Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Потписан меморандум с Гаспромом

На Маракани је данас одржана конференција за медије на којој је потписан меморандум о разумевању између ФК Црвена звезда и Гаспромњефта. Конференцији су присуствовали председник СД Црвена звезда Петар Шкундрић, председник ФК Црвена звезда Владан Лукић, представник Гаспрома Кирил Кравченко, али и комплетан први тим Црвене звезде, као и министри Дачић, Дулић и други политичари.

„Радује нас могућност повећања и проширења уговора са Гаспромом, као и чињеница да и они виде да је Црвена звезда клуб у који треба улагати. Потпис овог меморандума ће допринети бољем раду клуба, а последица тога, надамо се, биће већи успеси црвено-белих. Потписом се стиче услов да се потпише и продужење спонзорског уговора, што зависи од резултата у овој сезони. Убрзо ћемо имати и нове спонзоре, што ће нам омогућити постизање бољих резултата у будућности“, рекао је Шкундрић.

Кравченко је истакао да се очекује потпис на нови уговор до краја маја.

„Постигли смо договор на клупском већу, требало би да нови уговор о повећању уговора потпишемо до краја маја месеца, али то све зависи од резултата који клуб буде постигао у сезони 2011/2012, тако да се надамо да ће фудбалери успети да освоје трофеј. Надам се, такође, и да ће нови уговор помоћи клубу да оствари веће успехе у наредним сезонама.“

Повезане вести

74 comments

ssss апр 28, 2012 at 01:07 Reply
madness2233 апр 27, 2012 at 23:55

Mene sad jedna stvar jako brine.Cini mi se da smo ga tek sad ….. ! Ako je sve ovo tacno,ako dobijamo pare,stadion,tek sad,i pogotovo sad ce da se jave svi oni kojima dugujemo.Nadam se da ce uprava sto pre(koliko sutra) da resi ta potrazivanja inace evropo..Ne znam koliko su o tome mislili,nadam se da jesu.. :/

Reply
Delija032 апр 28, 2012 at 00:49

Ima logike,
http://www.smedia.rs/sport/vest/61257/fk-crvena-zvezda-uefa-Zvezda-sve-
samo i kad vidim vreme objave vesti,izgleda da portir iz uefe daje ponoćne informacije tj ne spava!!!!
Videćemo šta se iza brda valja,da li je ovaj današnji skup bio politički marketing(da ne kažem miting) ili će stvarno biti para i boljitka!

Reply
dr апр 27, 2012 at 23:25

Jo bi rekao da ce nam nas Piksi zadati takav udarac od kojeg se necemo oporaviti celu deceniju…

Reply
dr апр 27, 2012 at 23:27

Ko*

Reply
Mirko BGRS апр 27, 2012 at 22:46

Memorandum po memorandum auuu reči nemam

Reply
Igordelija апр 27, 2012 at 22:30

Imamo 7 miliona od lagae od kojih jedna petina je u dresovima a ostalo je novac

Reply
Igordelija апр 27, 2012 at 22:27

Za tri milione se moze napraviti tim za ligu evrope kako moze apoel e reci cu ti imaju ljude u ipravi koji ne kradu 5 godina mi svi gubimo zivce i ako sam sto puta rekao ma ko ih j… Ali opet cekam subotu da gledam zvezdu

Reply
alex86 апр 27, 2012 at 17:18

Tek sam sada upalio komp,odem na MCZ,procitam ovo,odem posle na Sportal kad tamo ima sta vidim .K….ak Dacic,uz Tadica nas najveci unistitelj, grli Robija!!!Jos se cudim kako se nisam ispovracao!!?

Reply
Vanja апр 27, 2012 at 21:27

Sramno sto je tom grobaru(dacicu) dozvoljeno da udje na marakanu, tadic jeste navijac manjeg kluba ali nema veze sa sportom i unistavanjem Zvezde. Grobari Zvezde su iz sps-a jos od vremena slobe i mirka marijanovica po do ovih poslednjih koji predvodi dacic, bruka i sramota!

Reply
marko апр 27, 2012 at 16:12

MEMORANDUM! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
lukank апр 27, 2012 at 14:44

pauljevic drugi najbrzi igrac na svijetu. 10:40 na 100 m, blizu svjetskog rekorda.. 😀 kupiti ga obavezno

Reply
Marko Vozdovac апр 27, 2012 at 14:38

E, kao Boga vas molim, mislim na admine, pocnite da brisete ove komentare iskusnih igraca Football manager-a… Ispade da za 3 miliona mozemo da sastavimo timcinu i uzmemo Ligu Evrope bez da se guramo…

Reply
iluminat апр 27, 2012 at 14:24

Mene u vezi Gasproma najvise brine brine ovaj masonski simbol u logou, slovo G . Sponzor koji nije u stanju godinu dana da nam donese titulu treba dobro da razmisli o svojim kvalitetima i opstanku na istocnoj tribini i dresovima, jer dok traje ova namestancija JSD Platizan njihova ruska mafija nije uradila nista korisno u ratu za titulu da smakne crnogorsko zabarsku toletovu mafiju, a te ruske pare ko zna kome sve idu. Mozda kineska mafija bude uspesnija u toj nepostenoj borbi izvan terena, gde se jedino odlucuje prvak zemlje.

Reply
zvezdajezivot1997 апр 27, 2012 at 14:35

Ne donosi nam Gasprom titulu,nego ifraci,po meni on dovoljno placa,sad je povecao ugovor,krivi su igraci i njihovo nezalaganje,i jednim delom uprava,koja dio novca stavlja u svoj dzep.

Reply
zvezdajezivot1997 апр 27, 2012 at 14:36

igraci*

Reply
crni_redstar апр 27, 2012 at 14:57

illuminat ne gledaj mnogo klipove na youtube-u,pusti teorije zavere i simbole…simboli su svuda oko nas,na tv-u,zgradama itd. nemoj mnogo da dajes na vaznosti tim tajnim drustvima,sve je to markenting radi njihove popularizacije…danas je in biti mason…treba ih ignorisati. zvezdi nece pomoci novac ako robi nastavi ovako da kilavi!

Reply
iluminat апр 27, 2012 at 15:07

Takodje i Nike je jedna renomirana masonska firma a koja nije sposobna da nam namesti titulu u borbi sa adidasom, zato treba da se bojkotuje zauvek kao i adidas koji namesta stoci titule, mi smo 5 godina bez titule sa najk opremom a svi smo taoci njihovih ruznih dresova 5 godina…, bojkot! Legea ima da nam donese titulu odmah.. ili svi zajedno u bojkot. Jelen pivo sam prestao da pijem. jer 5 godina nemamo titulu u njihovoj ligi, ta firma jednostavno mora da propadne! i nijedan Zvezdas u zemlji vise ne sme da pije to pivo, jos od Meridijan super lige mi nemamo trofej. Treba zapretiti koletivnim zvezdaskim bojkotom tole Jelen piva , pa nek razmisle kome su namestali titulu. Telekom, sponozrise franjevce u basketu, a posle odlaska Radujka iz UO kluba, svuda vidim samo Mts grobarske reklame. Firma koja ima pakete gde jednu veliku Zvezdu stavlja u istu ravan sa malim patizanom.. je zlonamerna i grobarska… Bojkot telekoma! Isto kao sos kanalizacija koji pravi neku svakodnevnu derbi emisiju interviju ko za koga navija, pa ispada da ima jednako u zemlji nas i njih..?! i da smo mi slicni klubovi, i da oni nisu opstenarodni omrazeni mali klub, franjevacki lopovski projekat u Srbiji kojima boris francetic sa svoja dva vola gljivicom i toletom namesta titule i pere pare.

Realan апр 27, 2012 at 15:30

O Boze,sta ti pricas covece? Masoni Rusko-Kineska mafija,ti treba da potrazis strucnu pomoc. Mozda na sledecoj utakmici bude prikupljanje priloga za tvoje lecenje.

Reply
Milos апр 27, 2012 at 16:54

Ovakvo lupanje odavno nsm video, decko nije normalan.

Reply
as апр 27, 2012 at 16:58

aaaaaaaahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahaahhahahahahahahahahahahahahahaah… brate iskljuci struju molim te, EPS je bio patlidzanu sponzor… a i taj internet zbog telekoma…

Reply
milos апр 27, 2012 at 14:19

Kako mozete da se lozite na nesto ovakvo?! Da je ovo uradila neka politicka stranka koja nije po vasem ukusu osuli bi drvlje i kamenje, ali ne ovo je sada super. Ovo je najcistija, najsuvlja preizborna kampanja i klasican primer mesanja politike u sport. Cak se i Dacic tu pojavio ne bi li na Marakani ubrao neki politicki poen! Inace veoma podobna licnost za razliku od Piksija. Razmislite do cega smo mi dogurali? Potpisuje se nsto sto bi trebalo da bude, sio mi ga Djura! A da li ce biti i da li cemo uostalom na kraju da osovojimo i taj bedni Kup. Postali smo kao neki bedni klub iz provincije s kojim se svi sprdaju.Da li ste vi drogirani?

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 27, 2012 at 16:05

Potpuno si u pravu brate!Ovo je dno dna koliko politicari i funkcioneri vredjaju inteligenciju naroda i prave ga ovcama.Da li vi vidite da se najavljuje strategija podmladjivanja ekipe u NAREDNIM GODINAMA,i da su se svi zajedno,ukljucujuci i gazprom,slozili oko toga!?To je u redu i ok je,ali nemoj onda da lazu da cemo titulu osvojiti u naredne 4-5 godine jer sa mladim igracima to je gotovo nemoguce,pa neka su najtalentovaniji u Evropi,a daleko su od toga.Plus sto ce se u svakom p.roku prodavati uvek najbolji igraci,po 2-3,i onda svake godine sve iz pocetka.Znaci,od titule nema nista dok se ne dovedu prava pojacanja,a u ovom momentu nam fali 5 takvih igraca,tipa Lukovic,Ninkovic,Toro itd.Mi sa Mikicem,Vesovicem,Miricem,Cavom,Kaduom,Evandrom,Borhom,nema sta da trazimo cak ni u nasoj ligi a da ne pricamo o Evropi.Sta,mozda nije tako?Upravo su ovi igraci kreatori ovolikog minusa,uz Kaludjera i ostalih promasaja,a ne neki marsovci.Sada se pred izbore potpisase toliki memorandumi o razumevanju o namerama da postoji mogucnost AKO to i AKO to osvojimo da ce oni MOZDA povecati ugovore!gazprom i telekom samo odrzavaju nas klub na aparatima sa nekim bednim izdvajanjima a lopovi politicari se slikaju i ubiraju politicke poene pred izbore,a kad prodju isti,sve ce se ovo odugovlaciti do sledecih izbora i tako u krug.Ljudi bre,razmislite malo,da li za bednih 2,2 miliona od rusa i 1 mil. od telekoma moze da se dovede neophodan kvalitet za titulu i Evropu?Plus da se placaju plate,da klub zivi i vraca dugove koje su napravile predhodne uprave?Nemojte da se lozite zbog nekih crkavica koje samo odrzavaju klub bez realnih sansi za neki uspeh.Tako se godinama radilo sa kk pa vidimo svi gde nas je to dovelo.Bez privatizacije i ekspresnog upumpavanja finansijske injekcije,mi cemo i dalje da se patimo,svadjamo,i razglabamo a vreme ce nam prolaziti.Ovakav model funkcionisanja klubova kakav je u Srbiji nigde vise ne postoji.Ovo je dovoljno za englesku 3 ili 4 ligu,a mi bi u Evropi da se takmicimo sa njihovim vrhunskim klubovima!Vidite da to nece i ne ide.Pa zar za ovolike godine to ne moze da se shvati?Ja se vise ne lozim i ne nadam nicemu,a ko se lozi videce tesku i surovu realnot vec za 2 meseca.A tada ce se ovde negodovati i cuditi dokle vise ovako!!!Napred Zvezda

Reply
kole апр 27, 2012 at 14:12

ko zna ko je sve potegao veze i za kineze i ruse :D, i to bas pred izbore. ijaooo kad pocne prelazni rok,pa komentari tipa Robi dovedi Ninkovica i Boska Jankovica za 500K 😀 (ali fazon sa zinga pokera „K“). priznajem i ja sam se lozio tako dok nisam video da u iscekivanju Ninkovica dodje neko drugi. voleo bi da dobar deo ovih para ode u pojacanja,makar samo 3,ali profi kvalitet,a ne za vracanje dugova. e moja Zvezdo kada cemo igrati ligu evrope,da ne pominjem ligu sampiona. 😀

Reply
Delije KG апр 27, 2012 at 13:32

Sve je ovo extra,ali vas podsecam da je dug veci od 30 milona evra!Nema velike Zvezde ako se prodaju igraci,ocemo uspehe titule evropu,ali mi recite koji klub moze da ima uspehe ako svake godine proda najbolje igrace?!Znam realnost je takva,ali svi pricaju kako moze Apoel a ne moze Zvezda.Pa taj Apoel ima istog trenera Jovanovica vec 4,5 godina tim im je na okupu vec par godina,samo svake godine se dopunjuju sa jos par igraca i u tome lezi uspeh!Zamislite da Barsa proda jedno leto Mesija pa onda Cavija pa Inijestu,znate kad bi bila sampion evrope-NIKAD!Iskreno mnogo sam tuzan sta e uradilo sa celim nasim SD…fudbal u 5 godina jedan kup(drugi nadamo se),ali smo spali da nam sezone spasava kup JADNO i TUZNO!KK tu nema sta da se prica evo vec 12 godina nas terorisu i tako reci sprdaju se sa nama,rukomet ista prica,vaterpolo-tu nase komsije imaju 97 uzastopnih pobeda nad nama,mozete da zamislte 97 pobeda za redom?!!!Cast odbojkasima,ali dokle da trpimo ovo?!Ocemo titule,ocemo da budemo uspesni u Evropi,ocemo dominaciju nad komsijama,ocemo da pate kao sto mi sad patimo…nzm ljudi ali ja iz dana u dan sve vise tugujem i pitam se sta smo to zgresili i kome se zamerili da imamo danas ovakvo stanje?!Sa nadom da ce nam biti bolje pozdrav Delija!ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

Reply
Raka Delija апр 27, 2012 at 13:52

Našo si da upoređuješ Srbiju i Kipar.Životni,ekonomski,finansijski standard na Kipru je san za građane Srbije.

Reply
Delije KG апр 27, 2012 at 14:07

Rako nisi me shvatio!Pricam ti da sa kontinuitetom se dobija na kvalitetu…kako je mogo KK partizan godinama sa malo para i ako svako leto prodaje najbolje igrace da ima uspehe u evrologi i njihov klub je u vaterpolu aktuelni sampion evrope(ne zamerite mi sto njih pominjem),samo dajem primer kad se radi nesto iz srca i ljubavi donese rezultate!I jos da pomenem Robija,malopre rece na konferenciji za stampu da je nedopustivo da igarci nemaju motivaciju.pa dal je moguce?!Ko je kriv za to?!Cele sezone igramo lose setite se Spartaka,Slobode u Uzicu,derbi na marakani jesenas,radnickog u kg-u,pazara,ofk….mi smo u tim utakmicama izgledali jadno a to je odgovornost trenera,jer je on zaduzen da motivise i napali igrace za menja utakmice!Bivsi trener komsija nije imao uspehe zato sto je imao bog zna kako bole igrace,ali ih je napaljivao do maximuma o to se videlo na derbiju na njihovom stadionu kad su nas dobili 1-0,on je tad bukvalno ulazio u teren i drao se i drzao koncentraciju igracima…e takav trener treba ovim igracima.Gotivim ja Robija,ali vam kazem da on nije trener koji ce da nam donese titule.vreme ce pokaziti dal sam u pravu(daj boze da gresim)….ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

Reply
Raka Delija апр 27, 2012 at 14:23

Da,u suštini si u pravu,ali lako je recimo tom Apoelu da pravi kontinuitet kad im je klub stabilan i nema dugovanja kao naš.A što se komšija u košarci tiče,oni tako rade od 2000 godine kada su žuti preuzeli vlast,atako da oni stoje iza njihovih rezultata.

Reply
Ariljac апр 27, 2012 at 13:25

Izgleda da ce uz Ruse i Telekom davati vise love a dosada su,valjda,davali milion eura…Sad ce i ugovor sa Legeom koja za 4 godine daje msm 7 mil eura a od toga samo petinu u opremi…Uz ovu lovu i uz lovu od transfera igraca msm da se mogu ocekivati bolja pojacanja,bolji rezultati i lakse funkcionisanje kluba…ZVEZDA U SRCU!!

Reply
moja czv апр 27, 2012 at 14:15

to nije istina za legeu,ugovor jos nije potpisan i nece biti veci od molion evra

Reply
Ariljac апр 27, 2012 at 14:19

Pre neki dan sam negde tu info nasao,sad ako nije tacna IZVINJAVAM SE svima…

Reply
Marko Vozdovac апр 27, 2012 at 14:27

Nekoliko puta se na par razlicitih mesta mogla videti ista ta info o 7 milki…

Reply
Mirijevo апр 27, 2012 at 14:25

Od ledjee dobijamo 7,2 m,od toga 4,4 ide u kesu ostalo u opremi,od gasproma takodje 4,4,to je vec 8.8 m.e sad ako da i telekom pola od toga imacemo za dobra pojacanja a i da se vrati dug kojekakvim trenerima,menadzerima,igracima….

Reply
moja czv апр 27, 2012 at 14:28

to nije tacno,ugovor sa legeom nije potpisan i on je ukupne vrednosti nesto malo iznad milion evra.a bajke od 7 mil su za decu,nazalost i u gasprom njeftovom ugovoru stoji klauzula da mogu raskinuti dodatnu pomoc ukoliko budu nezadoveljni rezultatima

Reply
Ariljac апр 27, 2012 at 14:55

Pa negde nadjoh da je Kravcenko rekao da moramo da osvojimo trofej da bi nam dali novac…

IgOr апр 27, 2012 at 14:31

Ugovor sa Legeom je potpisan pre nekolko dana, iznosi 7 miliona ali za 4 godine, petina ide u opremi a ostalo u novcu…

Reply
moja czv апр 27, 2012 at 14:33

nije postpisan ugovor sa legeom po 3 put kazem,detalji su prilicno utanaceni,i ostalo je da se odredi konstrukcija isplatei nacin kooperacije

Reply
Raka Delija апр 27, 2012 at 12:56

Веома добар потез управе,добра вест за Црвену Звезду.Ово ће доста олакшати функционисање нашег клуба што на пољу враћања дугова који нам стезају каиш што и на довођење нешто квалитетнијих појачања за летњи прелазни рок надамо се.Смо да се ослободимо оног смрада Јаневског и оних безвредних црнаца што је доводио Ивић јбли га они,и биће све лакше.

Reply
baba simana апр 27, 2012 at 12:44

blize se izbori u zvezdi tako da ce ovo biti lukicev adut… da sam gluv ili slep poverovao bih, al ovako.. jok.. nema sanse.. 5 godina nam mazu oci, a za to vreme grobari napunise trofejima onaj njihov poluprazan muzej

Reply
RedStarForever апр 27, 2012 at 12:48

Ko ti maze oci 5 godina? Sta mislis da su kinez i Kravcenko dosli da bi tebe lozili? Ma da nemaju posla u svojim firmicama pa ko vele ajde da malo pomognemo Lukicu da dobije na izborima i da zamaze oci navijacima.

Reply
baba simana апр 27, 2012 at 12:52

KO? lukic prvi, pa zatim adzic sa pojacanjima, pa potom onaj mesretni antic.. vidis za razliku od tebe meni vodje ne kroje misljenje.. cinjenica je da su grobari 5 godina zaredom sampioni, a za to vreme kod nas je najbitnije dal ce kinezi graditi nov stadion.. bas me briga za nov stadion, odlican mi je i ovaj sad koji imamo… hocu titulu a ne stadion

Reply
Less апр 27, 2012 at 12:59

Za easily od tee mi navigator za zvezda a ti si samo jedan provokator . Za to Pali odavde . Zvezda ce izaslI is minus a a vi glodari polako tonete u milj. Zvezda je zivot!

Reply
remix апр 27, 2012 at 13:02

Upravo smo zbog takvih kao ti, baba simona, tu gde i jesmo. U svim tvojim textovima se vidi da nemash shirinu i da ti nije bitna buducnost kluba. Mnogo ti je bitnije da sada uzmemo titulu a da iduce godine odemo u bankrot. Imash isti nachin pisanja kao i nekolicina pre tebe koji samo pisu negativne strane a u stvari ti samo menjash nikove a ostao si i dalje mali chovek veoma uskih shvatanja.

Reply
baba simana апр 27, 2012 at 13:11

izvini molim te kad nema sirinu.. zbog takvih kao vi „intelektnih gromada„ koja podrzava lukica, zvezda je tu gde je.. nema veze sto JSD Partizan dominira u svim sportovima.. neka sacekacu ja da zvezda izadje iz krize, al dotle ce se JSD nakiti trofejima.. zivi mi bili i aj uzdravlje

www апр 27, 2012 at 18:55

Zasto bi Lukic bilo kome mazao oci??? On nema protivkandidata, tako da ne znam iz kog razloga bi se ulizivao navijacima. Ako se niko drugi ne prijavi on ostaje predsednik, za to mu ne treba nikakav novi stadion ili slicno.

Reply
shoNE апр 27, 2012 at 12:36

Zamolio bih upravu i sve ljude bliske ZVEZDI da se ne ogradjuju,da ne pune dzepove,da se okane svih masnih radnji i da puste da se nasa ZVEZDA uzdigne,stekne opet STRAHOPOSTOVANJE moc i slavu!
Dajte da jednom uradimo nesto kako treba!
gradimo stadion,gradimo buducnost svi zajedno,strpljivo mudro i ispravno!
Vratice nam ona…
…samo za nasu ZVEZDU CRVENU!
Napred ZVEZDO ludo VOLIM TE!!!

Reply
Luka апр 27, 2012 at 12:25

Komentari danas: upravi svaka cast!!! Komentari kad pobedimo sa 1:0 ili 2:0 uz nesto losiju igru: Lukicu odlazi, Robi odlazi… XD bar nam nije dosadno…

Reply
remix апр 27, 2012 at 12:55

Upravo tako a jedni isti likovi jedva cekaju da kritikuju a sada ih nigde nema, al ok razumem deca su jos pa ne kapiraju sta i kako funkcionishe a ima i onih indijanaca sto dolaze na nas sajt pa potpaljuju vatru a klinci se primaju. Kada su bili bajkeri neko rece sta ce nam ovi da donose masne svecice a decko neshvata da su upravo oni zasluzni za ovo buduce dupliranje ugovora sa gaspromom. Zato ako treba ispravno kritikujte i sa argumentima i sagledajte situaciju realno a ne samo da pisete kako vas emocije povuku pa jedan dan drvlje i kamenje po svima a sutra dan bravo najbolji ste. Ova uprava je imala gresaka ali je ubedljivo najbolja od svih predhodnih tako da kapa dole. A sto se tiche politichara, danas je takvo vreme doslo ako nemash nikog nigde na funkciji da ti pomogne kada zatreba osudjen si na propast, tako je svima nama a tako je i sa zvezdom. Da je drustvo zdravo i jako, i kad bi se postovale prave moralne vrednosti, situacija bi bila mnogo bolje i po zvezdu i po sve nas.

Reply
otac gavrilo апр 27, 2012 at 13:16

boze boze otkud Remix-u ovolika pamet.. verovatno je klinac od 15,16 g. pa radi i misli kako vodke kazu

Reply
milos апр 27, 2012 at 14:09

Jesi ti normalan, ajde ponov procitaj to sto si napisao?! Realno sagledaj da pet godina za redom Grobari slave, alo pet godina, sta ti hoces, ako ti je super nvoi velelepni stadion i soping centri onda idi u Delta siti i Usce. Ako je Sopot boy rekao da ce mo u trecoj godini uzeti titulu, jer on zna kako, a ovi drugi ne znaju, sta sad?!

Reply
baba simana апр 27, 2012 at 14:46

@ milos svak cast na kometaru imenjace

Reply
-12, ko je kriv za ovo? jel kafe devojka ili trener , апр 27, 2012 at 12:22

toro, samo plata, i nekih 300k za njegov klub
lukovic na pozajmicu, nikovic prebijanje sa kijevom preko lazovica, stepanov za platu i % ineko obestecenje od 500k
pauljevic za 300k i %, koeljo i pijeh za 1,1 milion e

sve skupa, 2,5 max, i %,
a jos mozemo da prodamo evandra, jankovica, mikica i kadua,

samo treba da se ima vizija, a ne da dovedes ok pojacanja a da trener ne zna svoj posao, i da ceo tim deluje izgubljeno cele sezone
i onda kaze zamenik kapitena na kraju sezone da ovo nista ne valja, ma nemoj , gde si do sada radio, sto si cutao, sad hoces da ispravljas greske na -12 i nakon 20 prosutih poena
protiv prvih 8 ekipa imamo 4 4 3, smesno, kao nasa nazovi formacija, jedna pobeda je protiv jagodine , a to je nas filijala klub, preostale 3 na jedvite jade kuci, sparta, ofk i sloboda, sve lose igre i mucenje navijaca
ako se mi mucimo sa nasim ekipama, sta ce da nam radi prosecna ekipa iz 4 te evro divizije, ima da nas olesi od fudbal sa sve nasim pocetnikom od sefa klupe,
uozbiljite se, zvezda je dotakla dno dna, 5 sezona bez titule, da li ste vi svesni da igramo jsl a ne spansku ligu

Reply
RedStarForever апр 27, 2012 at 12:45

Vidi ni meni se nista ne svidja ova igra, kao ni jednom o nas, i misljenja sam da i sa ovim igrackim kadrom mozemo i moramo mnogo bolje. Ali ovo sto si napisao oko dovodjenja igraca, bez ljutnje, nema veze sa zivotom. Toro za 300000, Lukovic na pozajmicu?

Reply
-12, ko je kriv za ovo? jel kafe devojka ili trener , апр 27, 2012 at 12:08

navijaci zvezde ce da poveruju u ovo tek ako na leto uprava odvoji 3 miliona za ninkovica, lukovica, koelja , stepanova, pauljevica, tora, i za arkudijusa pieha i ruch horzowa, to je spic za one koji ne znaju,
tek sa jedno 6,7 novih pojacanja visoke klase, i ako prodaju tvorce -12 , kadua, mikica, vesovica, borhu i sve ostale,
i novi trener , jer ako ostane prosinecki , unistice i nova pojacanja, kao sto ovio novi sad ne mogu da se prepoznaju, tipa milivojevica, mladenovica, i ostalih, prosinecki ne zna da napravi hemiju , zenga je zakon,
vratite zengu, ako zelite trofeje

Reply
RedStarForever апр 27, 2012 at 12:10

Jel sve ovo da kupimo za tri meleona?

Reply
severna_strana апр 27, 2012 at 12:19

Pa vidis brate, ja sam imao razne varijante ko je kriv, ali sada, danas kad sam procitao da igracima kasne plate i to dugo, dugo, pocinjem da ih razumem… veoma su nezadovljni… Mozemo mi da pricamo o ljubavi prema klubu, ali od ljubavi se ne zivi, njima je to posao, oni od toga zive, tako da sada shvatam zasto se nisu dovoljno trudili, pogotovo sada kad je titula sigurno izgubljena… A za sve to je vrv uprava kriva, ali moramo da znamo da i oni imaju dosta problema sa bivsim dugovanjima, dolazi to za naplatu a uporedo stizu i sadasnji racuni, tesko je sve to postici… Nadam se samo da ce nam finasisjka situacija biti mnogo bolja, jer proznali to ili ne, to je najvaznija stavr za funkcionisanje kluba i miru medju igracima…

Reply
RedStarForever апр 27, 2012 at 11:59

Jel se zna nesto vise kol’ko paricki? Jel’ onih cca 4.5 miliona?

Reply
Драган апр 27, 2012 at 12:03

Не, јер данас није било речи о томе, можда ће бити нешто више када се уговор заиста и потпише, ово је само меморандум о разумевању.

Reply
Vlada Tosic апр 27, 2012 at 12:32

Znaci ovo nista ne znaci ? Kao i ono sa kinezima ? Pa onda nek dodju i do mene da potpisemo memorandum da cu da im dam 10 mEleona….

Reply
RedStarForever апр 27, 2012 at 12:51

Kad budes imao neku firmu kao Gasprom, vazi.

Reply
Vlada Tosic апр 27, 2012 at 13:27

Pa vidis da ni taj Gasprom ne daje neke pare ! Da li si procitao sta ti je napisao Dragan ? Cekaj prvo ugovor pa cemo onda da pricamo o Gaspromu, ovako njihovih 2,5 miliona je isto kao mojih 2400 dinara za clansku i sezonsku !

Ariljac апр 27, 2012 at 11:56

Oooooo gospodine Kravcenko pomocice nam to i te kako! 😀 Bice ovo „vruce“ leto na Mari…NAPRED ZVEZDA!!!

Reply
Vlada Tosic апр 27, 2012 at 12:32

Verovatno kao i nekoliko prethodnih… -.-

Reply
atza87 апр 27, 2012 at 13:20

I ovako javljaju da ce ovo leto biti toplije od proslog sa prosecnom temperaturom od nekih 30 stepeni 😉

Reply
Ariljac апр 27, 2012 at 13:27

😀

Reply
Juninho P. апр 27, 2012 at 11:44

Sad nemojte da govorite vi iz uprave: “Znate, nema para…!“ ima para, samo ga valjano trošite tamo gde treba da se troši!
Ovo za nove sponzore je super, nadam se još skorijem potpisivanju sa nekima od njih. Daće bog da će biti para taman da se dug smanjuje inače ne piše nam se dobro ako ne bude tako.

Reply
escort апр 27, 2012 at 11:57

Sve to stoji, ima nesto para, a onda se javi neki Janevski, pa razne Silve i Fereire i traze po 300 000-400 000 evra!? Prosle godine smo morali da isplatimo 5,5 miliona evra zbog evro-licence! Treba Ivica, Janevskog i one koji su ih dovodili za uvo, pa da ih dovedemo da oni vracaju te dugove. A ovoj upravi svaka cast!

Reply
Juninho P. апр 27, 2012 at 12:06

Upravi svaka čast! Jedino mi se i dalje ne sviđa to što Vladan Lukić verovatno neće imati protiv-kandidata na izborima! Voleo bih da čujem i druga mišljenja, da vidimo šta drugi mogu da nam ponude. Ipak su i ti izbori demokratski.
Sve druge uprave su i napravile ovaj dug, dovlačile igrače sumnjivog kvaliteta, trenere-kumove u Crvenu zvezdu. Na ovoj upravi je bilo da finansijski konsoliduje klub, da titulu vrati na Maraknu, da u Evropi osvarimo bolje rezultate nego prošlih godina… Finansijski smo krenuli da se polako dižemo, dug je malo veći zbog potraživanja drugih ali titulu nisu vratili na Marakanu, u klub su dolazili sumnjivi ljudi kao što je Goran Vesić koji je uništio KK, dovođeni su stranci na pozajmice koji nisu kvalitetom domaćim igračima. Tek ove polusezone smo pokazali kako se dovode kvalitetna pojačanja za male pare.
Sad kad je finansijski ugovor pojačan očekujem još kvalitetnije igrače, ne strance, već domaće igrače koji će da ginu za dres koji nose.

Reply
Ariljac апр 27, 2012 at 12:09

Ja ipak ocekujem jedno 2-3 jaka stranca…

Reply
Ariljac апр 27, 2012 at 12:07

A isti taj „Zvezdas“ Ilija Ivic nije hteo ni jedan euro da popusti od ugovora a primao je 25 000 eura mesecno!Ma i da je samo primao toliku platu vec nas je ukopao sa igracima koje je dovodio…BRUKA I SRAMOTA!!Za upravu se i ja slazem!

Reply
Juninho P. апр 27, 2012 at 12:15

Naravno, Ilija Ivić je dovukao onog amatera Janevskog na klupu, uz “blagoslov“ Dan Tane i Miđkovića Jr.
Zbog njih smo sad u blatu, pokušavamo da isplivamo ali sa dugovanjima tonemo još dublje.
Izlaz postoji, to su sponzorski ugovori, izdvajanja na godišnjem nivou i racionalna potrošnja u prelaznom roku. I nadam se da će jednom otići političari iz kluba, da više ne ćemo gledati Aleksandra Antića u klubu koji glumi nekog Branka Ružića u našem klubu, a nije ništa doprineo našem klubu. Najviše se nadam da Goran Vesić neće postati neki funkcioner na ovim izborima u državi, ili u klubu. Da je čovek iskreni zvezdaš ne bi uništio KK.

Reply
Ariljac апр 27, 2012 at 12:19

Slazem se sa tobom ali msm da cemo se tesko otarasiti politicara kojih je bilo i bice u upravama klubova…Pa ovaj mali klub godinama osvaja titule uz svesrdnu podrsku politicara…Vesica nebih da komentarisem…

atza87 апр 27, 2012 at 13:23

Da nemamo Politicare u upravi mi ne bi smo ni doveli sve ove sponzore. TO je realnost jer smo mi u grupi najlosijih klubova po uspesima u evro-takmicenjima u poslednjih 5 godina..

Bosko апр 27, 2012 at 16:01

Platili 5,5 miliona evra duga prosle godine…a koliko su se zaduzili…20 mil evra se dug povecao za 3 godine,pa ti vidi…

Reply

Leave a Comment