Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Пешић: „Имамо циљеве“

Добру игру и велику борбеност коју су кошаркаши Црвене звезде ДИВА приказали у дуелу са Партизаном, црвено – бели желе да понове и у утакмици са екипом Раднички ФМП. Уколико се то догоди, нико у табору Звезде не сумња да би победа могла изостати.

Меч шестог кола Агрожив Супер лиге игра се у четвртак 12. Априла у дворани Пионир са почетком у 19 сати. Карте ће се продавати на благајни Пионира на дан утакмице од 16 сати па све до почетка меча по цени од 200 (трибине) и 300 динара (партер).

Дуел са пантерима црвено – бели дочекују у добром расположењу, а тренер Светислав Пешић очекује лепу утакмицу:

Нама је драго да су ови момци из Радничког ФМП, који су напорно радили током целе године, изборили пласман у Супер лигу. Победили су неколико утакмица у низу у финишу Кошаркашке лиге Србије и морам да признам да смо тада навијали за њих. Али, више то није случај, за њих више не навијамо већ у Супер лиги мислимо само на нас и нашу игру – у свом стилу почео је причу Пешић и додао:

Раднички ФМП је кроз победе у првом делу шампионата и добрим стартом у Супер лиги стекао сигурност. Играчи су добили део тог позитивног безобразлука, па сада они очигледно верују у свој квалитет и серију добрих игара. Нама ће због свега тога бити отежан посао. Међутим, као што они имају своје и ми имамо наше циљеве. Зато ћемо се добро припремити да бисмо ту утакмицу победили – закључио је Пешић.

Искусни плејмејкер Бојан Поповић позива на додатни опрез и поручује:

У Супер лиги смо показали да против слабијих противника из српске лиге играмо лошије. Ево прилике да у овој утакмици не буде тако, да покажемо да увек можемо да играмо мамксимално борбено као што је то био случај против Партизана у прошлом колу. Не сме да нам се догоди да у меч уђемо опуштеније и са мање концентрације. Од свих екипа које су у Суперлиги са пантерима се најбоље познајемо, са некима смо играли или тренирали заједно, играчи се међусобно друже тако да изненађења неће бити. Чињеница је да они играју растерећно, да су право освежење и позитивно изненађење у Супер лиги и сигурно нас чека тежак меч. Али, ако будемо играли онако како знамо и умемо тријумф не би требало да изостане – констатовао је Поповић.

Повезане вести

Leave a Comment