Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Лешић пред Мега Визуру: „Пред нама је императив победе“

Сава Лешић
Сава Лешић
Сава Лешић

Премијерни меч 11. кола Агрожив Супер лиге кошаркаши Црвене звезде ДИВА одиграће у среду, 2. маја против Мега Визуре у Хали спортова на Новом Београду у 19 сати. Црвено-бели су у прошлом мечу изгубили од Војводине у Новом Саду, па ће искупљење тражити управо у дуелу са Мега Визуром:

– Пред нама је импретив победе. Једноставно, морамо да тријумфујемо у дуелу са Мегом. Ово је за нас веома важна утакмица, нарочито после пораза у Новом Саду који је дошао у незгодном тренутку. Мораћемо да се прикажемо у много бољем светлу него што је то било у Ново Саду и да победом стекнемо сигурност за финиш првенства – почео је причу Сава Лешић.

У првом мечу са четом Владе Вукоичића Звезда је славила у неизвесном финишу у коме је блистао Немања Недовић. Управо из тог разлога Лешић је имао само речи хвале за ривала:

– Веома су неугодан противник. Млада су екипа, али су врло борбени и сигурно ће на свом терену силно желети да се докажу у мечу поротив Црвене звезде. У том првом мечу у Пиониру победили смо уз доста среће. Из тог разлога овог пута не смемо да дозволимо да одлучује једна лопта. Морамо да испунимо све захтеве у одбрани које пред нас постави тренер Пешић. Такође, наша борбеност мора да буде на високом нивоу, а сигуран сам да ће бити тако јер имамо велики мотив да тријумфујемо. Најважније ће бити да у одсудним моментима задржимо концентрацију и када нам се укаже прилика преломимо утакмицу. У неколико последњих мечева водили смо по десетак разлике, али када је требало да преломимо меч, увуче се нека несигурност, као да се стиснемо, па у томе нисмо успевали. Кључ у овом дуелу биће борбеност.

Крилни центар црвено-белих истиче да зна одакле прети највећа опаснолст:

– Нема сумње да је у њиховом тиму највећи зналац, најискуснији међу њима а то је бранко Милисављевић. Међутим, он није ни играо у том првом мечу а Мега нас је жестоко намучила. На делу смо могли да видимо квалитете Јарамаза и Миљеновића, али ми све играче Меге схватамо озбиљно, веома их респектујемо и зато сам сигуран да ћже приступ мечу бити на завидном нивоу – закључио је Лешић.

Повезане вести

1 comment

milan мај 1, 2012 at 12:07

Da li neko zna koliko su karte za ovaj mec?

Reply

Leave a Comment