Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаОдбојка

Шампиони остали без тренера

Жељко Булатовић

Након веома успешне сезоне и освојене шампионске титуле, дошло је и до прве крупне кадровске промене у нашем одбојкашком клубу.

Наиме, искусни стратег Жељко Булатовић након десет проведених година у нашем клубу одлази у Русију, тачније у Омск, где ће сарађивати са селектором женске репрезентације Зораном Терзићем.

Четрдесетосмогодишњи тренер са Црвеном звездом освојио је три шампионске титуле и два национална Купа. Такође, већ дуго се налази у стручном штабу мушке репрезентације, са којом је 2011. постао првак Европе. Наследник Булатовића на клупи вероватно ће бити доскорашњи асистент Душко Николић.

Подсећамо, последњи интервју пре одласка из клуба Жељко Булатовић дао је за наш сајт и можете га прочитати овде.  Екипа сајта www.mojacrvenazvezda.net у име свих Звездаша жели господину Булатовићу успешан наставак каријере и захваљује му се за све што је током ових 10 година учинио за наш клуб!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

12 comments

Pera мај 4, 2012 at 22:36

Zeljko, hvala ti na svemu! Klub je pronasao odlicnu zamenu u Nikolicu, to je trener koji je godinama stvarao uspehe u tandemu sa Bulatovicem. Smatram da mu za Ligu sampiona ne nedostaje iskustvo, jer istu svakako tesko da cemo osvojiti.

Reply
Anka мај 4, 2012 at 17:12

Zeljo hvala ti na svemu! Bas mi je krivo sad kad se pravi koncept zadrzavanja celog tima. Nemam nista protiv njegovog pomocnika, ali smatram da nam za sledecu sezonu i ucesce u LS treba iskusan trener mozda neko bas iz zlatne generacije JUG/SCG/SRB tipa Kovaca

Reply
CZV мај 4, 2012 at 08:15

Covek osvojio dosta trofeja,10 godina je kod nas,zasitio se i trazi nove izazove,srecno majstore !!!

Reply
marakana мај 4, 2012 at 02:02

covek kome nikad nisu bili krivi savez, sudije, drzava i ostali za neuspehe, cutao je, radio, postizao rezultate i osvajao titule ! hvala ti gospodine bulatovicu na svemu !

Reply
kalu мај 4, 2012 at 01:00

http://www.zurnal.rs/2012/05/04/popovic-uvek-ima-prostora-za-napredak/index.html
Petar Popovic delija do srzi.Mogu da zamislim kada budu dosle delije i njegovo lozenje na tekmi.Jedan je Petar Popovic.A sto se tice bulata majstore sve najbolje u karijeri!

Reply
axl мај 4, 2012 at 00:52

Sve sami plusevi u svim dosadasnim komentarima mnogo govore. Svakome je jasno da ke poslednjih nekoliko godina odbojkaska sekcija najbolja i jasno je zbog cega je tako, a ovom covjeku se zbog svega treba zahvaliti i to mnogo. Nadam se da Dusko biti podjedanko dobar! Puno srece Zeljko, a Dusko pokazi sta znas!

Reply
Djolle мај 3, 2012 at 23:46

Iako velika steta, razumem u potpunosti ovakav razvoj situacije. Covek je u Zvezdi 10 godina i u srpskoj klupskoj odbojci je sa njom osvojio sve sto se moze…vise puta. Nasa klupska odbojka nema pre svega taj finansijski potencijal za uspeh u evropskom klupskom takmicenju pa je razumljiv nedostatak motiva da ostane i dalje u Zvezdi. Fer i od uprave sto mu nije pravila problem. Zeljko sve najbolje i ubuduce! A nas OK je pokazao da se u njemu sistematicno i dobro radi i da zasluzuje podrsku i poverenje i ja sam uveren sa se nista nece ni promeniti.

Reply
Ariljac мај 3, 2012 at 23:33

Veoma mi je zao zbog ovoga ali u nasem OK se odlicno radi i unapred se „skoluje“ zamena za ovakve slucajeve!SVE NAJ,NAJ ZELJKO I HVALA TI!!!

Reply
PERA BOR мај 3, 2012 at 23:31

Veliki trener kakvog tesko da cemo opet naci.
LEGENDO VRATI NAM SE ZA KOJU GODINU…

Reply
Delija мај 3, 2012 at 23:16

Majstore,delije te vole!!! Sve najbolje u daljoj karijeri!!!

Reply
Andrej мај 3, 2012 at 22:44

HVALA TI ZA SVE LEGENDO!!!

Reply
Delija knin мај 3, 2012 at 22:38

Ziv bio legendo i vrati nam se sto pre!!!

Reply

Leave a Comment