Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукометашима само бод против Рудара

Nikola Dokic u razgovoru sa trenerom Perunicicem

У оквиру 26. кола Супер лиге Србије, рукометаши Црвене звезде освојили су само бод на домаћем терену.

Црвена звезда : Рудар  30:30 (17:16)

Пред сабласно пазним трибинама хале СЦ „Шумице“ (сусрету присуствовало свега стотинак гледалаца), виђена је неочекувано интересантна рукометна представа. Наши рукометаши су већи део сусрета били у предности, али су на крају, у последњим секундама морали да спашавају и јдан бод. Гости из Костолца су имали последњи напад за победу, али је голман Александар Томић успео шпагом да одбрани шут Бујишића и тиме донесе бод нашој екипи.

У редовима црвено-белих посебно се истакао Никола Докић који је чак 12 пута затресао мрежу Костолчана, док је код гостију Лазић имао осам прецизних хитаца.

Црвена звезда: Иванишевић (5 одбрана), Косановић (1 одбрана), Томић (9 одбрана), Живковић 3, Милошевић 2, Шљиванчанин, Ољача 1, Павић 1, Пушица 3, Шотић, Петровић, Ћирић 4, Докић 12, Анђелић 4, Брајовић, Милутиновић.

Четири кола пре краја такмичења, рукометаши Црвене звезде заузимају десету позицију на суперлигашкој табели са 22 освојена бода. Треба напоменути да је наш рукометни колектив саможивошћу једног „човека“ остао без шест бодова које је на терену освојио, а са тим (не)праведно одузетим бодовима, црвено-бели би тренутно делили пету позицију са Напретком и Колубаром и до краја сезоне би се борили за излазак на Евро сцену.

Повезане вести

1 comment

sone мај 1, 2012 at 11:08

ma kakva evro scena sa ovakom ekipom nemamo sta da trazimo na evro sceni,pa mi muku mucimo u nasem prvenstvu…vec treba dovesti 3 iskusna igraca i upariti sa ovi mladim i perspektivnim momcima i onda mozemo necemu da se nadamo!!

Reply

Leave a Comment