Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Радивојевић:“Ужелео сам се игре“

После операције и вишемесечног опоравка на паркет се ,на утакмици против Хемофарa, коначно вратио капитен кошаркаша Црвене звезде Вук Радивојевић. Искусни бек у разговору за „Журнал“ истакао је како се ужелео кошарке, као и то да има највеће амбиције у Суперлиги.

Признајем, било је мало тензије пред почетак меча, позитивне треме. Стварно сам једва чекао, предуго нисам играо. Не могу да опишем осећај. Али, када је почело, све се вратило. Сада је битно да идем полако, имам таман времена да уђем у форму. Само морам да будем пажљив, да ме не понесе игра… 

Вук је и један од највећих оптимиста у екипи, а свој победнички дух труди се да пренесе и на млађе првотимце:

Циљ је да играмо финале, а онда шта буде. Али, идемо из утакмице у утакмицу, најбитније је да верујемо у себе, да можемо свакога да победимо. Партизан још нисмо успели, али све смо ближе. Само да момци верују и биће добро.

Повезане вести

3 comments

Anka апр 24, 2012 at 09:26

Vuce, IGRACETE VI FINALE, ja ne samo da verujem da mozete, vec i znam jer to kvalitetom zasluzujete. Sto se oscilacija tice u igri, normalno je za mladu ekipu koja igra nesto manje od godinu dana, i ja to zovem prvi macici se u vodu bacaju. U timu je bilo dosta pomeranja oni koji su imali vecu minutazu prosle sezone sad imaju manju, neki igraju na drugim pozicijama a ne na onim na kojima su do sada igrali, filozofija trenera je drugacija od predhodnih, pa inije moguce da se vidi po takvim uslovima konstantna igra naseg tima. Ono sto znam da ce vas sigurno odvesti u finale je kvalitet i velika zelja. Ono sto ja za sve vas bitno da vi znate koji je vas cilj i da verujete u sebe i svoje kvalitete, ne treba u opste da vas zanima koje je jacine protivnik vec svaki put istrcati na teren sa dozom sportskog bezobrazluka! Tvoje iskustvo nasoj ekipi mnogo znaci, i imas zivu vodje pogotovo kad ekipa psihicki pocne da pada, a sto je najvaznije igras za TIM.

Reply
Miki Delija апр 23, 2012 at 22:51

A mi smo se uzeleli tvoje igre.Potreban si ovom timu!!!

Reply
delija86 апр 23, 2012 at 15:48

Ovo je pravi kapiten,a ne onaj mrljavi Ilic!

Reply

Leave a Comment