Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Odlaze li Marš i Jang?

Džamar Jang

Zbog kašnjenja plata, na čega su najviše osetljivi strani igrači, Rikardo Marš i Džamar Jang bi mogli da napuste Crvenu zvezdu, i tako klubu značajno otežaju borbu za opstanak u Jadranskoj ligi. Njih dvojica su juče propustili trening, posle čega su usledili razgovori, nakon kojih je izvesno da će Marš ostati u klubu do kraja sezone, dok je Jang izrazio želju za raskidom ugovora.

Američki je bek je u prethodnih pet utakmica bljesnuo jedino u Jazinama protiv Zadra, dok je na preostale četiri utakmice njegov učinak bio prilično skroman, obzirom da je sakupio svega 16 indeks poena uspešnosti na četiri utakmice.

Epilog ovog slučaja ćemo dobiti za najviše nekoliko dana, a najstrašnije u svemu jeste što se Zvezdina istorija sa stranim igračima opet ponavlja. Na početku sezone bi bili dovođeni kvalitetni strani igrači (nekada i ne baš toliko kvalitetni), koji su sredinom ili pri kraju sezone, kada bi ih napustilo strpljenje, napuštali klub i vraćali se nazad u SAD, a klub bi bio primoran da se bez stranih igrača bori za ostvarenje ciljeva.

Повезане вести

8 comments

Comments are closed.