Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Роби и Касалица пред Јагодину

Роберт Просинечки
Роберт Просинечки
Роберт Просинечки

На данашњој конференцији на Маракани пред утакмицу против Јагодине у суботу били су шеф стручног штаба Роберт Просинечки и првотимац Филип Касалица.

„Јагодина је добра екипа, ове сезоне играју веома добро и знамо да овде долазе са амбицијама, чак европским, с обзиром на то да имају само један бод мање од Војводине. Желимо да повратимо победнички низ и припремићемо се озбиљно. Биће то добра утакмица и битно је и да буде пуно навијача, као и до сада. Нисмо били у правом ритму против ОФК Београда, нисмо имали жељу, немотивисани смо били и то ме је изненадило, тако да ћу причати са играчима о томе шта се десило. Бићемо сигурно бољи против Јагодине. Важно је да се поправимо због дербија и Купа. Екипа има карактер и то је већ показано и ми који радимо са играчима, оптимисти смо. Морамо узети Куп, а у првенству до краја побеђивати. Нисам пуно гледао Јагодину, добро играју, побеђују, тврде су им утакмице… Звезда иначе игра добро против њих, али сад морамо да будемо озбиљнији, јер ће дати максимум, с обзиром на то да желе у Куп УЕФА“, рекао је Роби.

Касалица је истакао да се Звезда на Маракани пита.

„Јагодина је одлична екипа, али ми смо ти који се питамо на Маракани и од нас зависи резултат. Тензија јесте пала после ових битних утакмица, али мотива не недостаје. Сам дрес је довољан да нас мотивише да дамо све од себе. Идемо утакмицу по утакмицу, на победу, тако смо се договорили још у јануару. Против нас сви играју затворено, то јесте чињеница, али ми морамо побеђивати и екипе које се бране са 11 играча. Истина је да немам довољно лопти у простор, али не могу сви везни играчи мени давати лопту, када имамо и Лазовића, Милуновића, Борху, све су то одлични играчи. Нисам баш задовољан својом формом, мало сам ту пао, али дао сам гол ОФК-у. Ипак, тај гол бих мењао за победу. Нека их даје и везни ред, само да ми побеђујемо“

Састав није објављен, јер Микић и Тошић имају проблема са повредама, те највероватније неће играти и још не зна са сигурношћу којих 11 ће изаћи на терен. Наш тренер је истакао и да не размишља још о прелазном року.

Конференцији присуствовала: Стефана Ж.

Повезане вести

34 comments

Anka апр 28, 2012 at 09:22

Robi neka neki od prvotimaca sede malo na klupi i olade svoje tikve a daj sansu klincima poput Ozegovica, Stojkovica i Djurickovica! Jeste da rizikujemo, ali moramo im dati sansu da bi videli koliko ozbiljno mozemo da racunamo na njih u narednom periodu.

Reply
comi апр 28, 2012 at 09:14

Problem je u tome sto imamo malo bodova u evropi pa nam u 4 kolu dodju uvek jaki timovi.Nemojte me pogresno shvatiti nezelim da mracim bio bi presretan kao i vi da nasa Zvezda igra u evropi ali vidite da bas i nemamo srece a i kao sto sam rekao malo bodova u evropi.

Reply
comi апр 28, 2012 at 09:06

Aco nemozes tako da gledas .Sta ako mu u 4 kolu doce neki mnogo jaci tim od nas.Treba ljudi biti realan za rezultate treba vreme.Samo ako budu prodali pola tima treba upravu najuriti odmah.A sto se Robija tice ako sledecu sezonu kiksne jednu ili dve utakmice na startu sezone e onda mu reci HVALA LEGENDO I DOVIDJENJA.

Reply
aca апр 28, 2012 at 00:15

stvarno treba ubaciti igrace tipa paseko i asamoa koji se nisu naigrali, da se ne lazemo nemamo sta da izgubimo. bolje da se vidi na cemu smo, nego da nas zanose nekim pojacanjima (ispasce da je suzuki i dzeferson bolji od njih dvojice). ne znam stvarno dal treba dati jos jedan rok robiju, to bi maksimum mogao biti kvalifikacije za uefa, ako ne prodjemo dovidjenja (mada mu je mozda i to mnogo)

Reply
Mirko BGRS апр 27, 2012 at 22:58

Hoće li Pašeko odigrati utakmicu dal je moguće da najveće pojačanje nedobije šansu da pokaže šta zna,bitno je da imamo dva memoranduma a plate kad budu biće.

Reply
comi апр 27, 2012 at 22:03

Ako im plate kasne onda i nije cudo sto ovako igraju pa da pitam ja vas dali bi vi negde radili a da 4 meseca nedobijete ni dinara.

Reply
Imam nervni slom - Arsen Venger- Kuda plovi ovaj brod? апр 27, 2012 at 22:00

Kad li ce moja Zveda igrati kao Atletic Bilbao samo se pitam…
na svakoj utakmici su izginuli za klub

Reply
Imam nervni slom - Arsen Venger- Kuda plovi ovaj brod? апр 27, 2012 at 21:58 Reply
Sinisa апр 27, 2012 at 16:41

Kad procitam ili vidim pominjanje karaktera zeludac mi se okrene.

Reply
Sinisa апр 27, 2012 at 17:08

Athletic Bilbao, e to je karakter!!!

Reply
Milos апр 27, 2012 at 20:24

Oni su postavili sistem koji im daje fenomenalne rezultate, kada bi nasi klubovi bili dovoljno pametni i nesto slicno uradili… liga bi licila na nes… 🙂

Reply
Sinisa апр 27, 2012 at 21:17

Brate, sistem je neverovatan, 500 000 gradjana Baskije, oni izaberu tim, nema Spanaca, Brazilaca, nikakvih stranaca, samo lokalci, i svi driblaju, hvataju voleje, primaju na grudi, lete po terenu i sta sve ne. Malo neverovatno ali mene odusevljavaju. Imaju onu stvar :D.

Reply
josif апр 27, 2012 at 15:01

Nije objavio tim jer puno igraca je nezadovoljno sto kasne primanja,zato i neigraju Kadu,Petkovic,Paseko,Asamoa na Cosica i Mihajlovica se neracuna pa zato Miric igra desnog beka,Mikic levog uz to moramo da trpimo Vesovica i Cavu koji veze nemaju,Robi prica kako ima puno povredjenih jer se krije istina da vlada veliko nezadovoljstvo medju igracima zato i igraju lose.U junu ce biti veliki odliv igraca,bice prodani Lazovic,Kadu,Jankovic i Bajkovic,sa Cosicem i Borhom raskinute pozajmice,sa Pasekom,Asamoom i Mihajlovcicem raskinuti ugovori,Tosic sigurno odlazi,tako da sve ce biti jovo-nanovo.Ovo samo potpisuju memorandume i pripremaju sebi i Lukicu novi mandat.Zao mi je samo sto se sve lomi preko Robija a on ni kriv ni duzan bice najuren.Pozz.MKD

Reply
Aca_Delija апр 27, 2012 at 15:01

Treba pruziti sansu mladima i onima koji ne igraju tj.nisu uopste igrali ili su malo igrali 😛 😀
Bajkovic-Vesic je teska rupa cisto da ne puknemo 😀
Stojkovic-njemu sansa-Mladenovic-Petkovic je tuntle 😀
Mihajlovic-mislim da je najjbolji nas stoper 🙂 i Maksimovic
Milivojevic
Djurickovic-njemu treba pruziti sansu 🙂 i Evanro-bez njega se ne moze on pokrece nasu igru
Lazovic-Kasalica-ili pustiti Ozegovica- Pacheko-da vidimo da li vredi onaj novac sto smo dali za njega 🙂

Reply
Aca_Delija апр 27, 2012 at 15:01

Treba pruziti sansu mladima i onima koji ne igraju tj.nisu uopste igrali ili su malo igrali 😛 😀
Bajkovic-Vesic je teska rupa cisto da ne puknemo 😀
Stojkovic-njemu sansa-Mladenovic-Petkovic je tuntle 😀
Mihajlovic-mislim da je najjbolji nas stoper 🙂 i Maksimovic
Milivojevic
Djurickovic-njemu treba pruziti sansu 🙂 i Evanro-bez njega se ne moze on pokrece nasu igru
Lazovic-Kasalica-ili pustiti Ozegovica- Pacheko-da vidimo da li vredi onaj novac sto smo dali za njega 🙂

Reply
Filip апр 27, 2012 at 14:54

Nadam se samo da mi ovoga puta nece pozliti dok vas gledam…toliko.

Reply
ShoNe апр 27, 2012 at 13:39

Barselona ima vrhunsku igru ali ove godine su izostali rezultati, to je Gvardioli bilo dovoljno da napusti klub. Barseloni nije problem da promeni trenera, kod njih se zna sistem, zna se kako ce se igrati, trenera dovode da bi drzao treninge i odredjivao postavu. Njihov novi trener ce moci da unese neke novine ali da menja sve sigurno nece moci.
U Zvezdi je drugacije. Kada bi imali potrebu da otpuste Robija, a ima potrebe da se otpusti. Zvezda bi se suocila sa kompletnim promenam. Jednostavno jos uvek nije zaziveo sistem. Kada bi mogli da dovedemo trenera koji ce raditi slicno kao sto radi Robi samo da je manje tvrdoglav ja bi bio najsrecniji.
Robi je postavio dobru taktiku, svidja mi se postavka na tereu, samo mi se ne svidja Robijeva tvrdoglavost kod odabira igraca i kod odabira pozicija za pojedine igrace.
Zvezda kada bi dovela novog trenera ponovo bi imali promenu filozofije, postavke. Mozda bi dosao neko ko bi igrao izrazito defanzivan fudbat, tako da dok ne zazivi sistem ne treba menjati tvrdoglavog Robija.

Reply
DejanS апр 27, 2012 at 14:05

Bez para nema muzike. Mnogo se lose radilo od Barija na ovamo, sline pare su otisle na raznorazna ratista i politicare i ko zna gde jos… Posledica je sve ovo sto nam se trenutno desava. Mnogo se lose radilo, niko nije mislio na nasu Zvezdu, samo je drpao ko je kako stigao. Bitno je da prezivimo ova zla vremena. Bolje od ovoga nemamo.

Reply
Alke апр 27, 2012 at 13:26

Posto smo i definitivno izgubili titulu, da
sad vidimo na delu ALI CELU UTAKMICU:
Asamou, Paseka, Djurickovica,
Mihajlovica, Stojkovica! Hoce da prodaju
Paseka, a decko nije odigrao ni 15
minuta na terenu, nije imao priliku da pokaze sta zna…

Reply
ShoNe апр 27, 2012 at 13:28

Nece ga prodati sihurno. Nekako ce raskinuti ugovor, pa ce posle morati da strepe za evro licencu zbog dugova prema Paseku.

Reply
Aca_Delija апр 27, 2012 at 14:53

slazem se sa tobom da trebaju oni da igraju,ali tu je Borha golger -.- 10-sansi 1-gol -.- on mora da igra,Mikic kapiten ne zna loptu da primi,A kladim se da je mali Stojkovic bolji od njega!!! Dimitrijevic kreator strasno-.- napravi 100 dodira sa loptom nista ne uradi Djurickovic bi bio bolji samo da mu daju sansu ! A Kasalicu u spic ne po strani!!!

Reply
Alke апр 27, 2012 at 15:54

Pa da, samo daj Boze da ne postoji druga strana svega ovoga! Za Asamou su pricali da je brz kao munja na treninzima i da igra super. Za Paseka da na treninzima uci ostale fudbalu i da dribla urnebes! PA GDE SU ONDA NA UTAKMICAMA?

Reply
Mladjen апр 27, 2012 at 16:22

Ne boj se opet ce „veliki zuti“ da stavi mirica dimitrijevica i kompaniju…

Reply
Alke апр 27, 2012 at 19:55

U to ne sumnjaj!

Reply
milos 90 апр 27, 2012 at 13:21

nadam se da ce Kadu igrati,on je za ostale izmislio fudbal,a kad je dosao nije znao da prne 😀 OCEKUJEM NASU POBEDU,OPet JEDVA OD 1-O ili 2-0

Reply
ShoNe апр 27, 2012 at 13:24

Kada je dosao znao je isto sto i sad, samo sto je onda igrao na krilu, jer ofanzivni vezni nije postajao.
Nemojte davati pausalne procene, sagledajte stvari iz svih perspektiva pa pricajte kako jeste.

Reply
ShoNe апр 27, 2012 at 13:16

Ocekujem dobru utakmicu, prelepu, atraktivnu i efikasnu.
Jagodina je dobra ali ima dosta slabije pojedince od nas. Mi imamo Mirica, on je u svakm trenutku sposoban da resi mec, njegov individualni kvalitet ce doci do izrazaja. Sa druge strane Jagodina mora da izgradi akciju kako bi dali gol, a Zvezda samo treba da preda loptu Miricu i on ce resiti utakmicu.

Reply
M.V.P апр 27, 2012 at 13:57

Miric???

Reply
baba simana апр 27, 2012 at 12:41

iskreno se nadam da ce igrati mihajlovic

Reply
Milan апр 27, 2012 at 12:29

U 26 kola smo izgubili 19 bodova! Robi druze, to je previse! Samo da ne slusam vise pricu kako smo dominirali na nasoj polovini sa velikim posedom lopte i sa 3 suta u okvir gola.

Reply
Ariljac апр 27, 2012 at 12:22

Ajd bre malo se trgnite da ne gledamo ono mucenje vise..Fali Kadu,koji mu je k…. sad?!Ubaci Asamou bre,cekam ga pola godine kao i Ozegovica pa kud puklo…NAPRED ZVEZDA!!!

Reply
vozd апр 27, 2012 at 12:39

Taj rad..ne znam sta kralj ceka vise kad je ionako sve gotovo..

Reply
era апр 27, 2012 at 12:22

Pobede i porazi nisu merilo nase ljubavi…

Reply
delije sever апр 27, 2012 at 17:21

daj ozegovica da se kali zuti stvore

Reply

Leave a Comment