Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Aleksandar Jevtić:“Biću bolji uz Prosinečkog“

Aleksandar Jevtić
Aleksandar Jevtić

Naš napadač, Aleksandar Jevtić, je za naš zvanični sajt prokomentarisao pripreme u Turskoj. On je rekao da su igrači svesni odgovornosti koje imaju prema dresu koji nose, pa im ni „paklene“ pripreme ne padaju teško.

„Svesni smo da svi moramo da prođemo kroz ove napore kako bismo u nastavku sezone bili onakvi kakvi želimo da budemo. Guramo napred.  Svi verujemo da će pripreme dati rezultat na proleće, da će se napredak videti u našoj igri, samopouzdanju i koncentraciji“, rekao je Jevtić.

Takođe, Jevtić je naglasio i da je Zvezda trenutno u sjajnoj formi:

Odigrali smo ukupno 4 kontrolne utakmice, i mogu reći da sam zadovoljan u kom smeru ide naša forma i igra. Sada smo u onoj fazi kada su nam „teške“ noge i ne sumnjam da će sve doći na svoje mesto na početku prvenstva.“

Dvadestpetogodišnji napadač je zadovoljan i sa novim trenerom, Robertom Prosinečkim.

Igrači se uvek trgnu kada dođe novi trener. Očigledno je da smo kod Prosinečkog svi počeli od nule. Tako se ponašaju i igrači, i smatram da je to dobro za atmosferu među igračima“, naglašava Jevtić.

Za kraj, Jevtić je kazao da je siguran da će mnogo bolje igrati na proleće, nego jesenas.

Očekujem da sigurno budem bolji nego u prvom delu sezone. Zaista se nadam, i verujem da će tako i da bude. U to me uveravaju i ove pripreme.“

Svi se nadamo će i Jevtić opet bolje da igra, jer jesenas, blago rečeno, nije bio dobar. Setimo se promašaja glavom protiv Slovana na Marakani, i promašaja protiv Smedereva, sa pola metra. No, ipak, tada nije bio u formi, a nadajmo se da je tu formu stekao.

Повезане вести