Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Полуфинале плеј офа: Војводина – Црвена звезда 8:3

VK Crvena zvezda
VK Crvena zvezda

У првом мечу полуфинала плеј офа Војводина је савладала Црвену звезду 8:3, по четвртинама 4:0, 0:0, 2:2, 2:1. Стрелци за наш тим су Стојчић, Ивошевић и Аврамовић.

Јако лоша игра наших момака у Новом Саду, узроковала је пораз. Нису успели наши ватерполисти да понове успех наших одбојкаша. Ово је после две узастопне победе у Купу Србије, трећи узастопни пораз од Новосађана. Војводина је искористила предност домаћег терена повела 1:0 у полуфиналној серији. Игра се на две добијене утакмице.

Следећи меч је у уторак 17. априла у Београду, СЦ “ Милан Гале Мушкатировић“, 20:45 ч. Дођите у што већем броју да подржите наше момке у борби за финале!

 

Повезане вести

10 comments

Aleksandar апр 15, 2012 at 23:30

Potrebna nam je pobeda u utorak, da prelomimo i ponovo uđemo u formu u koj smo bili. Pre svega moramo da vratimo formu u igri odbrane koja nam je najjači deo ekipe. Tu pre svega mislim na igru Marka Avramovića od koga svi očekujemo igre na nivou onoga što je pružao na početku sezone. Nadam se da će i Jugina čuvena praćka ponovo proraditi. Oni pre svih moraju da povuku ostale. Mislim da smo po kvalitetu sigurno barem u ravni sa Vojvodinom koja nas već treći put uzastopno ubedljivo dobija. Narednih par utakmica su prelomne za naš dalji napredak. U svakom slučaju momci su u ovoj sezoni već napravili veliki rezultat i sada se od njih samo očekuje korak više u odnosu na prošlu. Nadam se da će na kraju sezone biti i nekih ozbiljnih pojačanja koja je najavio Viktor.

Reply
Anka апр 15, 2012 at 08:52

Ja ne zameram momcima, posto ovo sto se desava SC Gale Muskatinovic, pitanje da li su i koliko imali treninga. Momci su sjajni i bitno je zadrzati ih, i pre svega nastaviti sa razvojem omladinske skole. S obzirom gde smo bili i sam plasman na tabeli i ucesce u play-off je uspeh! I dalje uz vas!

Reply
Ariljac апр 14, 2012 at 20:09

NEDAJTE SE AJKULE NASE!!!!

Reply
despot апр 14, 2012 at 18:31

eeee j**i ga….danas bas nije nas dan..:(

Reply
cakiNCZ апр 14, 2012 at 18:09

sta se bre desava sa ovim vaterpolistima,katastrofa veze nemaju ova vosa nas ubi trecu za redom,umesto da smo sve bolji oko sve kontra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
STOJANOVIC Marko апр 14, 2012 at 18:30

desava se sta se desava to samo oni znaju ali u svakom slucaju u utorak treba da se skupimo u velikom broju i da ih podrzimo (niko od nas nije u vodi na njihovom mestu samo oni znaju kako im je iamju i oni dusu premoreni verovatno)napred momci uz vas smo

Reply
Драган апр 14, 2012 at 19:52

Пали су момци у форми након једног чудног пораза, тешко им је пао и тад је уследио пад велики у форми, никако да се вратимо у потпуности.

Reply
Aleksandar апр 14, 2012 at 20:29

To da su premoreni ne pije vodu. Ne vidim zašto bi bili umorniji od Voše. Bojim se da nije u pitanju neki drugi razlog, neko nezadovoljstvo, neispunjena obećanja, međuljudski odnosi i sl. To nikako ne bi valjalo, a sve mi liči na tako nešto. Igrali su srcem sve do onog derbija sa grobljem kada su nas sudije unakazile, ali ne mogu da verujem da se još uvek nisu povratili. Daj Bože da se varam! Problem sa bezidejnošću u napadu postoji još od početka jer smo tu najtanji. To smo prevazilazili tako što su Juga i Strahinja, a često i Aksentijević, svojim dobrim igrama i preciznim šutevima sa distance i sa krila nadoknađivali prazninu na sidru. Stojčić napreduje ali to još uvek nije to. Milijanović je totalni promašaj. Naša najveća snaga je bila u odbrani dok je Avramović bio na reprezentativnom nivou. Sada je očigledno da su dosta pali u formi i on i Ivošević, i rezultat toga je ovo što nam se dešava u zadnjih nekoliko utakmica sa Vošom. Jedna ubedljiva igra i pobeda u revanšu bi možda mogla da ih vrati, ali ako se to ne desi treba otvoreno izaći u javnost šta se dešava unutar kluba. Bolje na vreme seći i rešavati problem nego gurati problem pod tepih. Ako uopšte postoji.

Reply
Boris апр 14, 2012 at 21:20

Atmosfera je sjajna, momci ginu u bazenu. Ono što bi svako od nas trebalo da uradi je da dođe u utorak, da im da podršku. Oni su najbolji klub našeg SD tokom cele godine, uz odbojkašice i odbojkaše. Imamo jako mlad tim, nekima je ovo prva prava profesionalna sezona, treba stati uz njega. Apsolutno nema problema u timu, svi su kao jedan. Pobedićemo Vojvodinu u utorak i idemo u finale!

Reply
Aleksandar апр 15, 2012 at 23:14

Tu smo naravno kao i do sada. Nadam se da ćemo ipak smoći snage da prođemo Vošu i ove godine napravimo korak više u odnosu na prošlu. Stvari su se do sada kretale u pravcu toga da nam je cilj koji smo zacrtali svakim danom bio sve bliži, a to je konačno skidanje sa trona onih glodara. Valjda je ovaj jučerašnj poraz poslednji u nizu loših igara kojesu u poslednje vreme nesvatljivi.

Leave a Comment