Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Роби: „За Филипа је најбитније да игра“

Прикључење Филипа Јанковића кадетском тиму Црвене звезде прокоментарисао је шеф стручног штаба нашег тима Роберт Просинечки, који је истакао да је то најбоља опција за младог везног играча.

„Као кад смо се договорили приликом прикључења у први тим, тако смо се и сад договорили да га вратимо међу кадете како би играо сваки меч 90 минута и напредовао. Јер, њему је сад најпотребније да игра, то је и у његовом и клупском интересу“, изјавио је наш тренер за „Спортски Журнал“.

Повезане вести

84 comments

Arsen Venger апр 7, 2012 at 11:22

Sve je to mnogo zamrsenoo, ko zna sta se to desava …boli me glava!
Kad li ce vise uprava da da saopstenje koliki je dug?, Kolika su potrazivanja i tako dalje ….

Reply
Alex Krycek апр 7, 2012 at 03:24

Бојим се да се овде Роби, као и код већег дела наших трансфера, није питао ништа…почевши од оног случаја Миловановића, када га је Лукић послао кући из Анталије, преко повратака Савија и Игњатијевића летос, доласка Ковачевића, Мезенге, одласка Јевтића…не знам ни да ли је Мирића хтео, као и још неке играче од ове зиме…
А за Филипа Јанковића, што су га убацивали у први тим ако није спреман? Дечко је прошао два пута целе припреме са тимом, на другим у Црној Гори се и истицао потезима на пријатељским мечевима.
У реду, није довољно добар да игра тренутно, нема искуство и сл. Али кад ће да стекне искуство ако не сад, када смо на -8 и без икаквих шанси за титулу?!
Мислим да је ово само начин да га казне за нешто, не знам само за шта…

Reply
danilo апр 7, 2012 at 01:45

Prava istina je da on ide u Junu zahvaljujuci nasoj upravi koja mora da placa dugove.Ovako cemo izgubiti svu decu.Ni Ozegu ne daju sansu a od omladinaca na kraju sezone niko je nece ni dobiti.Najbolje je da otvorimo oml.skolu u sopotu ili zeti jer nam ova kako vidimo uopste ne treba,a filijalu u brazilu.Ko nam je direktor ili direktori.Jako tuzno.Plate treneri ne dobijaju pa se oni snalaze od roditelja malo u kafanicu malo u perionicu i tako im sinovi igraju a mi cemo napraviti igrace kad ih budemo uvezli iz brazila.

Reply
stari delija апр 6, 2012 at 20:00

ko moze mafiju da ucejuje odakle ti to da deca ucejuju zvezdu e stvaro si zalutao u sve ovo

Reply
vllll апр 6, 2012 at 19:37

sve je to ok.. ali da li je markovic toliko bolji od filipa? i partizanu igra decko 94 god, pa ne primi 20 golova od metalca..

Reply
Ivan апр 6, 2012 at 20:40

markovic je godinu dana stariji od Filipa. Da li si cuo za njega pre godinu dana,dok ga nisu prebacili u prvi tim sekte?

Reply
realan апр 6, 2012 at 22:19

filip je neznije gradje nema mali 50kg

Reply
lololo апр 6, 2012 at 18:54

Decko ima 17 GODINA BRE!!!Sta je vama ljudi???Pa Vidic,Jankovic B.i svi oni iz generacije 2004/5 su igrali u filijalama sa 20,21 godinu vi ocete da ovaj decko igra sa 17 prvu postavu,jel vam dobro ?? Nisu brkovi poceli da mu rastu a vi ocekujete het-trik protiv partizana?? Batalite se glupih komentara opasno me nervirate vi internet navijaci sto veze nemate,bolje cutite i sutra na stadion!!!!

Reply
Dušan апр 7, 2012 at 03:06

To jeste tačno, ali i Kristijano Ronaldo je sa 15 igrao za prvi tim Sportinga a sa 16 bio glavni igrač. Pre 10 godina je pravio malu decu po terenu, pa i ovde u Beogradu na armijskom pašnjaku. Nisu bitne godine koliko građa i snaga. Ne sumnjam u Fiću.

Reply
lololo апр 7, 2012 at 10:26

Kakav bre glavni igrac o cemu ti to? Cristiano Ronaldo je od 1999-2003 dok je igrao za sporting odigrao 25 utakmica i dao 3 gola! Kakav glavni igrac,a ni u mancester kad je presao nije odmah igrao cisto da znas posto vidim da nisi bas upucen(bez uvrede)Ja ne mogu da verujem da neko misli da decak od 17 godina moze da igra prvu postavu..jeste stankovic je igrao prvu utakmicu sa 16 godina ali da li je igrao prvu postavu 38 utakmica? Ne,nije. Pustite decka da se razvija normalno kao covek i igrac,mediji su jako naduvali pricu oko njega i samo se nadam da nece propasti zbog toga.

Reply
Dušan апр 7, 2012 at 21:40

Au koliko ti ne znaš a meni kažeš da sam neupućen. Čisto da te informišem, Ronaldo je ’85 godište (5.februar, 1985) a 1999 kako si napisao je imao 14 godina. U Sporting je došao 1997-e sa 12 godina, ali nije igrao za prvi tim već u mlađim kategorijama. Ja sam malo preuveličao kad sam rekao da je sa 15 godina igrao za prvi tim. Sa 15 godina je imao jednu operaciju i posle oporavka se vratio fudbalu. Bio je prvi i jedini fudbaler u njihovoj istoriji koji je u jednoj sezoni igrao za 3 različite generacije mlađih ekipa Sportinga, B tim i debitovao za prvi tim. Na ligaškom debiju je dao dva gola (3:0) a igrao je i protiv glodara u Beogradu 2002-e godine u UEFA kupu i pravio je slalom po terenu. Sledeće leto, sa 18 prelazu u Junajted nakon prijateljske utakmice. Tada su Junajtedovi igrači praktično molili Fergusona da ga dovede jer je bio ekstra talenat. Za tadašnji Sporting je igrao i Kvarežma koji je prešao u Barsu.

Reply
joca апр 7, 2012 at 10:50

ali filip jankovic nije ronaldo!! i koliko ne volim ronalda igraci kao on se ne radjaju svakog dana!! i zbog toga je on jedan od najboljih

Reply
Dzozinjo_91 апр 6, 2012 at 18:37

Jedan je Slavoljub Muslin…

Reply
Alex Krycek апр 7, 2012 at 03:19

Вероватно, има врло ретко презиме, а и име релативно ретко.

Reply
Zemunac апр 6, 2012 at 18:25

To mu je kazna zbog toga sto je ugovor koji je sa Zvezdom potpisao izasao u javnost i zato sto je malisa zapusio usta lukicu i vesicu koji su lagali i obmanjivali navijace u vezi tog ugovora. To je jedina istina.

Reply
Ivan апр 6, 2012 at 18:29

Inace je decko „veliki“ zvezdas koji je ucenjivao,trazio razne klauzule i ko zna sta jos. U Sopot pa u 2.madjarsku ligu!

Reply
Zemunac апр 6, 2012 at 18:46

Nije tacno.Momak nije hteo da pristane na lukiceve i vesiceve lazi,prazne price i prazna obecanja. To je istina. Stop maltretiranju Zvezdine dece.

Reply
Ivan апр 6, 2012 at 19:17

Kisa! Vesic je kriv…

Reply
Zemunac апр 6, 2012 at 19:31

Da, vas i samo vas vesic.

Ivan апр 6, 2012 at 19:34

Ma zabole me za Vesica ali je cinjenica da su i Ozegovic i Jankovic ucenjivali Zvezdu! Da li su Krneta i Djurickovic trazili procente? I kad im ne daju ono sto nije nigde normalno,krivi Lukuc i Vesic!

Reply
Zemunac апр 6, 2012 at 19:42

Ali su zato lukic i vesic vrlo rado dali procente od buducih transfera svih igraca koji su ovom prelaznom roku dosli u Zvezdu njihovim bivsim klubovima ili menadzerima i to u rasponu od 30-50% i cinjenica je da nijedan od tih igraca nije 100% Zvezdin. I tebi je ovo normalno a to sto su trazila nasa deca u sta sumnjam ( nemas dokaze,samo kafanske price ) nije ? Pusti te fore,znamo mi ko su lukic i vesic,nema potrebe da ih branis.Oni moraju da putuju i kraj price.

Ivan апр 6, 2012 at 20:42

Pa sto ti nisi dao 500000e za Maksimovica,da ne bi dali procente? Ili milion za Milunovica? 700000 za Mladenovica? Kako u ovom bunaru kad se bore da Zvezda nekako prezivi da odvoje 3mil za prelazni rok?

Reply
Zemunac апр 6, 2012 at 20:57

Pa sto nisu odvojili nesto i za Zvezdinu decu nego samo za dosljake ? Ne javljaj se vise i ne ostavljaj glupa pitanja.Ovako ispadas smesan zajedno sa tvojim lukicem i vesicem.

Ivan апр 7, 2012 at 02:17

Majstore,smesan si ti,samo ti sujeta ne dozvoljava to da vidis! To „zvezdino“ dete koje je ucenjivalo klub ima ugovor po kom dobija 50-ak hiljada evra godisnje. Malo mu u zemlji Srbiji? Sta hoce,milion godisnje,procente od sledece prodaje,garantovano mesto u timu,a ovamo se kune u zvezdastvo? I opet ponavljam,zabole me i za Vesica i za Lukica! Ali u ovoj prici sa procentima su u pravu. Inace su procente davali i „legende“ koje niko ne sme da spomene u negativnom,dzaja i piksi,pri cemu nisu imali dug od 35mil evra.

Reply
Zemunac апр 7, 2012 at 11:41

Opet lazes i pricas price iz kafane,naravno one koje ti odgovaraju.Da li si ti bio prisutan kada je on navodno trazio to sto si nabrojao ? Nisi, vec pricas u stilu “sto je babi milo to joj se i snilo“pricas u stilu svojih idola lukica i vesica koji su uvecali dug kluba i jos uvek ga uvecavaju. Lazes i za 50000 eura godisnje,procitaj ugovor dostupan je svakome ko zna da cita. Lazes za sve pare,lazes za medalju,ali shvati jedno da tvoji lukic i vesic moraju da odu.A da nisi smesan opet bi bio smesan.

Zemunac апр 7, 2012 at 11:46

Da li svu Zvezdinu decu a njih je poprilican broj koji su napustili Zvezdu kvalifikujes kao ucenjivace,“velike“ Zvezdase sa “enormnim“ zahtevima ? Nisu valjda svi oni ( broj je frapantan ) ucenjivali Zvezdu i trazili procente ? Stavi prst na celo i razmisli ( pod uslovom da imas cime ) gde je tu udeo i odgovornost rukovodstva kluba u koji se tako kunes ?

Ivan апр 7, 2012 at 12:21

To da l’ sam pametan.ne znam ali kao potvrdu mogu da prilozim diplomu BU,to da l’ sam smesan ne znam.ali znam da citam i svojim ocima sam video ugovor i da ce dobiti 132000e za 3 godine. Sad ako imas dovoljno mozdanog kapaciteta,podeli cifru koju dobija sa brojem godina i dobices godisnja primanja. Sad na to dodaj i premije i razne bonuse pa ces videti da ima i vise od 50000e godisnje. Za Vesica i Lukica mi i dalje puca ali je i dalje cinjenica da je od tima koji je piksi rasprodao samo 50% pripalo Zvezdi. Zasto,zato sto je Vesic poklanjao procente ili zato sto je to Dzaja radio? I bas bih voleo tebe tako sposobnog da vidim na celu kluba i da vidim kako bi ti doveo Milunovica koji vredi milion e,a da s druge strane moras da isplatis 25miliona duga koje nisi napravio. Evo,kandiduj se (ako si uopste clan) i ja cu prvi glasati za tebe.

Reply
Zemunac апр 7, 2012 at 12:55

Ti opet ne zelis da prihvatis istinu.Taj isti nesposobni lukic i vesic su u ovom prelaznom roku doveli 10 igraca od kojih nijedan nije 100% Zvezdin I OD CIJIH CE BUDUCIH TRANSFERA VELIKI PROCENAT PRIPASTI NJIHOVIM BIVSIM KLUBOVIMA I MENADZERIMA, a ti po direktivi sa sipke opleo po Piksiju A NE VIDIS DALJE OD NOSA.Sto se tice Jankovica kad moze jedan poluigrac kao sto je borha da ima 200000 eura godisnje i da je pozajmica za istog placena 300000 eura ,plus premije i sve ostalo onda Zvezdino dete ima smesnu godisnju platiu. Js uvek mi nisi odgovorio ( verovatno nemas odgovor ) da li svu Zvezdinu decu koja su bukvalno pobegla iz kluba ( ogroman broj ) kvalifikujes kao ucenjivace,izdajnike,“velike“ Zvezdase ili su po tebi veliki Zvezdasi samo nesrecni lukic i jos gori vesic ? A da si smesan smesan si i to mnogo.

Zemunac апр 7, 2012 at 13:03

I da ne zaboravim da u vezi duga lazes i to besomucno mada DOKAZI govore suprotno i bolje cuti da ti ne bih odrzao predavanje o tome sta su izjavljivali lukic,vesic i stefanovic koji je uzgred bivsi direktor vaterpolo kluba partizan i kako se njihove izjave u vezi duga uopste ne doticu i totalno su nesaglasne.Mani se pricice napamet naucene iz vesicevog kabineta kako su svi drugi pre njih krivi i napravili dug samo oni “posteni“ ni luk mirisali ni luk jeli. I dug nije 25 miliona vec mnogo,mnogo vise i ne pokusavaj da ga lazima smanjujes. Ova sadasnja svita ds-sps na vlasti u Zvezdi zajedno sa lukicem je uvecala dug za vise od 15 miliona eura sto su ovde neki i pisali i emoj da te DOKAZIMA na to podsecam.Ti verovatno po sluzbenoj duznosti i instrukcijama sa sipke branis lukica ali shvati ON ODLAZI SIGURNO.

Ivan апр 7, 2012 at 13:08

Te sto su otisli kvalifikujem kao nedovoljno dobre,bar vecinu od njih. Sve sam ih gledao par tekmi uzivo kad su igrali za omladinsku reprezentaciju (Causic,Kovacevic,Mrkela i Despotovic) i ni jedan od njih nije po kvalitetu mogao da pridje Milunovicu. Drugo,kako dovesti igraca koji vredi milion e,ako nemas ni 150000 da platis Milovanovica? Trece,to sa procentima je radio i Dzaja,a nije bio u dugovima tako da je licemerno optuzivati ove za nesto sto su radili i svi pre njih. Cetvrto,50000e nije malo za nekog ko najmanje godinu dana ne bi igrao nista znacajno tako da bi mu to bilo prakticno poklonjeno. Da je tako veliki zvezdas kao sto nije,ne bi potpisivanje ugovora trajalo 6 meseci i na kraju se izrodilo u farsu. Potpise prvi ugovor,posle godinu-dve pokaze da je kvalitet i onda ce dobiti 300000e godisnje. Tako se bar radi u normalnim zemljama,a ne da neko ko je do juce jeo dudinje… ucenjuje klub kao sto je Zvezda. i peto,o piksijevoj vladavini bih mogao nasiroko,o tome kakav je tim zatekao,koliko je igraca prodao,kakve je nesretne, bolesne i buckaste doveo kao njihove zamene,koliko je para od transfera tad uslo u klub,a on dug povecao,koliko se rasipao,kako je upropastio oml.skolu,kako nam je u UO doveo Miskovica i sl. kojima sada dugujemo Bogaoca para,kako nije iskoristio raspad partizana da uzmemo 10 titula za redom… Inace,sa sipkom nemam veze,idem na istok vec par sezona.

Reply
Zemunac апр 7, 2012 at 13:26

Cisto da de podsetim da je u vreme Piksijeve vladavine Zvezda osvojila dve duple krune i dva puta igrala u Evropi sto je samo pusti san za tvog lukica i najveceg manipulatora gorana vesica za ciji ste ostanak u klubu aminovali takvi promaseni i nedoreceni likovi kao sto si ti.

Ivan апр 7, 2012 at 13:11

Ja nisam ni rekao da je dug sad 25mil nego da oni taj deo duga nisu napravili,odnosno da je toliki dug otprilike bio kad su dosli.

Reply
Zemunac апр 7, 2012 at 13:29

Ali su ti tvoji napravili dug od 25 miliona ( iako je tvoj lukic rekao da su zatekli 23 miliona duga a da su vratili sest ) pa do vise od 40 koliko je sada.Hvala na paznji i dovidjenja.

Ivan апр 7, 2012 at 13:13

Sad sam u stvari provalio sta je problem,ti si neki isfrustrirani radikal-naprednjak koji pati za vremenima kad se ovde ratovalo,kad se hleb delio iz kamiona,kad se benzin kupovao na ulici,kad su se nosile patike sa Subotickog buvljaka,kad su se Koka-kola i meso sanjali,za cokoladom zudelo,a more nije dolazilo u obzir ni na slici?

Reply
Zemunac апр 7, 2012 at 13:23

A ti si verovatno za opciju koja mazi krave i ostale domace zivotinje u stalama sirom unistene Srbije, koja drzi parce raskomadane zemlje u rukama,koja stavlja slem na glavu i obilazi fabrike koje ne rade,koja obecava nova radna mesta i zaposlenja iako su oni ti koji su vise od pola miliona gradjana ostavili na ulici i bez posla. I da ne zaboravim da takvi kao ti veruju i Zvezdinom unistitelju goranu vesicu pogotovo kada stavi crveno beli sal oko vrata. Ko normalan jos veruje ovoj tvojoj opciji ? Sada isto tako moze posteni gradjanin Srbije da more vidi na slici sem naravno vas koji ste bliski ovom lopovskom rezimu i koji se bogatite preko grbace ovog napacenog naroda.

Zemunac апр 7, 2012 at 13:29

Ti si u stvari tezak bolesnik,psihicki poremecen.

Ivan апр 7, 2012 at 13:39

Ma vazno da si ti meni lupio minus na svaki komentar 😉 Jos ovo i zavrsavam,piksi je prvu duplu krunu uzeo sa timom koji je zatekao,sa tim istim timom je napravio uspeh u Evropi,a onda ga je rasprodao. sledece godine je ispao od Libereca,izgubio je derbi posle 7 godina,a titulu je uzeo samo zato sto se partizan raspadao (2 godine terali zeku u i bjeku). I onda je u trecoj sezoni,usao u LE,i nismo imali ni bod u grupi,a onda je zapalio. PS:izgubices i jedne i druge majske izbore,prve jer narod dobro pamti,a druge jer Lukic nece imati protivkandidata.

Reply
Zemunac апр 7, 2012 at 13:49

Ti zivis od pluseva i minusa ja sigurno ne.To je tvoja zivotna preokupacija.Tvoj lukic nece imati protiv kndidata jer ste vi napravili takav statut zajedno sa vesicem koji vama odgovara,a to je poznati komunisticki scenario da bude samo jedan kandidat i ja mislim da niko normalan nece ni izaci na takve namestene izbore u fk i tako spreciti dalje propadanje kluba u reziji tvoje koalicije. Sto se ovog drugog tice i ja verujem da narod dobro pamti sta mu je sve uradio lopovski i izdajnicki rezim borisa tadica i njegovih satrapa i da ce biti pocisceni na izborima pa i ti zajedno sa njima odlazis u arhivu.

Zemunac апр 7, 2012 at 13:52

I nadam se da neces vise moci da odlucujes o bilo cemu u ovoj zemlji pre nego sto prodjes detaljan lekarski pregled. To ti obecavam.Pregled te ceka,gratis.

Ivan апр 7, 2012 at 16:34

A pregled je verovatno zardjalom kasikom je l’? Mali ljudi prete u nedostatku argumenata… evo ti predlog,zavrsis dobar faks,zaposlis se,nadjes devojku i videces kako ne moras da budes toliko ogorcen.

Reply
Zemunac апр 7, 2012 at 16:46

Mozda si i ti tu diplomu bu ako je uopste imas kupio kao i vecina iz tvoje koalicije posto je to bilo u modi u zadnjih 12 godina ( kragujevac,novi sad,beograd i svi privatni fakulteti koje su otvorili vasi tajkuni ) ?? Da se zaposlim mogu samo ako sam clan zute gov.ars.e koalicije i nikako drugacije.Samo nicija nije gorela do zore pa nece ni vasa,zapamti to. I ne pretim ti jer ja uvek mogu da te isamaram gde god te vidim.Evo za pola sata cu biti na istoku bas na sredini pa dodji da se licno uveris sem ako nisi iz provincije bar tako mi se cini.I dalje si smesan.Ostale tvoje navode ne bih komentarisao jer ne zelim da se spustam na tvoj nizak ZUTI nivo. Zuti mars iz Srbije !

Zemunac апр 7, 2012 at 17:02

Dodji curice na istok,budi gore na sredini i ka.acu te sigurno.

joca апр 7, 2012 at 10:50

inace moj ortak ga je video na partizan makabi!! pa i u tome se ogleda koliki je zvezdas

Reply
Zemunac апр 7, 2012 at 11:42

Taj tvoj ortak je sigurno grobar pun lovackih prica. Nastavi da se druzis sa njim,cuces i mnoge ribolovacke price iz tog tabora.

Reply
Ivan апр 7, 2012 at 21:06

300 godina u Sremu,misli o tome… Za mene je Beograd provincija iako se vodim da zivim u njemu. Eto tvoji argument,dodji da te isamaram. Bravo!

Reply
Zemunac апр 7, 2012 at 21:38

Pa sto zivis u njemu ako je provincija ? Vrati se u tvoje selo,tamo nadji posao i tamo zivi.Ovde samo zauzimas mesto u nekoj firmi deci koja su rodjena u Beogradu.Daleko ti lepa kuca. Tutanj odavde.Zasto nisi dosla ? Cekao sam te veverice mala.

Reply
Ivan апр 7, 2012 at 22:09

Pa ko je rekao da ja zivim u Beogradu? Jesam se rodio na Savskom vencu ali zivim i radim u mom Sremu koji pripada gradu Beogradu. I svi moji u prethodnih 300 godina su se rodili u Bg-u,a takvih ima mozda samo par desetina hiljada. I sta je to neki kvalitet ako si Beogradjanin? A sad te moram razocarati,napustam te jer ipak postoji zivot i van ovog portala.

Reply
Zemunac апр 7, 2012 at 22:13

Jadan je tvoj seljacki zivot. Bezi sa ovog portala za uvek.Necu da te vidim ovde jel jasno micaga ? Tutanj u taj tvoj srem. Dosao nemac a stigao “sremac“ ha,ha,ha,ha,ha raspitaj se malo o svom poreklu ipak je tu bio sremski front i svi su tu defilovali i partizani,nemci,rusi i ostali.Raspitaj se ko ti je od njih nategao babu.

Ivan апр 7, 2012 at 22:17

Zene u Sremu nisu isle kod turcina prve bracne noci kao Srbijanke,misli o tome…

Reply
Zemunac апр 8, 2012 at 12:51

Prosao nemac a dosao sremac,misli o tome sremski djilkosu i dziberu. Ovde stitis lukica i vesica i zuta go.na a na utakmice ides jednom godisnje a mozda ni tada.Vise sam treninga odledao nego ti i takvi kao ti utakmica i ovo je jedino mesto gde se “vidis“. Misli i o mesavini nemac,rus,partizan,cetnik,ima li nesto gore od toga ?

Zemunac апр 8, 2012 at 13:33

Управна подела

Отомански пашалуци на делу територије данашње Србије средином 17 века
У почетку су све Турске територије на Балкану биле у саставу Румелијског пашалука (до 1541), а затим се оснивају нови пашалуци у чијем се саставу налази подручје данашње Србије. Турска управа на подручју данашње Србије укључивала је следеће пашалуке
Румелијски пашалук, који је до 1541. године укључивао све турске територије на Балкану, као и Славонију и Срем.
Будимски пашалук, основан 1541. године, укључивао је следеће санџаке на подручју данашње Србије: Сегедински (Бачка), Сремски (Срем), Смедеревски, Зворнички, Вучитрнски, Видински и Крушевачки.
Темишварски пашалук, основан 1552. године, укључивао је подручје Баната, као и подручје северно од реке Мориш.
Босански пашалук (од 1580. године), укључивао је западне делове данашње Србије.
Јегарски пашалук (основан крајем 16. века), укључивао је Бачку (Сегедински санџак), која је до тада била у саставу Будимског пашалука.
SREMSKI PASALUK ? MISLI O TOME.

Zemunac апр 8, 2012 at 13:37

Историја Војводине
Из Википедије, слободне енциклопедије
Историја Војводине
Током историје, територијом данашње А. П. Војводине су управљале многе државе: Дакија, Римско царство, Држава Гота, Хунско царство, Краљевство Гепида, Краљевство Острогота, Краљевство Ломбарда, Византија, Аварски каганат, Франачко краљевство, Панонска Кнежевина, Велика Моравска, Бугарско царство,
Македонско царство, Краљевина
Угарска, Османско царство, Хабсбуршка Монархија (Аустријско
царство, Аустроугарска).
Sad je sve jos komplikovanije.KO SI TI IVANE U STVARI ?

Zemunac апр 8, 2012 at 13:58

Opet lazes Ivek. Ne mozes da sakrijes istinu da su i vesele sremice isle na prvu bracnu noc kod turcina. U lazi su kratke noge.

Ivan апр 8, 2012 at 18:38

Neko 500god pod Mustafom,neko pod Austrougarskom monarhijom… Meni je jako lako da kazem ko sam,Sremac-pravoslavne veroispovesti. Bar po popisu. A ti? Zemunac kakvog porekla? Kao ovi iz „Zemunci“ iz Altine sto slusaju jandrino jato?

Reply
Zemunac апр 8, 2012 at 19:08

Ti nikako ne mozes da budes pravoslavne veroispovesti i cak si i tu slagala popisivace. Obzirom ko je sve prodefilovao kroz taj tvoj blatnjavi srem i ko je sve vladao u vojvodini stice se utisak da ni ti sam nisi siguran ko si u stvari. To i nije cudi jer postoji mnogo opcija i mogucnosti. Pitaj tu nekog starijeg koja je varijanta za tebe izvezsna mada ja mislim da si ti mesanac. Vise vojnika i pasa je tu imalo udela.

Zemunac апр 8, 2012 at 19:16

Tokom istorije, teritorijom današnje A. P. Vojvodine su upravljale mnoge države: Dakija, Rimsko carstvo, Država Gota, Hunsko carstvo, Kraljevstvo Gepida, Kraljevstvo Ostrogota, Kraljevstvo Lombarda, Vizantija, Avarski kaganat, Franačko kraljevstvo, Panonska Kneževina, Velika Moravska, Bugarsko carstvo,
Makedonsko carstvo, Kraljevina
Ugarska, Osmansko carstvo, Habsburška Monarhija (Austrijsko
carstvo, Austrougarska). IVANA CISTO DA TE PODSETIM.prijatno i dovidjenja.

Ivan апр 8, 2012 at 18:41

A sto se tice utakmica,mene mobbilizacija nijedovela na stadion,tu sam od ’96-e,i kad je na severu bilo 400 ljudi,na treninge ne stizem,jbg mora neko u ovoj Srbiji i da nesto radi. Znas onaj osecaj,kad se zaposlis bez partijske knjizice,a na poslu te odmah zovu „sefe“?

Reply
Zemunac апр 8, 2012 at 19:01

Sedi jedan ivek opet si lagala. Jel si ti corava pa ne vidis ko je sve vladao nesrecnom vojvodinom.Istina je da su i vesele i na onu stvar nasrtljive sremice isle kod turcina na prvu bracnu noc i kada god je vojvodjanski pasa to pozeleo. A lazes i da si se zaposlila bez partijske knjizice.Lazes ivana za sve pare. A jadna je ta Srbija u kojoj si ti bez identiteta i sa dosta sumnjivim poreklom “sef“. Srbiji onda stvarno nema spasa.

Zemunac апр 8, 2012 at 19:30

Dodji u sredu na sever i deflorisacu te. Sigurno.

Ivan апр 8, 2012 at 19:38

Ides? Vracas se na planinu sa koje si sisao u moj prelepi Srem,Srem koji je ‘lebom na’ranio sve vas dodjose koji ste dosli iz raznih pasivnih krajeva? Aj pa srecan ti put… Idem i ja,dosta sam „lagao“ da Filip Jankovic ima 50000e po sezoni,da su on i Ozegovic ucenjivali klub,da je zatecen dug bio oko 25mil e,da je piksi rasprodao najbolji tim koji smo imali,da je doveo Miskovica i slicne,da je unazadio omladinsku skolu,da je uspeo malo da poveca dug. Takodje sam slagao i da je Dzaja dovodio igrace koji su bili samo 50% nasi. Evo priznajem sve sam lagao,i da Srem nije bio pod Turcima 500 godina kao precanski krajevi,i da je ovde najveci uticaj izvrsila Marija Terezija (ne sumnjam da znas ko je,a ako ne,tu je svemocna wikipedia),slagao sam i da idem na utakmice,posebno na gostovanja ne idem i tako… Uzivaj u svom cistom srpsko-turskom poreklu. I da,postuj Srem kad vec zivis u Zemunu. Pozdrav

Reply
Zemunac апр 8, 2012 at 19:51

Dodji na sever u sredu i oplodicu te.Ti si pravi seljacki gedza i dziber. Iskompleksiran maksimalno.A kog si porekla to ne zna ni milicija. To ne znas ni ti. Cak su i bugari vladali vojvodinom. I zapamti ja nisam dodjos ja sam rodjen u prestonici, u glavnom gradu. Ti si jedno malo zuto g..no. Kako bi te ja slatko isamarao seljacino odvratna.

Zemunac апр 8, 2012 at 20:04

Naravno da si sve slagala i sto je najgore nastavljas sa lazima i obmanama. Ti si mnogo bolesna.

delije апр 6, 2012 at 17:02

otero si causevica sad ficu a kako vidimo i ozegovica ces oterati zvezdiu drcu uistavas jeote kote doveo

Reply
Secam se pobeda апр 6, 2012 at 17:21

Zasto vredjas Zvezdinu legendu?
Mozda ti se ne svidja kao trener ok.
A ti kada budes trener ubaci 11 omladinaca pa da primimo preko 20 golova od Metalca na Marakani. Ako si nekada igrao fudbal onda bi trebao da znas da je i ova postava koju imamo sa ovim prosekom napravila cudo sa ovih 7 pobeda od 8.

Reply
Arsen Venger апр 7, 2012 at 11:12

ma kojih pobeda Javor, Bsk, Hajduk,Borac…

Reply
Ariljac апр 6, 2012 at 18:38

Causevic? 😀

Reply
Collonelo апр 6, 2012 at 16:31

Da trenira jos jace i da se mane menadzera i ostalih budalastina.I da se osisa jer lici na devojcicu !!!Malo teretane mu ne bi skodilo…

Reply
Aleksandar апр 6, 2012 at 14:47

Opusteno ljudi. Dobice svojih 5 minuta sa 22 godine. Ili ce da se opameti i da ode. Budite realni, ovo nema nigde. Mali ce da propadne ako ne dobije vecu minutazu. I vi se posle ovoga pitate sto deca odlaze.

Reply
Vlada Tosic апр 6, 2012 at 15:34

A umesto koga da igra ?

Reply
Aleksandar апр 6, 2012 at 15:45

Ovde nije pitanje umesto koga. Necemo primiti 3 gola ako momak udje u zadnjih 10 minuta.

Reply
aleksandar kš апр 6, 2012 at 21:00

umesto invalida Vešovića,mali je sto puta bolji igrač od njega ali je on izgleda nezamenljiv,umesto da Filip Stojković igra beka igra ga Vešović,on igra i krilo i beka i sve što mu se kaže ali jednostavno nema pojma,a što se tiče klinaca da ih je Pižon ubacio one godine kad je došao za trenera bar ove godine bi sigurno osvojili titulu,ali naša deca idu po drugim superligaškim klubovima jer ne dobijaju šansu.

Reply
Realan апр 6, 2012 at 18:56

Klinci su prerano prikljuceni prvom timu,takodje su prerano dobili profi ugovore. Ako sa 18 god potpisu ugovor to znaci da sa 20-21 odlaze preko,a u tim godinam bi tek trebalo da se bore za status prvotimca. Jedino da potpisu na 5-6 godina sto mama u ovom slucaju nikako ne dozvoljava zinulo joj pedu za pare.

Reply
ja апр 6, 2012 at 19:49

A,u velikim evropskim klubovima mogu da igraju sedamnaestogodisnjaci,a za Zvezdu su premladi?!I svi ovi koji su dovedeni su u svojim klubovima poceli da se kale sa 17-18 dodina i sada su dobri za Zvezdu,velika pojacanja dok u mladjim ti isti iz Kragujevca,Cacka,Uzica nisu mogli da pridju Zvezdi,jer su oni najbolji dovedeni vec sa 10-11 godina.I gde su oni,eno ih propadaju u Sopotu i Balkanu,jer niko nije imao hrabrosti da ih baci u vatru?!E zato ce i ostali iz omladinaca i kadeta da odu i to vrlo uskoro.jer roditelji ne zele da se sa njihovom decom igra,nikakav novac nije u pitanju,vec princip!

Reply
realan апр 6, 2012 at 22:24

Cestitam dodji sutra da te postavimo za Robijevog pomocnika,a od Juna preuzimas klub. Takvog genija trazimo godinama.

Reply
Igor апр 6, 2012 at 14:30

A zasto si ga prebacio u prvi tim, a sada ga vracas u kadete???

Reply
Robi апр 6, 2012 at 14:40

Pre svega da stekne iskustvo ,siguran sam da mu je mnogo znacilo…
A i vi decki bi mogli malo da me pustite da radim svoj posao !
Pozdrav za nase verne Delije ! 😉

Reply
dexa7 апр 6, 2012 at 16:42

Reci im robi 🙂

Reply
delije апр 6, 2012 at 16:47

oticice sva deca otisao je caus otice filip otici ce i ozeg moraju eda im veliki strucjak da se kale po 10 mi straso

Reply
stari delija апр 6, 2012 at 17:56

upropastice asu decu to je ocigledo svi ce otici upamtite sta sam vam reko 25 god pratim zvezdi iz meca u mec desu deca iz omladiske skole odose svi moraju igrati tudji i od mafije igraci

Papa Jole апр 6, 2012 at 18:03

Па вратио га је да му се не би десило што и теби кад су те из основне пребацили у средњу школу па си остао неписмен и не знаш да саставиш просту проширену реченицу 😉

Zviki апр 7, 2012 at 09:53

Hahahahah… Najjaci si papa Jole 😀

Zviki апр 7, 2012 at 09:53

Hahahahah… Najjaci si papa Jole 😀

realan апр 6, 2012 at 22:25

DJavo ce ga znati,kakva misterija.

Reply

Leave a Comment