Moja Crvena Zvezda
БлоговиЈоца

Мобилизација и клуб, данас, 3 године касније…

Када је кренула „Мобилизација“ звездашких снага, када су се многи подсмевали и на све то гледали као на балон који ће да се издува и прижељкивали нам катанце, десило се нешто сасвим супротно. Од просека од 12.000 гледалаца по утакмици у сезони 2009/2010, дошли смо до просека од 30.000 гледалаца на Маракани овог пролећа! Све је почело са мењањем управе на оној утакмици против Борца 2009. након чега новоформирани навијачки коп није имао осцилације већ само раст,континуитет,верност,доследност,упорност… Борба коју наш клуб са армијом навијача води је библијских размера, колико год да је било недаћа, падова, подлих удараца попут хапшења наше највеће легенде Драгана Џајића Џаје и саплитања кроз медије и друге строго контролисне институције, навијачи и клуб су упркос свему расли и уздизали се ( „…а многи су хтели да сруше нам све, ал љубав ка теби још јача је…“). Да се све ово дешава у некој економски и фудбалски јачој земљи лакше би било некима да схвате, али не разумеју да ми све радимо срцем, да је ово пролеће наговештај потенцијала и снаге навијача и клуба. Против Металца се догодио пад у посети, једва 12.000 навијача, поставља се питање да ли је резултат са клубом као Раднички из Крагујевца заиста кикс или последица не баш реалног гледања у туђе двориште и неку вештачку непобедивост !? Роби је добио прилику да формира тим и покаже шта уме и успео у томе, избацио је Партизан из купа без примљеног гола, овог пролећа Маракана је поново постала „неосвојива тврђава“, чак гол нисмо примили на нашем стадиону у овој години, пацере поново испраћамо са по 4-5 комада у мрежи, све подсећа на добра стара времена…

Mobilizacija Zvezdaši

Не могу ни да замислим да у суботу ка стадиону не похита цео звездашки Београд да поздрави финалисте купа! Што се тиче првенства поново је -10, као ономад против Спартака када беше 41.000 душа на нашем стадиону да бодри црвено-беле момке и када је постављен нови, само нама достижан рекорд. У суботу уз пун север потребни су што пунији исток и запад, снага те две трибине се огледа у нпр. утакмици са Смедеревом, када судија не суди чисте пенале и фаулове и креће салва звиждука, негодовања и онда касније под притиском компензује и свира нешто што баш и није морао. То је оно што Звезди фали у неким моментима и што може бити пресудно, та публика са запада и истока која реагује на сваки погрешан звиждук судије, публика која је у утакмици свих 90. минута и која не дозвољава крађу на свом стадиону као што је могао да се свира непостојећи пенал у прошлосезонском мечу против Јагодине на сред Маракане. Имајте на уму да ће у суботу пред звездаше изаћи и шампионске екипе одбојкаша и одбојкашица и да треба у што већем броју доћи и поздравити и њихов успех. За крај један део текста са рсб форума након меча у Пазару:

Већ дуго су на испиту наша љубав и наша вера , чини ми се након јучерашњег дана тај испит никад већи и јачи није био . Будемо ли препознали тренутак и будемо ли положили испит , спас ће бити близу . Мора нас бити више него икад , морамо својим присуством , својим гласом , својим срцем и својом емоцијом надвладати ситуацију и јасно и гласно рећи колико те волимо , колико нам је до тебе стало, а силама зла показати да се љубаљу може све , а мржом , намештањем и куповином само тренутно можеш бити победник . Нису ми потребни ни трофеји, ни њихов сјај укаљан нечашћем, ни лажне победе, довољно ми је само да те волим и да ти то знаш и осећаш . Ја другачије не умем да живим , од велике туге до велике радости и једне и друге окупане љубављу само према теби ЗВЕЗДО ЦРВЕНА ја се већ данас радујем нашем новом сусрету . Нема дана а да не мислим на тебе …“

СВИ НА СТАДИОН!

Повезане вести

79 comments

Comidskv апр 22, 2012 at 08:03

Legendo svaka cast !

Reply
comi апр 21, 2012 at 19:40

Sad je opet kriv Tole,sudije,indijanci,vanzemaljci

Reply
comi апр 21, 2012 at 13:58

Da nama su uvek drugi krivi a sta je to nasa uprava dobro napravila

Reply
milos 90 апр 20, 2012 at 14:27

Svaka cast Jovice,lep text. DOLAZIM NA TEKMU SA SLOBODOM!!

Reply
Црвени Бомбардер апр 20, 2012 at 19:18

Хвала на подршци. Видим сви су се ухватили Јанковића као пијани плота! Колико вас је тог малог гледало уживо као пионира и касније кадета да дајете себи толику слободу? Био сам да гледам њихов дерби када су били пионири, мали је тада решио меч са два гола, показао се као најбољи на терену, касније смо нас 300-400 дошли на њихову последњу утакмицу да прославимо титулу против мислим Мораве, надао сам се да ће бити велики играч и да ће Звезда само од његове продаје имати новца за нова 2 до 3 сасвим солидна играча, али… Ја сам први разочаран, али не кривим за то управу, кривим систем, трулу државу коју воде пиони страних обавештајних служби, кривим корупцију и менаџере/мафијаше (свака част изузецима), кривим алавост његових родитеља,кривим неуређен фудбал, али у овако искривљеном систему кривити клуб и управу, то могу само незналице! Уопште људи се чудно понашају, гледам те коментаре и не капирам поједине људе, вероватно да много коментарише и дијаспора која нема баш чисту слику о стању у нашем друштву и фудбалу уопште. Уместо да сви долазе на стадион још више након нових крађа у Толе Супер лиги и да се траже оставке у ФСС, људи траже кривца у нашим редовима!

Reply
Црвени Бомбардер апр 20, 2012 at 19:37

Људи нису реални, Звезда није оно што је била и треба бити свестан тога, тек овог пролећа се назире оно што желимо и што би требало клуб да буде. Људи на Звезду гледају искључиво кроз призму успеха, а кад тога нема окрећу се или траже кривце у нашим редовима. Мора се разумети да се не може баш стално бити први, да се некад и нама заломи генерација која није предодређена за нека већа дела, природно је да наиђе пост. Најгоре је што би ми успели и са просечним играчима да освојимо првенство, али ови су бољи само за Толета и неких 5 филијала и то вуче превагу последњих 3 године, а њихова супериорност се огледа у испадању од Шамрока. Мора мало да мућнемо главом, да збијемо редове и идемо напред, да верујемо у нешто а не стално да мењамо и опструишемо само себе, сигуран сам да ће овај тим догодине узети титулу!!!

Reply
Црвени Бомбардер апр 20, 2012 at 19:44

Није лако сменити ни растерати лопове из ФСС, али можемо то ако иза те приче стане маса људи, маса када стане иза неке пароле,скандирања,захтева то даје легитимитет! Зато сви који мисле добро клубу за почетак треба да буду редовни на стадиону и упорни,доследни у у целој тој причи!

Reply
comi апр 20, 2012 at 14:14

Nije kod njih Adzic sportski direktor

Reply
comi апр 20, 2012 at 14:12

Tamo ce on brze napredovati nego ovde.A vi sto kazete da nije talenat zivi bili pa videli.Nisu skauti Rome mutavi.

Reply
comi апр 20, 2012 at 14:04

I jedan bek bolji od Mikica ovo ostalo je ok

Reply
comi апр 20, 2012 at 14:03

Treba nama igrac na sredini terena duplo bolji od Evandra da bi usli u LE

Reply
zokinho апр 20, 2012 at 19:35

bek, zadnji , i pravi golgeter nam je potreban za LE..

Reply
comi апр 20, 2012 at 14:00

Treba nama da se gasprom otvori ali oni nedaju dok je ovakava uprava

Reply
realan апр 20, 2012 at 15:55

Ti stvarno verujes u to?

Reply
Djomla ludi Sapcanin апр 20, 2012 at 13:38

Finale kupa,16. maj,marakana……jos jedna pobeda i titula……

Reply
Vlada Tosic апр 20, 2012 at 13:55

Igra se u NS-u…

Reply
Realan апр 20, 2012 at 14:30

Ne Vojvodina je otkazala domacinstvo.

Reply
Aleksandar апр 20, 2012 at 12:30

Morao sam da napisem ovo: navijaci bi, uz saradnju sa klubom, morali zapoceti jos agresivniju markentisku kampanju. Moramo da nastavimo sa mobilizacijom.

Da pozivamo navijace na svakom cosku, da svojim prijateljima objasnimo koliko je sve bitno, da bi bilo dobro da kupe sezonsku kartu, da smo Zvezdi potrebniji nego ikad! Da se ova kradja od strane FSS okonca! Samo mi Zvezdasi to mozemo! Kad vide da je narod protiv njih, shvatice da smo iznad njih! Lepo pise u tekstu: када судија не суди чисте пенале и фаулове и креће салва звиждука, негодовања и онда касније под притиском компензује и свира нешто што баш и није морао. То је оно што Звезди фали у неким моментима и што може бити пресудно, та публика са запада и истока која реагује на сваки погрешан звиждук судије, публика која је у утакмици свих 90. минута и која не дозвољава крађу на свом стадиону као што је могао да се свира непостојећи пенал у прошлосезонском мечу против Јагодине на сред Маракане.

Neka svako od nas dovede 2-3 druga na svaku utakmicu, i eto nas. Neka nas prosecno bude 35.000 po utakmici, uzmimo to za cilj! Ovo je prelomni trenutak u postbarijevskoj eri! Ako se sada izdignemo iznad ostalih, mozemo zapoceti dominaciju u Srbiji i stvarati klub koji ce redovno biti ucesnik grupne faze Lige Sampiona. Dakle, navijaci su stub Zvezde, a ne igraci i uprava. Pomozimo Zvezdi da prebrodi sve ovo, i da ponovo postane jedan od najvecih klubova u Evropi.

Neka nas se Evropa ponovo plasi!

USTANITE DELIJE!

Reply
comi апр 20, 2012 at 11:06

JANKOVIC CE ZA 3 DO 4 GOD VREDETI 10 MIL VIDECETE.

Reply
Realan апр 20, 2012 at 11:23

Kasalica vredi oko milion kada ga prodaje Zvezda dok je bio u Slobodi vredeo je 500 hiljada tako i Jankovic vredi 3 mil u Zvezdi,a u Romi ce vredeti 7-8 mil.

Reply
Dražen апр 20, 2012 at 11:23

Nema potrebe da komentare pises velikim slovima.

Reply
Бранислав апр 20, 2012 at 11:29

Брате, ако сад оде, сједиће на клупи и стагнирати. Оно што је сигурно, прије би добио шансу у Звезди, стасао као фудбалер….Али ако је наумио, нека му је са срећом!

Reply
comi апр 20, 2012 at 11:03

PA KAKO VI MISLITE DA NAPRAVIMO TIM KAD PRODAJEMO KLINCE OD 17 GOD.NEMAMO PARA ZA NEKOG DOBROG IGRACA A I DA IMAMO ON NECE DOCI U OVAKVU LIGU.

Reply
Realan апр 20, 2012 at 11:26

Svake godine moramo prodati igrace u vrednosti 7-8 mil da bi klub funkcionisao. Prethodne 4 godine nismo prodali nikoga 8×4=32 mil duga.

Reply
realan апр 20, 2012 at 15:57

Recite sta sam pogresio kad dobijam minuse.

Reply
Tomica апр 20, 2012 at 20:39

upravu si! mislim da taj jankovic nije nikakav igrac! dejan stankovic je u njegove godine vec igrao utakmice za czv dao gol u ligi evrope 96/97 sto znaci sa 18 god je vec igrao EVROPSKE tekme! ma prodajte ga za nekih 4 milki i papa!

Reply
Звездаш апр 20, 2012 at 11:59

Да је тај ЈАнковић суперталенат као што се прича не би га Роби изоставио из првог тима.

Reply
comi апр 20, 2012 at 10:55

DA TAKO TO IDE PRODAS POLA TIMA PA ISPADNEMO IZ EVROPE U CETVRTOM KOLU. UPRAVA NAPOLJE

Reply
comi апр 20, 2012 at 10:53

NISU SE PREPALI IZBORA NEGO NIKO NECE DA UZME ZVEZDU KAD SE NEZNA KOLIKI JE DUG.

Reply
realan апр 20, 2012 at 15:59

Upravo to,a tekva je situacija bila i kada je Lukic dolazio. Sada je veci dug,a bolji igracki kadar,tako da mu dodje na isto.

Reply
comi апр 20, 2012 at 10:52

SAMO LUKIC I NIKO DRUGI. BAS SUPER

Reply
delija86 апр 20, 2012 at 09:29

Grant je sa Celzijem bio jedan penal daleko od pehara lige sampiona a sad je samo 200m 😉

Reply
Draženko апр 20, 2012 at 09:06

Na predsjedničkim izborima jedan kandidat!Demokratski,nema šta..

Reply
Бранислав апр 20, 2012 at 10:36

И ја сам имао примједбе на рад Владана Лукића и оне су се углавном односиле на његово понашање ван стадиона, ружне изјаве преко медија, спуштање на Ђурићев и Караџићев ниво…Предсједник Црвене Звезде је институција и то себи није смио дозволити…
Значи, не браним Лукића, али твој коментар није на мјесту. Један кандидат, па шта…? Сви они који су критиковали су се могли пријавити, имали су шансу да се докажу….а можда су се и препали избора !?!

Reply
Dejan апр 20, 2012 at 07:25

Narode, je li istina da igraci odbijaju da treneriaju zbog zaostalih plata? Jos od novembra nisu primili ni dinara (osim stranaca)???

Reply
spawn апр 20, 2012 at 08:17

ne znam za druge da li primaju plate ili ne ali znam za maksimovica da nije primio dinara od kada je dosao u Zvezdu i da mu ne placaju stan.to da odbijaju da treniraju nisam cuo

Reply
kalimero апр 20, 2012 at 08:49

Ne ponovo,taman nam je krenulo i odmah moraju neka sra*** da isplivavaju. Verovatno ima necega u tome i na zalost zbog toga i dugova cemo morati da prodamo Lazu i nadam se samo Mikica i eventualno Kadua….

Reply
delija86 апр 20, 2012 at 09:11

Otkud vam bre sad to,opet insajderisete,dajte nesto zvanicno pa tek onda da diskutujemo!

Reply
spawn апр 20, 2012 at 09:53

maksini roditelji su mi komsije i zato sam napisao da znam za njega da nije primio dinara od kada je u Zvezdi i da mu ne placaju stan,ako njegovi roditelji i brat lazu onda se izvinjavam sto sam napisao neistinu

alex86 апр 20, 2012 at 11:07

Ja ne znam ko je izvor informacija doticnoj gospodi,ali i ja sam procitao u ruznalu da se igracima duguje novembarska i februarska rata.“Navodno su svi igraci potpisali sporazume po kojima bi im se plate isplatile na kraju sezone,ali da taj isti sporazum nisi potpisala 6 igraca medju kojima su Borha,Evandro i Paseko,ostalu trojicu nisu naveli.Ja sam ovo procitao jos pre jedno 10-tak dana,ali nisam hteo da nista pisem o tome zato sto ne verujem nista „apsolutnom lideru sportke stampe nesportskom ruznalu“
Evo i linka ko ne veruje!!!
http://www.zurnal.rs/2012/04/03/dugovi-zvezde-ugrozavaju-evro-licencu/index.html

alex86 апр 20, 2012 at 11:30

Ovo je najnovija vest o ovom slucaju.Izvor je opet isti,pa ti prosudi sam!!!
http://www.zurnal.rs/2012/04/20/uros-cosic-izbacen-ko-je-sledeci/index.html

kalimero апр 20, 2012 at 11:43

Ma nije sporno da ovi iz ruznala unose nemire. Nemam ja neki izvor isto sam samo odavde procitao ali kad pogledas nije nemoguce da je to i istina ali dobro svi su zvezdasi do koske i ovo ne bi trebalo da je veliki problem,jedino mi nije jasan Petko sta izigrava kad su vec svi potpisali alo ok mozda coveku sad trebaju pare za nesto. Ali na zalost prodaja nam je neminovnost i zato smo na zimu i kupili toliko igraca,sad se bar radi planski

kalimero апр 20, 2012 at 09:16

Da,zaboravih da kazem da ne bi bilo lose i da onda i malog Jankovica prodamo za tih 3 miliona -nama tih 3 miliona treba ko hleba i to hitno da ne bi ceo tim morali da rasprodajemo, a i njegov razvoj je macka u dzaku. Ionako bi otisao pre svoje 20 ovako bar mozemo da zadrzimo kostur tima. Jer sa ovim prodajama nadam se da cemo za nas uspeti da zadrzimo makar 5 miliona(kad se odbiju procenti klubovima i menadzerima) da podmirimo plate trenutnih igraca i podmirimo neka dugovanja.

Reply
milos апр 20, 2012 at 11:35

Ovi sto su te negativno ocenili su verovatno komsije sa drugih spratova. Majko moja, sto ima budala, sta on kriv sto su mu Maksini roditelji rekli to sto su mu rekli i ustvari on mu ne daje pare.

Reply
Miša апр 20, 2012 at 12:24

I ja sam čuo od ortaka (dobar je sa Milovanovićem) da igrači nisu primili platu u 2012-oj. E sad, da li se Milovanović čuo sa mekim ili samo laže to ne znam

Reply
Звездаш апр 20, 2012 at 12:02

Ајде да не падамо на покушаје Ружнала и сличних новина/портала! Само хоће да унесу немир међу Звездаше! МНОГИ СУ ХТЕЛИ ДА СРУШЕ НАМ СВЕ, АЛ’ ЉУБАВ КА ТЕБИ ЈОШ ЈАЧА ЈЕ!

Reply
milos апр 20, 2012 at 14:12

Nazalost, to je istina, ma sta mi mislili o Ruznalu! To mogu da vam potvrde i ovi sa sajta, ako hoce.

Reply
escort апр 20, 2012 at 02:58

Mene najvise nervira sto neki od Zvezdasa jos uvek ne kapiraju koliko je ova uprava uradila za klub! Kad su dosli, sacekali su ih iskljucena voda, struja, telefoni, 4 igraca pod ugovorom, unistena oml skola, milion tuzbi od bivsih igraca i trenera, pustinja na marakani…A pogledajte Zvezdu sada! Mlada reprezentacija u Zvezdi, omladinska skola cveta, more sponzora, pune tribine, legende na okupu, Dzaja opet u lozi….A ljudi ne kapiraju da je Lukic morao da se bori PROTIV DRZAVE, jer je bukvalno bilo zabranjeno sponzorima da dodju u Zvezdu, klub je pljuvan na sve strane, gurali su patuljka sa pogresne strane brda, od Zvezde pravili cirkus, a od njih pokusali da naprave Real….ali im se desio Samrok…IMA BOGA! Ova uprava MORA da ostane, jer sigurno zele Zvezdi dobro, rade u interesu kluba, a to je najvaznije! Najmanje nam sada treba neki novi Toplica, Tana, Kozic ili Miskovic! Dobitna kombinacija su Lukic, Dzaja, Robi i bucko! Samo da nastave ovako i bice Zvezda oipet ona stara. SVI NA MARAKANU!

Reply
Dejan апр 20, 2012 at 07:52

Lukic je namerno preuvelicao situaciju kada je dosao. SItauacija nije bila toliko losa kako je on opisao. To je ucinjeno kako bi ispalo da je uradio mnogo posle par meseci. I pored rekordnog sponzorskog ugovora, on je uspeo da duplira dug. Meni je on gori i od Piksija i od Toplice.

Reply
Igor апр 20, 2012 at 11:01

Ali zato igraci ne dobijaju plate, dug se povecao . . .

Reply
Ariljac апр 20, 2012 at 14:41

I kad bi se Dzaja vratio kod nas a nadam se da ce to biti posle izbora opet bi bilo nekih likova kojima nesto fali i nesto nevalja…ZVEZDA SRBIJA!!

Reply
ssss апр 20, 2012 at 01:46

ni roma nije glupa

Reply
ssss апр 20, 2012 at 01:46

ma nece on otici u romu to je samo napumpavanje cene tek treba da oznoji guzicku da ode 😀

Reply
DELIJA апр 20, 2012 at 00:04

zurnal.rs/2012/04/19/majka-filipa-jankovica-u-sredu-pregovara-sa-romom/index.html

Reply
Бане апр 20, 2012 at 00:18

Чим га је Роби вратио у кадете, наслутио сам ово. Иако је ружнал, мислим да је вијест тачна. Штета, можда би постао велики играч кад би остао још бар 5 година у Звезди, а овако ће трунути у Ф тиму Роме и за коју годину ће се „на велика врата“ вратити у српски фудбал у „силни“ Металац.

Reply
DELIJA апр 20, 2012 at 00:22

Jbg..,proklestvo na kraju skupo kosta..

Reply
Бане апр 20, 2012 at 00:25

Штета што није пунољетан. Ово је одлука његових незаситих родитеља. Можда би он и другачије поступио, не знамо. Једино знам да бих ја своје заувијек напустио кад ми не би дозволили да играм у светом дресу, а да имам прилику. 🙂

Reply
DELIJA апр 20, 2012 at 00:37

Pa da..,roditelji hoce samo da uzmu pare..,a to sto ce dete da im propadne to njih ne interesuje..svi oni treba da se ugledaju na malog Micka..,koji ce igrati u jednoj od 5 najjacih liga..za koju god..

ssss апр 20, 2012 at 01:39

ma ko ga jb on je neafirmisan igrac i tamo ima da propdne sad kad treba da igra

Reply
Miki Delija апр 20, 2012 at 00:03

Zvezdo znaj…ti si ta o kojoj svakog dana pevam ja,Zvezdo znaj…ti si san koji budan sanjam ja…al ne zaboravi,kad odu svi ostacu samo ja-ooooooo Zvezdo,tvoj verni Delija!!!! Zvezda se voli svakog trena a ne samo protiv Rena.Ovo je trenutak koji je NEVEROVATNO vazan da pokazemo kolika je nasa ljubav(svim dusebriznicima kojih ima dosta),koliko nas ima,koliko smo slozni.SVI UJEDINJENI NA ZAJEDNICKOM CILJU-DS89NB U inat svima…nasa snaga njima problem je najveci!!!!

Reply
milos апр 20, 2012 at 00:01

Zanimljivo je da sam ja jedini koji je prokomentarisao vest o birackim spiskovima i sada se pitam koliko uopste ima clanova kluba koji posecuju ovaj sajt?! Ili vas uopste ne interesuju izbori, jednostavno ste sve prepustili slucaju,, slepo verujete Lukicu i bice sve kako biti mora, jer bolje ne moze. Nijedna vlast koja nije imala pravu i snaznu kritiku nije se pokazala kao dobra, a sada smo svi, bar clanovi, vise nego odgovorni za ono sto ce u buducnosti biti sa Zvezdom. Vec ranije pisao o tome, vecina je to negativno ocenila, ne znajuci ni zasto, da ce Delije preuzeti klub u potpunosti, a ko je iole upucen u te vode zna da im je to i namera. Naravno, potpuno legitimna. E, sada gospodo pitacu vas da li ce to biti dobro za Zvezdu, videcemo, nadam se i da hoce, ali bojim se da ce tako nesto za pocetak oterati Gasprom iz kluba. Naadam se da gresim. Pitanje za admina: zasto vi niste reagovali na moj komentar, jer u njima su postavljena neka pitanja koja se direktno ticu napisanog teksta?
Molio bih one koji imaju nameru da mi daju negativnu ocenu da ne daju i komentare tipa grobar na nasem sajtu, domaci izdajnik, jer se time sluze samo oni koji nemaju argumente.

Reply
lololo апр 20, 2012 at 00:20

U potpunosti se slazem da navijaci ne treba da vode Zvezdu,vec neko ko to zna i hoce da radi.Ali i dalje ne mogu da verujem da od svih legendi naseg kluba,koji su kritikovali na sva usta sadasnju upravu ,jednostavno ne zele da se kandiduju..

Reply
Realan апр 20, 2012 at 08:20

Razmisli malo u kakvoj smo mi to situaciji kada niko ne zeli da se kandiduje. Mislim da je krajnje zabrinjavajuce stanje.

Reply
milos апр 20, 2012 at 15:20

Ovo je potpuno neverovatno! Sta, niste u stanju da procitate Statut i pravilnike i ne mozete da date odgovor?!

Reply
eeee ne vezano za temu ali isto bitno.... апр 19, 2012 at 23:03

Znaci krecemo prema svim portalima od 2 kola kvalifikacija u kojem smo nosioci , dok u 3 kolu kv. nema sanse da budemo nosioci , i tu nam dolaze ekipe kao yang bojs ,aek , besiktas , e sad koji timovi mogu u 4 kolu da se padnu..?

Reply
baba simana апр 19, 2012 at 23:24

otkud ti ovo? pa prosle sezone smo krenuli od trece runde.. nismo valjda toliko pali na rang listi pa da akrecemo od drugog kola!?

Reply
Немања апр 19, 2012 at 23:34

Нажалост, јесмо. Крећемо од другог кола као носиоци, јер нам се сада одузимају бодови од године када смо последњи пут играли тадашњи UEFA Куп, тј. садашњу Лигу Европе. У трећем и евентуално четвртом колу нећемо бити носиоци, и тада се могу десити јаче екипе, као што је био Рен, али такође, носиоци и нису некад толико јаки, рецимо, јесенас нам је противник могла бити екипа као што је Аустрија из Беча, или Арис, који нису ни близу Рену, или пак Шалкеу.

Reply
pa... апр 19, 2012 at 23:50

pa ko onda moze da se padne u 4 kolu ? Npr…. ? ako je u trecem jang bojs ili aek ili beskitas ?

Reply
Немања апр 20, 2012 at 00:08

Па исто клуб таквог ранга уз неке мало јаче. У четвртом кругу су углавном Немци, Енглези, Шпанци… поред Грка, Мађара, Аустријанаца… Углавном, може нам се и тамо потрефити неки „слабији“ фаворит, али су много веће шансе да буде јачи. Ево пример.

Ми смо прошле године против Вентспилса били фаворити у трећем кругу, е сад смо ми у позицији да будемо као Вентспилс тада. И сад се сужава на групе од 6 фаворита, и 6 неповлашћених тимова. Па се од један фаворит из те групе од 6 састаје са једним неповлашћеним из друге групе. Лупам, ако су повлашћени: Манчестер Ј., Реал, Барса, Челзи, Интер и Бајерн, а неповлашћени за њих: Шалке, Бенфика, Зенит, Олимпијакос, Дортмунд и Стоук онда се извлаче парови, тако да буде Манчестер са неким од неповлашених из групе које је добио. Е сад, у тим повлашћеним могу бити, као што рекох и неки Грци, или Аустријанци

ZeljaBg93 апр 20, 2012 at 00:22

Liverpul, marsej i ostale ale iz top liga evrope..nazalost..mada ima jos dosta do kraja moze se tu nesto izmeni al sad je takvo stanje..

Vlada Tosic апр 20, 2012 at 01:41

Alo NEMA NIKAKVE VEZE KOEFICIJENT sa time od kojeg kola startujemo….VEC JEDNOSTAVNO 2. mesto u nasoj ligi te vodi u 2. kolo kvalifikacija, pa bili to Mi, OFK ili Dubocica….

Reply
nscz апр 20, 2012 at 10:45

drugo mesto u nasem sampionatu je do prosle godine vodilo u 3. kolo kvalifikacija, ali zbog sve redjih nastupa nasih timova u evropi oduzimaju se koficijenti pre sve ga nasem sampionatu pa onda nasim klubovima, pa zato ove godine kako stvari stoje 2. mesto vodi u 2. kolo kvalifikacija!!!

Reply
Vlada Tosic апр 20, 2012 at 13:57

Koliko sam razumeo prica se o klupskom koeficijentu, a ne o ligaskom….

Realan апр 20, 2012 at 08:36

Nismo pali cak smo neznatno popravili klubski koeficijent i plasman za oko 20 mesta. Sada smo 146 klub Evropi.

Reply
delija86 апр 20, 2012 at 09:09

Uefa je promenila format takmicenja,pobednici kupova jacih liga idu direktno u ligu evrope,sto otezava put timovima iz slabijih liga i zato pocinjemo od drugog kola gde smo sigurno nosioci,ali uopste ne mora da znaci da sigurno necemo da budemo u trecem kolu,sta vise sad smo tu na granici,ali to sve zavisi od poretka timova u drugim ligama,sto se menja iz kola u kolo

Reply
MilosDS1989 апр 20, 2012 at 19:35

U 2. kolu smo sigurno nosioci, kao sto i u 4. sigurno nismo…Za 3. kolo se jos ne zna, sve zavisi na granici smo…http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/864-evro-kalkulacije-2.html 😉 poz Delije!!!!

Reply
Milenko апр 19, 2012 at 22:48

Лепа анализа, заиста су навијачи нешто најбоље што клуб има, само да се поклопе и спортски резултати, сада куп а догодине титула! Ајмо бре, сви на стадион да поздравимо финалисте купа, ако су карте биле скупе на ЈНА бар у суботу сви можемо доћи! долазимо сви – НСЦЗ

Reply
Mikicu апр 19, 2012 at 22:45

Mikicu,oplodi meeee !!!

Reply
dexa7 апр 19, 2012 at 22:28

Tooooooooooo breeeeeeeeeee Zvezdaaaaaaaaaaaaa

Reply

Leave a Comment