Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Мега : Ц. звезда – среда 2. мај

Crvena zvezda - Mega Vizura

И док већина грађана Србије празнује, кошаркаши Црвене звезде ће првомајске празнике провести радно. Наиме, у сусрету 11. кола Агрожив Супер лиге Србије, пулени тренера Светислава Пешића у среду 2. маја гостују у новобеоградској „Хало спортова“ екипи Мега Визуре.

Црвено-бели су у досадашњој историји одиграли пет сусрета са екипом Меге, екипом која се одувек ослањала на младе играче, а таквом концепцијом увек су били у врху домаћег кошаракшког такмичења, а неретко су успевали да се пласирају и у Супер лигу. Први сусрети две екипе догодили су се у сезони 2006/07, а Звезда је оба пута славила резултатима 94:86 и 88:83.

Претходне, 2010/11 сезоне, Црвена звезда и Мега су у оквиру Супер лиге одиграли нова два сусрета и опет су наши кошаркаши били успешнији 103:75 и 84:81.

У првом делу овогодишње Супер лиге, у хали „Пионир“ Црвена звезда је тешком муком стигла до победе 92:91 и поред чињенице да су пулени тренера Владе Вукоичића током сусрета имали и 17 поена предности. У том мечу, коју је екипа Меге одиграла без свог најискуснијег играча Бранка Милисављевића, најефикаснији у екипи били су Немања Јарамаз са 27 и Ненад Миљеновић са 22 поена, а треба истаћи да су у том сусрету играчи Меге имали шут за три поена невероватних 62% (8/13).

Екипа Мега Визуре тренутно на суперлигашкој табели заузима шесту позицију са скором од 3 победе и шест пораза, док наши кошаркаши са скором 5-4 немају права на грешку уколико у борби са Војводином и Раднички ФМП-ом желе да обезбеде једно од прва четири места која наредне сезоне воде у регионално такмичење.

Мега Визура : Црвена звезда (среда 2. мај; 19 часова; Хала спортова Нови Београд)

Повезане вести

6 comments

crveni мај 2, 2012 at 12:06

da li ce biti navijanja danas na tekmi

Reply
Djoksonidis мај 1, 2012 at 21:38

Pobedicemo! Moramo! Svi krediti su ispucani,a ulog je veliki! Nadam se da od sutra krece istinsko tempiranje forme pred plej-of nadmetanja. Hajde,Zvezdo,igraj i pobedi!
Zvezda oOoOoO

Reply
milan мај 1, 2012 at 20:12

Ako ove slepce ne mogu da dobiju onda svi kolektivno da dobiju sut karte iz kluba

Reply
Звезда - Србија мај 1, 2012 at 19:50

http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-mirna-18-meseci Пре неки дан Шкундрић изјавио да је Звезда један од ретких клубова у Европи који већ сада има затворен буџет за наредну сезону а сада већ причају о кредиту од 10 – 15 милиона евра. Па јер га овако затварате м**у ли вам?

Reply
Raka Delija мај 1, 2012 at 20:20

Ovo je kredit uz REPROGRAM dugova,a rok otplate i reprogram su dva pojma koja nemaju veze jedno sa drugim.Pročitaj malo bolje tekst pre nego što napadneš.

Reply
aleksa мај 1, 2012 at 22:05

za one koji ne znaju to znaci da cemo uzeti kredit od 10-15 miliona i tim kreditom vratiti dugove banci gde nam dug ima ogromnu kamatu a grejs period znaci da 1 ipo dana nemamo nikakvu kamatu i nasi ce preko svojih sponzora vratiti tih 15 miliona duga a da on pritom nece narasti jer nama kamate a u slucaju da ga ne vratimo za 1 ipo dana isto ce nam biti samo ce posle poceti da se ubira kamata sto nam je i sada isto!!!

Reply

Leave a Comment