Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаОдбојка

Промовисан Душко Николић

Шампион Србије има новог тренера. На клупи нашег клуба од данас седеће Душко Николић, досадашњи помоћни тренер трофејног стручњака Жељка Булатовића.

Уз много емоција, на конференцији за медије одржаном поводом промоције новог шефа стручног штаба ОК Црвена звезда, досадашњи тренер црвено белих Жељко Булатовић изразио је захвалност свима који су га током десет година, колико је провео у Звезди, подржавали и када је није ишло, али и када су освајали трофеје.

–Десет година је прошло веома брзо. Захваљујем се свима на подршци. Трофеј није мој највећи успех у односу на толики период који сам провео у Звезди. Врло често сам говорио да нема тих пара за које бих радио посао који не волим, као и место на коме бих остао а да ми није пријатно. Ни један пораз ми није толико тешко пао као одлазак из Звезде. Презадовољан сам свиме ониме што ми је овај клуб пружио и могу слободно да кажем да сам у Звезди дожиовео најлепше тренутке моје каријере, јер ми је управо она помогла да се остварим као тренер. Одлазим сада у Русију, у Омск где ћу радити са селектором женске одбојкашке репрезентације Терзићем, али и Ђуровићем, Ковачевићем, што је опет када погледаш стручни штаб од пре десет година – констатовао је Булатовић и додао да не сумња у свог наследника, као и да квалитет и резултати сигурно неће изостати.

Нови тренер Душко Николић захвалио се Булатовићу на лепим речима и нагласио да је свестан колика га одговорност чека на клупи шампиона.

–Ни један тренер не би пружио свом аисстенту толико простора колико је Жњљко мени. Захваљујем му се што ми је од тренутка када сам дошао у Звезду пуно помогао, а ево сад имам прилику да нставим тамо где је он стао. Тешко је заменити човека који је тренерска институција. Не памтим у новијој историји да неки тренер на клупи једног клуба има толики радни стаж. Самим тим тих десетз година је радио веома успешно, освојио велики број трофеја, тако да је на мени тежак задатак – закључио је Николић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

6 comments

Anka мај 5, 2012 at 15:46

Nikolicu cestitam! Nadam se da ce biti duplo bolji od Bulatovica! 🙂

Reply
Djoksonidis мај 5, 2012 at 01:50

Zeks nas je zaduzio ovom titulom! Dusko bi mogao sa ovim timom da ostavi traga u Ligi sampiona. Niko nece otici,atmosfera u klubu nikad bolja. Zreli smo za evropske podvige! Odbojkasi,vaterpolisti, nadam se i fudbaleri i kosarkasi .. 2012. je nasa!
Zvezda oOoOoO

Reply
Igor Milojevic мај 4, 2012 at 23:52

puno uspeha u narednoj sezoni zelimo od srca Zeljku i Dusku… vaterpolo klub crvena zvezda

Reply
nenad мај 4, 2012 at 23:32

legendooo kluba sve najboljeeeee

Reply
Žile мај 4, 2012 at 17:44

Gledao sam konferenciju za štampu,Željko je bio na ivici suza i rekao da će se vratiti jednog dana.Živ i zdrav nam bio 100 godina,puno uspeha,vole te svi Zvezdaši!

Reply
.::IvAnA::. мај 4, 2012 at 16:30

Hvala ti,care!

Reply

Leave a Comment