Бојана Радуловић:“Нисам видела луђу екипу од Звезде“

Bojana Radulovic

Иако су нас наше одбојкашице навикле на успехе, сваки нови трофеј обрадује нас као да је први. Тако је било и током сусрета у Суботици, где су девојке у црвено-белим дресовима оствариле победу и донеле нову 26. по реду титулу у витрине ЖОК Црвена звезда.

Након још једног успеха Бојана Радуловић, која се након пуних 12 година вратила у црвено-белу породицу, је изјавила:

- Много ми је драго да је једна овако млада и скоро у потпуности нова екипа остварила циљ, а то је „дупла круна“. Савладале смо једну веома квалитетну екипу суботичког Спартака. Играле смо срцем, говориле једна другој у тешким моментима да не гледамо семафор, већ да играмо сваки поен посебно. Играла сам у многим екипама, али овако „луду“ у позитивном смислу, каква је ова Звездина нисам видела.

Суботички дуел обележила је млада Николина Лукићкоја је у потпуности искористила пружену прилику и одличном

Nikolina Lukic

игром узвратила тренеру Павличевићу. Некадашња одбојкашица Војводине, након победе у Суботици је изјавила:

- Била је ово велика победа. Успели смо да се вратимо у сусрет након два изгубљена сета, највише захваљујући искуснијим девојкама. Завршницу смо одиграле без грешке. Верујем да ћемо се и у предстојећим сезонама поново радовати новим успесима.

Rođen onog januara `78 pred početak sezone 1978/79 u kojoj "dragi nam" Partizan jedva opstade u fudbalskoj eliti. Nakon toga učih malo školu, doživeh da moja Crvena zvezda bude šampion Evrope i sveta, završih i faks, pa se i oženih i sada kada se okrenem iza sebe shvatam jednu stvar... Od rođenja mog nije proš`o bez imena tvog ni dan ni godina zvezdo Crvena.

6 КОМЕНТАРИ

 1. Odmah dati ispisnicu i zahvaliti se na saradnji Ani Bjelici koja je zajedno sa Sanjom Malagurski gledala kosarkasku utakmicu partizan-makabi,pevala grobarske pesme i “njihala“ se u ritmu grobarske melodije “dok palme njisu grane“.Time je sve rekla o sebi.

  Оцените коментар: Thumb up 36 Thumb down 11

Одговори

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green Facepalm