радничког. Играће Петковић и Касалица, а дебитоваће вероватно и Асамоа. Психичког пада у екипи нема, причали смо са играчима, мотивисани су. Спремамо се за среду да сачувамо лепу предност. Бољи смо у скок игри али не можемо само  тако да добијамо мечеве, битна је и пас игра. Од понедељка ћемо бити у карантину, а до тада ћемо мислити само на Металац. Ако будемо пружили максимум направићемо сигурно добар резултат. Против Радничког нисмо шутнули на гол 45 минута, тешко је било пробити бункер, али свака част играчима на вољи.“

Медијима се обратио и првотимац Каду, који ће сутра бити у стартној постави.

„Тешко је јер се сви у нашој лиги бране, али кроз пас игру ћемо створити шансу за гол. Бићемо спремни за среду и битну утакмицу у Купу Србије. Пауза од два месеца ми је тешко пала, али сада враћам форму и морам да играм још боље. Трудим се и не планирам ништа за будућност, глава ми је смо у Звезди и са њом желим да освојим трофеј“, рекао је Каду.

Конференцији присуствовала: Стефана Ж.

Повезане вести

42 comments

Alex Krycek апр 7, 2012 at 03:38

Не знам зашто су прикључивани Ожеговић, а ПОСЕБНО Ђуричковић, кад неће ни минут одиграти у првенству, можда чак неће бити ни на клупи ниједном.
А ви који кажете да треба против “нејаког“ Металца да играју овај или онај, само ћу вам рећи да је њих овог пролећа 19. пут преузео Нешко Миловановић, који игра добру дефанзиву коју Звезда једва пробија увек…
Очекујем 2:0 сутра

Reply
ZvezdaRs апр 7, 2012 at 00:20

Covek jednostavno mora svaku utakmicu da uvede Dimitrijevica i Mirica ( ako ne pocnu prvu) pa zasto druze , daj bar sada priliku portiv ovih malo slabijih timova ostalim igracima , pricamo o tome da imamo dugu klupu a uporno se isti igraci vrte….. ne znam ali mislim da jednostavno sada su naucili da igraju sa Borhom u spicu i samo da mu daju lopte a on da se gradi i vraca, jer vidjeli smo kad je Kasalica igrao prvu da nije mogao da izdrizi duele ne odgovara mu takva igra ( ja prvi bih volio da nije tako, jer je bolje imati brze eksplozivne igrace nego ovako da se gradi, jedsnostavno ne odgovara ovaj stil igre. ) CZV

Reply
Mirko BGRS апр 6, 2012 at 23:33

Hoće li više Pašeko dobiti šansu da pokaže šta zna ili ne zna,doveden je kao najveće pojačanje i verujem da ima i veliku platu ,čovek se oporavio kako će da udje u formu nego kroz utakmice,kad će da igra nego protiv Metalca,zašta da ga čuvamo više i čekamo za sledeću sezonu?ako zna zna ako ne zna kući,pa ko drži najskuplje pojačanje na klupi čovek prošo pripreme.

Reply
Spiritus апр 6, 2012 at 23:50

Vise je to sada problem njegove psihe. Pitanje je da li je rascistio sam sa sobom i pobedio strah. Nije to bas tako jednostavno.

Reply
Стефана МЦЗ апр 7, 2012 at 03:18

On kaže da jeste… Kaže da je u početku bilo teško i da je imao određenu blokadu, ali da je sada to prevazišao. Mislim da mu Robi daje šansu na kašičicu zbog nediscipline u onom periodu posle povrede, kada mu je savetovano da ostane još dve nedelje u Beogradu, a on otišao u Brazil bez dozvole kluba, pod izgovorom da će trenirati sa Flamengom.

Reply
Alex Krycek апр 7, 2012 at 03:34

Видело се против Борца да није спреман за више од 10 минута…реално, тешко да ће ове сезоне почети неку утакмицу

Reply
stari delija апр 6, 2012 at 20:03

daj i zvezdioj deci da osete sta je igrati za zvezdu mislim ozegovic djurickovic dokle ce eki straci pomerati asu decu i terati ih da idu iz zvezde srami se treeru i ostali svi

Reply
Ariljac апр 6, 2012 at 17:01

Ajde vise taj Asamoa da ga pogledamo konacno…

Reply
josif апр 6, 2012 at 16:42

Ja nemogu da verujem na ovo sto citam ali izgleda da cu morati da necitam vise komentare napaljenih klinaca koji umesto da idu u skolu ovde lupaju gluposti.Pa dobro bre kako vi nerazumete da Partizan ima da vlada u svim sportovima dok mi nestanemo na noge,dok neko ozbiljno neshvati da se SD CRVENA ZVEZDA raspada,klubovi grcaju u dugovima a vi tu zapeli pa branite ovog Robija koji je realno trenerski pocetnik koji ima neku viziju,razume fudbal ali nema igrace ni priblizno za ono cime on tezi u igri.Robiju ocito neko drugi sastavlja tim jer neverujem da je lud i da gotivi Vesovica,Borhu,Mirica vec mi ih neko namece da dobijaju priliku inace nema logike da Kaslica,Paseko i Asamoa sede na klupi a on uvodi Mirica,Cavu a Kasalici daje po 20-tak minuta.Utakmicu protiv Partizana bi trebalo da odigramo na snagu sa iskusnim igracima i na snagu mislim da sastav treba da bude Bajkovic-Mikic,Tosic,Maksimovic,Petkovic-Milivojevic,Kadu,Evandro-Paseko,Lazovic,Kasalica,cenim malog Mladenovica takodje i Milunovica ali mislim da netreba da budu starteri jer ce pritisak da bude ogroman.Utakmicu sa Metalcem koga cemo dobiti uz jos jednu bledu igru nebi komentariso.Pozz.MKD

Reply
atza87 апр 6, 2012 at 21:58

A otkud ti znas da je Asamoa mnogo bolji od bilo kog drugog igraca? Ja nisam klinac i mogu da ti kazemd a je Miric jedan od boljih krilnih igraca u nasoj ligi, Borhu sam prvi pljuvao ali on je ovog proleca dao gol iz skoro svake sanse koju je imao i ne zaboravi da su mu ponistena 2 regularna gola pos „ofsajda“ navodno. Druga stvar, nemoj molim te da pricas o nekim igracima kao da se razumes u nesto, ovaj prolecni deo je DALEKO bolji od jesenjeg. Inace ocekujem da i meni kazes kako se ne razumem u fudbal, pa ti mogu odmah dati mail da malo porazgovaramo 😉

Reply
Zvezdaaa апр 7, 2012 at 00:01

slazem se za postavu sa kojom treba da igramo protiv grobara

Reply
Djoksonidis апр 6, 2012 at 16:40

Da uzmemo kup. strpamo glodare na livadi.. to bi bio lep niz rezulata ovog proleca, a nismo daleko od toga.. a onda da se okrenemo pripremama za evropske tekme. U avgustu cemo pokazati Evropi
svoje pravo lice na terenu, a pogotovo na tribinama!
Zvezda oOoOoO

Reply
MILAN KG апр 6, 2012 at 15:17

nedostaje nam pravi spic gol igrac ne ovaj rvac borha covek promasio sport lazovic veze nema coveka su prerano poceli da dizu u nebesa realno on je prosecan igrac u derbijima se ne vidi u evropi isto protiv rena nije ga bilo nigde one letonce ne racunam za ozbiljno pa njih je borha trpao isto tako kad dodje stani pati niko ne preuzima odgovornost nemamo lidera na terenu takozvani maestro covek od kada je dosao odigrao par utakmica i kraj tako je sa vecinom brazilaca koji dodju u evropu kao mnogo bolji i skuplji i igraju u mnogo boljim ekipama pa se brzo vrate u brazil po meni mi nemamo igrace za 4-3-3 to je evidentno niti imamo kvalitet da uspostavimao dominaciju u u pravomsmislu to je sve sporo kada smo na protivnickoj polovini samo nesto petljamo protiv timova koji se organizovano brane i udare nam presing nemamo resenje videlo se u kupu gde je protivnik razbio nas koncept pas igre protiv hajduka takodje u Kragujevcu katastrofa razocarao sam se nismo napravili nista onaj vesovic loptu ne zna da primi lagani pas tri puta mu lopta bezi u aut. treba pustiti ozegovica,asamou,paseka. ne znam zasto nije data sansa malom jankovicu ako je vec toliki biser kao sto se pise i prica pre treba on da igra a ne onaj dimitrijevic deluje mi kao rekerativac.

Reply
milos апр 6, 2012 at 14:30

Samo teraj ti po svome, ni slucajno nemoj da pruzis sansu nekom drugom na mestu Borhe, jer mu fali samo gol, pa da ga kupi neki svetski velikan. Sto si onda zadrzao tog Asamou, sta ce nam stranac koji sedi na klupi, ako nije za prvi tim ne treba da zauzima mesto npr. Ozegovicu. Ajde covece osvesti se, ne kazem da smo igrali lose protiv Radnickog, jer oni su bili motivisani kao da igraju protiv Barse, bilo je tvrdo, ali npr. izmene koje si napravio bile su potpuni promasaj, narocito ulasci Mirica i Dimitrijevica, ap bili su covece najgori! Molim te, dozovi se pameti i ne eksperimentisi vise sa Lazovicem u sredini, probaj sa Asamoom ili Pasekom, Metalac je prava prilika za tako nesto.

Reply
Marakana апр 6, 2012 at 14:18

Очекујем 25.000 душа, 50.000 дланова и један циљ – РАЗБИТИ ГРОБАРСКУ ФИЛИЈАЛУ!

ЦИГАНИ МОЈИ, СВИ НА МАРАКАНУ! ДА ПОКАЖЕМО ДА НИКАКВА МАФИЈА НЕЋЕ МОЋИ ДА НАУДИ НАЈВЕЋЕМ КЛУБУ НА БАЛКАНУ! ДОКАЖИМО ДА СМО ПОСЕБНИ!

Ово је утакмица у којој морамо да поцратимо самопоуздање, а то се ради са пуно голова у мрежи противника. После ове утакмице идемо на дерби, идемо да ПОНОВО КАРАМО РУЖНО гробаре и идемо да освојимо ТРОФЕЈ!

07.04.2012 БУДИ И ТИ ДЕО СПЕКТАКЛА!

Reply
Raka Delija апр 6, 2012 at 13:53

Nonačno da vidimo Asamou

Reply
Бурда апр 6, 2012 at 13:36

Hocemo Wagnera iz omladinaca!!! 🙂

Reply
peci123 апр 6, 2012 at 13:11

Људи,све снаге усмјеримо на куп,то је трофеј кога је већ пола у нашим рукама,свим силама морамо да прођемо у финале,а онда је малтене све готово.А шта рећи за првенство? Сами смо себи скували чорбу,али нема везее,волио бих да их млатнемо у дербију првенственом.И још нешто,увјерио сам се да је Грант искусан вук,није он толико лош,опасан је он “играч“,прљаво игра,а то је његова екипа једва дочекала..Тога се треба плашити у овом тренутку..Поздрав браћо.

Reply
Šeša апр 6, 2012 at 16:11

Ne slažem se s tobom, da je sve maltene gotovo kad prođemo groblje. Tek će onda biti borba sa mađarima u Novom Sadu!

Reply
Alex Krycek апр 7, 2012 at 03:30

Ударих ти плус пре него што сам прочитао ово „мађари“. На првом месту, нису, а на другом, шта фали Мађарима?!

Reply
ssss апр 6, 2012 at 13:01

ko sme u spo gajbu pivo da p…. sutra gubi

Reply
Stex_CZV апр 6, 2012 at 13:24

dace BOG da dodjemo na 5 sutra, oni imaju onda Radnicki i derbi sa nama, nije ovo jos gotovo, MI SMO ZVEZDA !

Reply
czvpop апр 6, 2012 at 14:24

Isto mislim, mozda ne bas da gubi ali nereseno vrlo verovatno… Oni nemaju pojma, a namestili su protiv Vose, tako da nemaju potrebu da nameste u Subotici… Ja igram 1X, kvota skoro 3, pa ako dobijemo pare, bice i za to pivo… 🙂

Reply
Alex Krycek апр 7, 2012 at 03:29

Готово је…

Reply
era апр 6, 2012 at 13:00

Sutra velika utakmica za nas. Da vidimo kako ce naša deca da ustanu posle pada!

Reply
delija апр 6, 2012 at 12:56

samo ti napusti klub i da se nadamo tituli sledece sezone. potpuno ista situacija ce da bude ako ostanes.

Reply
Yo апр 6, 2012 at 12:59

Ajmo bre Delije,ajmo jos jace i bolje,ajmo na utakmicu pokazimo inat,pokazimo koliko volimo Zvezdu,idemo breee !!!

Reply
delija апр 6, 2012 at 17:30

idem na svaku utakmicu! ali muka mi je vise od onog mrcvarenja od fudbala i imitiranja barse! pa nemamo mi messija bre! i svi vi koji ste dislikeovali, setite se ovog mog komentara ako prosinecki bude sledece sezone trener.

Reply
Zarko апр 6, 2012 at 19:45

100% si u pravu. Ne pravim se sad pametan ali ja sam to pisao na kraju prošle sezone jer sam znao da sa ovakvom postavkom igre, sa ovakvom sporošću ne možemo ništa uraditi. kad vidim ona spora dodavanja od jednog metra, vraćenje lopte unazad, i tek kad se neko povuče mi kao dominiramo…

Reply
ssss апр 6, 2012 at 12:50

ako p….. sutra kiksne eto ponovo sanse za ligu nije sve reseno :DDDD

Reply
Ne lupaj апр 6, 2012 at 13:00

I nereseno da igraju,i da opet smanjimo na 6 bodova,trebalo bi jos 2,3 puta da igraju nereseno,i onda mi da ih pobedimo da bi osvojili titulu,ali to je nemoguce,posle Spartaka jedini tezi protivnik im je Radnicki,sada definitivno nemamo sanse za titulu,ali moramo u kupu da sacuvamo onih 2-0 i udjemo u finale

Reply
Stex_CZV апр 6, 2012 at 13:25

a mi im nismo tezi protivnik je li? Ako kiksnu sutra eto nas na 5 ili 6… Dobijemo ih derbi eto 2,3 imaju sa Radnickim pa sta bude. DO KRAJA JE BORBA NEPRESTANA, MI SMO ZVEZDA !

Reply
Rodjo апр 6, 2012 at 16:46

Nemoj da prdis

Reply
Secam se pobeda апр 6, 2012 at 17:16

I ja sam uvek optimista, ali razmisli malo bolje i videces da su sanse toliko male da je mozda i malo smesno razmisljati o tome.
Treba uigrati ovu ekipu i pustiti Robija da sledece sezone napadne duplu krunu i zapocne seriju titula.

Reply
M.V.P апр 6, 2012 at 12:44

Samo da nam ne povrede nekog za derbi, svi znamo da je to njihova filijala….

Reply
kovac апр 6, 2012 at 12:43

Mada bih ja voleo i Ozegovica da vidim, bar 15-ak minuta! 🙂

Reply
Zvezdaaa апр 6, 2012 at 12:38

Drago mi je sto ce ovi igraci sa klupe dobiti pravu sansu!

Reply
SHERIFF апр 6, 2012 at 12:36

Stefanovic kaze da je dug Bulicu 400 hiljada,a dugujemo jos i za Kasu i Maksu 300 hiljada,opet grobarski mediji skrecu sa teme kao da nama niko ne duguje…

Reply
Стефана МЦЗ апр 7, 2012 at 03:23

Volela bih, braćo Delije, da ignorišemo te grobarske medije i njihove gluposti, jer svi smo primetili da se oni dugova, spornih situacija, nepostojećih problema i slčnog, sete tek pred derbi ili neku drugu bitnu/presudnu utakmicu, ne bi li na neki način poljuljali samopouzdanje nama, fudbalerima, kome god. Samo ignorišite, pa kad ostanu bez tiraža, pitaće se gde su im se deli čitaoci.

Reply
Stex_CZV апр 6, 2012 at 12:32

vrijeme je za Asamou i Paseka, da vidimo sta znaju!

Reply
Zvezdaaa апр 6, 2012 at 12:39

Slazem se,vreme je!

Reply
delije апр 6, 2012 at 16:54

daj covece da deituje ase dete ozegovic statije covece oteraces svu asu decu

Reply

Leave a Comment