Moja Crvena Zvezda
ОдбојкаТрансфери

Нема осипања шампионских екипа

Odbojkasi Crvene zvezde sa sampionskim peharom

Одбојкашки клуб Црвена звезда мирно прославља успехе. И мушки и женски погон нашег клуба током сезоне окитили су се шампионским титулама и већ сада се полако праве планови за наредну сезону и учешће обе екипе у Лиги шампиона.

Претходних година, након успеха, наш клуб је доживљавао озбиљне резове у играчком кадру. Како тренутно стоје ствари, то се овог лета неће догодити. Када је реч о мушком погону нашег одбојкашког колектива, прилику за одлазак у иностранство имаће једино Михајло Пајић, док код девојака дозволу за одлазак преко границе имају Бојана Радуловић, Тамара Ракић и Марта Валчић.

О потенцијалним појачањима за сада нема никаквих информација, али јасно је да ће женски погон бити појачан из сопствених редова. Као и много година у назад ЖОК Црвена звезда ће поново из млађих категорија „избацити“ неколико нових девојака које ће заменити искусније.

Повезане вести

4 comments

Imam nervni slom - Arsen Venger- Kuda plovi ovaj brod? апр 26, 2012 at 17:51

To je prava politika kluba ! Svaka cast

Reply
Dzozinjo_91 апр 26, 2012 at 15:48

Samo napred sampioni…da li postoji ikakva mogucnost da uzmemo Ivovica iz Vose? Mislim da bi s njim cuda pocinili u ligi sampiona…

Reply
Anka апр 26, 2012 at 14:16

E tako se to radi! Samo laganice, treba jedna mala finansijska inekcija za neko dobro pojacanje kako bi u Ligi Sampiona sto duze bili, nikad se ne zna a sa ovim kadrom u Evropi mozemo mnogo.

Reply
nekac апр 26, 2012 at 13:06

Bravo ljudi, svaka cast za takvu politiku!!!!!!!

Reply

Leave a Comment