Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Petorica fudbalera na transfer listi

Slavko Perović

Dozvolu da uz propisano obeštećenje mogu da napuste klub u ovom trenutku imaju Slavko Perović, Nikola Ignjatijević, Slavoljub Đorđević, Pavle Ninkov i Vladimir Bogdanović.

Jedini od ove petorice koji je standardni prvotimac jeste Ninkov, međutim njemu ugovor ističe za godinu dana, tri godine je u klubu, i uz obeštećenje koje bi zadovoljilo Crvenu zvezdu, dobio bi dozvolu da ode. Kako se priča, interesovanje za njega najviše je pokazao Dinamo iz Moskve, koji trenira Grof Božović.

„Dozvolu zа odlаzаk imаju Ninkov, Bogdаnović i Đorđević, koji je blizu prelаskа u Dinаmo iz Bukureštа. Videćemo, dа li će još neko otići, jer prelаzni rok još trаje u Rusiji, Švаjcаrskoj, Mаđаrskoj… Ali, dа bismo nekogа pustili morа nаšem klubu dа se plаti određeno obeštećenje“, rekao je Ivan Adžić.

Iako Adžić nije u izjavi za medije pomenuo ostala imena, i Perović i Ignjatijević su jedni od igrača koji bi mogli da napuste klub. O Ignjatijeviću se pregovara sa Politehnikom iz Temišvara, dok su zbog Perovića u Antaliju došli menadžeri Dražen Podunavac i Nebojša Krupniković.

Interesantno je možda reći, za one koji ne znaju, da je Krupniković pre godinu i po dana odbio da bude zamenik sportskom direktoru Ivanu Adžiću, te je na njegovo mesto postavljen Goran Vasilijević.

Повезане вести

15 comments

Comments are closed.