Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаРукомет

Добре вести из рукометног клуба

Из рукометног клуба данас стижу добре вести. Наиме, исплаћени су дугови шесторици играча, што значи да наш клуб неће изгубити додатне бодове, наводи агенција Бета, а преноси Спортал.рс.

Игор Бутулија је изјавио следеће:

„Успели смо у минут до дванаест да измиримо дугове према свим играчима, па ћемо остатак сезоне одиграти без притиска.“

Председник клуба истакао је и да су уложени велики напори да би се ово постигло.

„Нисмо спавали 24 сата, али сада ћемо бити још јачи. Већ сам говорио да само тим може да води клуб, никако појединац. Спонзори су помогли у прикупљању новца. Као што сам и најавио, ускоро ће бити формиран Управни одбор.“

Бутулија је изнео и своје, веома занимљиво, мишљење о одузимању бодова Црвеној звезди, али, притом није желео да наводи имена људи који су вршили притисак да се Звезди одузму бодови, јер клуб не жели да води такву политику.

„Знамо да је циљ да се Звезда избаци у другу лигу, како би јој се одузела деца. Међутим, многи ће се изненадити сазнањем да смо скупили новац. Сада идемо даље. Штавише, тражићемо да нам се врате бодови, јер са њима можемо у Европу.“

За крај, Бутулија је говорио и о будућности клуба.

„Имамо селекцију одличних младих играча којима ћемо посветити максималну пажњу и потрудити се да од њих направимо репрезентативце.“

Повезане вести

9 comments

Anka апр 28, 2012 at 09:16

BUTULIJA svi znamo da imamo plejadu talentovanih momaka. Ali nemoj da zbog tvoje nonsalantosti i reakcija u minut do dvanaest pocnemo da gubimo iste te igrace, kao sto nam je bio slucaj sa vaterpolo klubom. I dalje smatram da niste za rukovodjstvo., jer da jeste ne bi ste klub doveli u ovakvu situaciju. Svi su vam drugi krivi bili, a nase dvoriste niste ni gledali, gajili smo truta (Glavonjic) za predsednika!

Reply
Marko апр 27, 2012 at 18:26

Sad neka onaj pavijan Andric oduzima bodove .. svojoj !

Reply
Vladimir апр 27, 2012 at 17:31

На жалост према пропозицијама такмићења одузети бодови се не могу вратити. Тако нешто би могло да се догоди једино уколико би неко са „врха“ интервенисао, а могућности за тако нешто су готово никакве. И Андрић је раније помињао да се бодови не враћају па и када клуб измири сва дуговања.
Са друге стране, истина је да су желели Звезду у Првој лиги (други степен такмичења) како би узели све талентоване клинце које наш клуб има.

Reply
Vladimir апр 27, 2012 at 17:31

Уз све то, неопходно је обратити се и Министарству омладине и спорта, Спортском савезу Србије, РСС-у, ОКС-у и тражити повраћај бодова.

Reply
bari 1991 апр 27, 2012 at 15:29

ako ima imalo pravde i ako su izmireni dugovi ja ne vidim razlog da nam ne vrate bodive

Reply
Звезда - Србија апр 27, 2012 at 15:20

Дај боже да нам врате бодове, бар да играмо ЕХФ куп. Од регионалне лиге нема ништа, јер мислим да се игра само за престиж. А сад треба и мало пара да би се довео и неки искуснији играч, па да се нападне титула. Многи у коментарима спомињу Чабаркапу, али он нема шансе да се врати, сам се и био повуко. Имам у Звездиној ревији његово саопштење где исто помиње РСС и људе који раде против Звезде, баш као и Бутулија сад.

Reply
Ariljac апр 27, 2012 at 15:16

Jao pa sto si Butulija to uradio sad ce Andric zavrsiti u bolnici!Pozlice mu… NAPRED ZVEZDA!!!!

Reply
Gile delija апр 27, 2012 at 15:15

dacicevi i vukadinovicevi (DB) franjevci ne biraju sredstva majku im ustasku i iskompleksiranu samo da uniste sve sto je SRPSKO u ovoj jadnoj i namucenoj zemlji.Njima nije jasno da je ZVEZDA SRBIJA a oni jugosloveni neka crknu.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 28, 2012 at 05:04

Brate za sve si u pravu.Nadam se da ce se Srbi i ostali narodi koji misle dobro ovoj zemlji dozvati pameti i zbaciti komunjare sa vlasti,a onda ce i nase SD i klubovi biti SAMPIONSKI.Napred Zvezda

Reply

Leave a Comment