Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Бојана Радуловић:“Нисам видела луђу екипу од Звезде“

Bojana Radulovic

Иако су нас наше одбојкашице навикле на успехе, сваки нови трофеј обрадује нас као да је први. Тако је било и током сусрета у Суботици, где су девојке у црвено-белим дресовима оствариле победу и донеле нову 26. по реду титулу у витрине ЖОК Црвена звезда.

Након још једног успеха Бојана Радуловић, која се након пуних 12 година вратила у црвено-белу породицу, је изјавила:

– Много ми је драго да је једна овако млада и скоро у потпуности нова екипа остварила циљ, а то је „дупла круна“. Савладале смо једну веома квалитетну екипу суботичког Спартака. Играле смо срцем, говориле једна другој у тешким моментима да не гледамо семафор, већ да играмо сваки поен посебно. Играла сам у многим екипама, али овако „луду“ у позитивном смислу, каква је ова Звездина нисам видела.

Суботички дуел обележила је млада Николина Лукићкоја је у потпуности искористила пружену прилику и одличном

Nikolina Lukic

игром узвратила тренеру Павличевићу. Некадашња одбојкашица Војводине, након победе у Суботици је изјавила:

– Била је ово велика победа. Успели смо да се вратимо у сусрет након два изгубљена сета, највише захваљујући искуснијим девојкама. Завршницу смо одиграле без грешке. Верујем да ћемо се и у предстојећим сезонама поново радовати новим успесима.

Повезане вести

6 comments

SHERIFF апр 16, 2012 at 14:13

Avanti uvek ce se neko naci pametan da ti objasni da to nema nikakve veze,da je to normalno,da je i njen brat igrao za Zvezdu,da su to mali sportovi gde svi navijaju za svakog i jos kojekakve budalastine,ja sam zbog takve izjave izbacen sa rsb foruma…

Reply
avanti stella rossa апр 16, 2012 at 13:11

Odmah dati ispisnicu i zahvaliti se na saradnji Ani Bjelici koja je zajedno sa Sanjom Malagurski gledala kosarkasku utakmicu partizan-makabi,pevala grobarske pesme i “njihala“ se u ritmu grobarske melodije “dok palme njisu grane“.Time je sve rekla o sebi.

Reply
Vlada апр 16, 2012 at 18:40

Ta Ana Bjelica igra srcem za Zvezdu i osvaja trofeje sa nasim klubo m. Na drugoj strani recimo igra jedan Brdjovic koji u svakom pojavljivanju kaze kako navija za Zvezdu. Ovo je sport u kome nema puno para, a i nisam bas siguran da se ona moze nazvati vatrenom navijacicom. Meni je najbitnije da se ostavi srce na teren za grb koji je na grudima 😉

Reply
Ivana апр 16, 2012 at 20:35

Vlada je upravu..I da Ana navija za Partizan, ona daje 101% za tim za koji igra i to je u sportu jedino bitno 🙂

Reply
Dražen апр 16, 2012 at 20:48

Meni je dovoljno sto je ona, kao i sve nase odbojkasice, pjevala „Mi smo cigani, najjaci smo najjaci!“ nakon osvajanja Kupa Srbije.
A sto se tice tih igraca koji navijaju za jedan, a igraju za drugi klub. Pa jedan Novak Djokovic je trenirao u TK Partizan, iako je vatreni Zvezdas, dok je Troicki trenirao u TK Zvezda, iako je grobar.

Reply
Stefan Vranje апр 16, 2012 at 12:04

Ah ta Bojana xD 😀

Reply

Leave a Comment